Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Arjan van den Heuvel

  Verbruik Niro

  De Niro is idd zuinig. Was vandaag ff naar Apeldoorn ( vanaf Wormerveer ) 108 km en het verbruik was 1:25. Moet wel zeggen, had alle tijd en n beetje achter vrachtwagen gehangen tussen de 90 / 100 km. Op de trugweg bandenwissel gehad, nu 18 inch 1:22
 3. fvlokven

  Toekomstige Proceed bestuurder

  Voetverlichting is standaard! Tenminste bij de GT-plusline, maar volgens mij ook bij de "gewone" GT-line. Bij mij wordt (origineel vanuit Kia) verlichting onder in de deur geplaatst welke de straat verlicht bij in en uitstappen. De andere LED verlichting heb ik zelf op Ebay besteld, dus dat doe ik ook zelf achteraf. Ging mij vooral om de kentekenplaat verlichting, ik vind bij zo'n auto moet dat gewoon LED zijn i.p.v. dat gele halogeen licht.
 4. Verrek... helemaal vergeten dat die accessoires er ook nog waren! (die kon ik ook niet kiezen tijdens het samenstellen) Naja, dan maar achteraf led verlichting bij de voeten inbouwen. Een plusline was net niet mogelijk, tenzij ik de automaat op zou geven. De enige optie die voor mij meerwaarde zou zijn, zijn de JBL speakers dus dan ga ik kijken wat mogelijk is om in te bouwen en wat dat gaat kosten. De andere aanpassingen ga ik er niet door krijgen bij de leasemaatschappij dus dat laat ik maar voor wat het is. Ben heel benieuwd naar je ervaring, ik moet nog iets langer geduld hebben
 5. Vandaag
 6. Selandus

  Trekhaak plaatsen Kia Niro

  Waarom zou dat niet kunnen? Dealer heeft bij mij de trekhaak ook zelf geplaatst voor aflevering. Ze monteren ze pas hier in NL, niet in de fabriek.
 7. cryothic

  welke wieldoppen passen op een picanto 2012

  Even een oude koe uit de sloot halen. Mijn vrouw heeft sinds dit weekend een Picanto uit 2013 (is dat die TA die ik hier lees?) De wieldoppen hebben zo te zien behoorlijk wat stoepranden gezien, dus we hebben doodleuk 14" wieldoppen bij Winparts besteld. Toen ik dus zaterdag dacht even de doppen te wisselen ontdekte ik ook dat ze dus achter de moeren zaten. Prima, moeren los, oude wieldop er af, moeren erop, nieuwe wieldop er op... past dus niet. Het is geen bangmakerij, het zal gewoon sterk afhangen van de wieldoppen. Dit zijn doppen met zo'n ring die je kunt verstellen (in strakte en hoe diep die de velg in gaat), maar als ik de bovenkant in de velg klik, kan de onderkant er simpelweg niet in omdat de moeren de dop naar buiten duwen. Het zijn ook serieus lange moeren. Maar kan je daar zomaar andere moeren opzetten? Het moet wel vast zitten natuurlijk. Niet dat je wiel nog speling heeft :D
 8. Derrek

  caravan trekken

  Dat hoop je maar
 9. Frank T

  Trekhaak plaatsen Kia Niro

  Goededag, Is het mogelijk om een trekhaak (achteraf) te laten plaatsen op de Kia Niro. Zijn er al mensen met ervaring?
 10. der Rudi

  Android Auto

  Eric-h, Dit maakt het nòg duidelijker. Prima. Maar zit het activeren van de ontwikkelaarsinstellingen echt onder het "radertje"? Bij mij onder de drie puntjes ........ En daarnaast merkte ik overigens geen verschil ten opzichte van de vorige versie. Ik heb nog steeds hetzelfde navigatieschern. Wellicht werkt het wel voor nòg grotere displays. Mijn display is 8" (Kia Sorento).
 11. Eric-H

  Android Auto

 12. floyd

  Proceed GTLine of GT

  Levertijd is momenteel 3 mnd, meen ik. In mei zou mijn Ceed SW 1.4 in de GT-plusline uitvoering geleverd moeten worden. Heb na een proefrit besloten om ook automaat te gaan rijden!! Op 't werk rijd ik in auto's met een DSG bak (VW), de automaat in de Ceed (DCT) is minstens zo comfortabel. Bijkomend voordeel van de GT plusline mét automaat...… 18 inch standaard
 13. Veefer

  Trekhaak voor fietsendrager

  Net nog gechat met Kia: balen dus. Ga toch eens onder de auto kijken hoe e.e.a. bevestigd is, heb van HAK de montage handleiding bekeken, is redelijk simpel te doen. Volgens deze meneer zou trouwens de haak van een hybrid niet passen..... Brayn Goedemiddag, allereerst gefeliciteerd met uw aankoop! De op dit moment beschikbare informatie is dat er waarschijnlijk begin juni 2019 een trekhaak beschikbaar komt voor de e-Niro. Belangrijk is dat deze datum nog niet helemaal zeker is én dat dit alleen een trekhaak voor fietsendrager betreft, dus niet voor een aanhanger. De kogeldruk is helaas op dit moment nog niet bekend.
 14. fvlokven

  Toekomstige Proceed bestuurder

  Gefeliciteerd, leuk nog een toekomstige Proceed rijder! Zoals het er nu voorstaat mag ik mijn Proceed 15 april ophalen bij de dealer! Ik heb de volgende uitvoering besteld: Kia Proceed 1.4 T-GDI DCT7 GT-plusline Deluxe White met als accessoire in/uitstap verlichting wit led. Verder heb ik via Ebay nog besteld: - LED mistlampen H8 (reeds ontvangen) - Canbus tussenstekkertje (nog onderweg) - LED lampen voor de kentekenplaat verlichting (reeds ontvangen) - K Logo voor, achter, wielen en stuur (nog onderweg) Uiteindelijk wil ik ook de kofferbak verlichting vervangend door LED, alleen weet ik zo niet welk lampje daar in gaat dus nog niet kunnen bestellen.
 15. henk smit

  Vaste trekhaak en sensoren

  zou het niet weten om dat ik een af neem bare trek haak heb.
 16. henk smit

  caravan trekken

  wei zijn al 53 jaar bij elkaar zijn nog niet op elkaar uit gekeken.
 17. henk smit

  Vaste trekhaak en sensoren

  je kan in plaats van een trek haak. je fietsen net als de Duitsers. op het dak van de auto. Zetten dat is goed koper dan een trek haak en fietsen rek.
 18. henk smit

  caravan trekken

  besloten niet tehuren, maar een kleine caravan. koop bij voor beeld een Erica feeling 430 met hef dak
 19. henk smit

  caravan trekken

  Derrek. kom zeker uit vriesland.
 20. SatJunk

  Niro Hybride niet meer in Duitsland aangeboden ?

  Klopt..maar de Niro Hybride heeft er wel gestaan want ik heb toen ik de mijne aanschafte de opties nog vergeleken.. Maar hij is nu verdwenen uit het aanbod..alleen nog de plugin en volledig electr.
 21. hybridefreak

  Toekomstige Proceed bestuurder

  Ik wil mij ook even voorstellen maar zie niet op de topic "Nieuwe leden/Introductie" hoe en waar ik de tekst kan intypen. Kan iemand mij dit uitleggen? BVD
 22. henk smit

  Niro Hybride niet meer in Duitsland aangeboden ?

  Kia niro is voor een Duitse. niet interessant. die kopen een middenklasse diesel voor 25.000 euro. daar kom bij dat de wegen belasting. gemiddeld 300 euro per jaar kost. mijn schoon zoon betaald .voor een BMW vijf serie diesel. 180 euro per maand. dat is andere koek.
 23. Derrek

  caravan trekken

  Oh, gelukkig! Ik was bang dat je vrouw was weggelopen.....
 24. Als ik de haak op mijn afneembare Mobis trekhaak zet dan gaan de sensoren ook niet piepen mits er geen fietsendrager of aanhanger aan zit.
 25. hybridefreak

  Niro Hybride niet meer in Duitsland aangeboden ?

  Ze staan er toch wel degelijk vermeld. https://www.kia.com/de/
 26. Sorry. You are right!
 27. Prlwytzkofsky

  Akoestisch systeem e-Niro

  Je gaat aan een van de belangrijkste voordelen van een electrische auto (stilte) sleutelen. Een beetje discussie kan je dan wel verwachten. Volgens mij hebben we allemaal gezegd (hipppe lip verbeterde zich) dat je je geld moet uitgeven zoals je goeddunkt. Ik heb ook dingen om me heen waarvan andere mensen zullen zeggen dat ze het er nooit voor over hadden gehad. Ik ken genoeg mensen die midden in de nacht met keiharde herrie rondrijden dus zo vreemd was de vraag over 6 uur s'ochtends niet. Mijn buurman vertrekt elke ochtend om 4 uur en staat in de winter rustig de ruiten te krabben met 15 jaar oude draaiende diesel. Ben blij dat jij iemand bent die wel rekening houdt met de omgeving. Overigens was ik dit antwoord begonnen met een heel verhaal over dat VESS best hard genoeg is en dat je in een Lexus hetzelfde probleem hebt. Maar toen bedacht ik me dat een diep gorgelend V8 geluid een best beschaafde manier is om te laten weten dat je er bent. Afijn, veel plezier met je aankoop!
 1. Laad meer activiteit


×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.