Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    29

ls window tinting

36 views

 Share
Followers 1

1. Door uw auto ruiten te blinderen, voorkomt u dat autobekleding vervaagt. tilburg

Uw auto is een waardevol bezit dat u zo lang mogelijk wilt meegaan. Het professioneel laten blinderen van uw voertuig is een uitstekende manier om uw investering te beschermen.

Terwijl het gebruik van een zonwering voor de voorruit of het parkeren van uw auto in de schaduw de schade door de zon tijdelijk kan verminderen, blokkeert geblindeerde ramen consequent de felle zon die bekleding kan doen vervagen en leer en plastic kan verkleuren.

 Het beschermt het interieur van de auto tegen barsten en kromtrekken, zodat uw auto er langer als nieuwer uitziet.

Auto ruiten blinderen blokkeert ook de schittering van de voorruit om oogvermoeidheid door direct zonlicht en felle nachtelijke koplampen te verminderen.

Glasfolie blokkeert fel zonlicht dat bekleding kan doen vervagen en leer en vinyl kan verkleuren

2. Geblindeerde auto ramen blokkeert uv straling. tilburg

Geblindeerde autoruiten kunnen tot 99% van de schadelijke ultraviolette stralen van de zon blokkeren die huidveroudering kunnen versnellen en huidkanker kunnen veroorzaken.

Ultraviolet licht, of UV-stralingen zoals ze gewoonlijk worden genoemd, is een vorm van elektromagnetische straling.

Langdurige blootstelling leidt tot schade aan de huid zoals donker worden van de huid, vroegtijdige veroudering en huidkanker.

Zelfs helder geblindeerde auto ruiten of een bijna onzichtbare tint biedt UV-bescherming die zowel schadelijke UVA- als UVB-stralen kan blokkeren.

 Onderzoek toont aan dat 53% van huidkanker voorkomt aan de linkerkant van het lichaam, wat overeenkomt met de bestuurderskant van een auto.

Voor mensen die langere tijd rijden, biedt bescherming doormiddel van ramen tinten een cruciaal voordeel om zich tegen dit risico te beschermen.

Het tinten van autoruiten kan tot 99% van de schadelijke ultraviolette straling van de zon blokkeren

3. Ramen blinderen kan helpen bij het afstoten van zonnewarmte. tilburg

Als u heeft gestreden om het juiste niveau van airconditioning voor al uw passagiers te vinden, kan auto ramen tinten helpen om dat dilemma op te lossen.

 Afhankelijk van de kwaliteit kan autoraam folie tussen de 35 en 93% van de zonnewarmte die zich in een auto opbouwt, blokkeren.

 U kunt voor iedereen een balans vinden tussen klimaat en comfort en het brandstofverbruik door overmatig gebruik van airconditioning verminderen.

Autoramen blinderen kan 35-93% van de zonnewarmte die zich in een auto opbouwt, blokkeren

4. Ramen blinderen bied extra bescherming. tilburg

De veiligheidsvoordelen van het ramen blinderen op uw auto kunnen niet worden onderschat. Raam tint is ontworpen om te voorkomen dat glas breekt als er een voorwerp op valt.

In het geval van een auto-ongeluk worden passagiers beschermd tegen rondvliegende glasscherven en tegen uitwerpen door ramen.

 Bovendien zullen dieven het moeilijk vinden om door getinten ramen te breken en in uw auto te stappen.
In het geval van een auto-ongeluk worden passagiers beschermd tegen rondvliegende glasscherven en tegen uitwerpen door ramen.

5. Autoramen blinderen zorgt voor een betere privacy en beveiliging. tilburg

Raam tint is verkrijgbaar in een breed scala aan donkerheden om u en uw passagiers een niveau van privacy te bieden terwijl u op pad gaat.

 Wanneer u de auto parkeert, kunt u weglopen en weet u dat nieuwsgierige blikken uw waardevolle spullen binnen niet kunnen zien uw geblindeerde ramen.

De voordelen van ramen blinderen zijn meer dan alleen het verbeteren van het uiterlijk van uw auto. Het kan bijdragen aan uw gemoedsrust wanneer u uw voertuig en degenen die met u reizen wilt beschermen.

Auto ramen tinten biedt u en uw passagiers tijdens het rijden een niveau van privacy.
Bescherm uw auto met johnson window films.

johnson window films duurzame autoruitfolies zijn speciaal ontworpen om vervaging en UV-bescherming, temperatuurregeling, bescherming tegen gebroken glas, verbeterde veiligheid en meer te bieden.

20201219_151800.jpg

20201222_121622.jpg

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...