Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. oldie

  abrp Gebruik ABRP

  Op de link die je gaf zag ik bij spec. Merk kingbolen staan en bij andere op alli een ander merk waarschijnlijk namaak
 3. Today
 4. Beter! dus zoals je al zei; " die het laatste wat roept heeft het blijkbaar goed."
 5. De dealer verwacht eind februari een nieuwe update.
 6. Hoi allemaal! Sinds afgelopen zaterdag heb ik een Kia Picanto uit 2012 in het lichtblauw. Ik zou nu graag een haaienvin antenne erop willen hebben maar ik kan het nergens vinden. Ik zie bij ome Ali wel een haaienvin antenne maar daar zie ik 3 tinten blauw die allemaal niet lijken op die van mij. Is er iemand die toevallig een adresje weet waar ik een haaienvin antenne kan bestellen in het licht blauw? Alvast bedankt!
 7. mcl

  ANSWERED Inhoud USB

  Bedankt, het is gelukt. Groet, Martin
 8. Hoezo toeval. Ik werd net gebeld door de dealer dat mijn auto gisteravond is afgeleverd bij de dealer! Kia proceed 1.4 T-Gdi gt-plusline. Deluxe White MY2020 met panorama dak. Dus ze worden gewoon geleverd zoals ik al zei [emoji6] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 9. Wel weet ik dat het bij een Sportage 4 ook zo standaard is.
 10. Raar dat er dan toch gewoon modellen geleverd worden op het moment en op kenteken worden gezet. Iedere dealer lult maar wat in het rond.. iets met een klok horen luiden... het hele forum staat vol met klaagzang dat Kia niet goed communiceert en onduidelijk is en spookverhalen wat dealers vertellen, die het laatste wat roept heeft het blijkbaar goed.. het heeft te maken met wanneer jou auto geproduceerd is. Die van mij is als voorbeeld pas in januari gemaakt en die hebben geen aanpassingen nodig, alleen de modellen die in 2019 zijn gemaakt voor een bepaalde datum staan vast omdat ze oude software hebben. Van auto produceren tot levering bij de dealer duurt hooguit 3 weken. Het is allemaal politiek, die dealers weten allang dat sommige auto’s maanden vertraagd zijn maar houden dealers en hun jou aan het lijntje omdat je anders mogelijk onder het koopcontract uit kan komen. Nee sorry meneer een maandje vertraging, en na dat maandje nog een maandje, en dat 3 keer. Hou je vooral NIET vast en wat er op het forum geroepen wordt. Gewoon geduldig wachten op een telefoontje dat je auto er is... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 11. Ok, Nu heb ik wel 2019 model. En de problemen waren er pas toen ik de laatste software versie had gekregen. Daarvoor geen problemen. Lijkt mij dus een software probleem. Maar bedankt voor de info!
 12. Mijn bestelde auto staat ook vast en wacht op goedkeuring. Geen Proceed maar een Ceed SW. Geen benzine maar diesel automaat.... Dus niet alleen met benzinemotoren zijn problemen..
 13. Wel een beetje lullig natuurlijk terwijl je de kwaliteit remvloeistof gewoon kan meten . Waarschijnlijk is het veelvuldig onderhoud iets dat je betaald vanwege de lange waarborg
 14. Dat zou wel erg knullig zijn. Ze zijn weliswaar achteraf ingebouwd, maar daar moet je maar net aan denken.
 15. Ik denk dat je dit niet gaat lukken. Naar mijn weten is de Soul EV een geëlectrificeerde versie van de bestaande brandstof-Soul. De e-Soul is vanaf de grond ontwikkeld als EV en deelt zijn basis met de e-Niro. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de accu's dus alleen al qua vorm en bouwwijze niet uitwisselbaar. Enne, als 90% accucapaciteit niet voldoende is voor jouw gebruik, ben je dan niet bang dat met 100% en een beetje tegenslag onderweg je alsnog niet uit gaat komen?
 16. Eigenlijk zegt Kia ook dat het elke 2 jaar moet:
 17. Huuv

  LED verlichting

  Ik ben ook wel benieuwd en of het ook redelijk te doen is om ze te vervangen. Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 18. Yuanes

  LED verlichting

  Iemand enige idee welke fitting de mistlampen hebben? Wil deze namelijk ook alvast bestellen in led.
 19. Het blijkt ook op de plug zelf te staan dat dit het Pro-model is. Ik heb dus een ‘dispute’ gestart bij Ali. Als dat ding niet doet wat-ie moet doen kan ik beter mijn geld terugvragen.
 20. In bestelling: Proceed GT-Line 1.4 T-GDI 7DCT Black Pearl. incl parkeersensoren voor. medio maart wordt ie geleverd. ik begreep wel van verschillende bronnen dat ik de parkeersensoren als ik vooruit parkeer elke keer handmatig aan moet zetten. Enkel achteruit gaan de parkeersensoren automatisch actief .
 21. Het zijn er echt wel meer. Mijn dealer vertelde me dat het gaat om alle 1.4TGDI modellen die nog niet op kenteken zijn gezet (dus alle voorraad, ook die bij de dealers stond, is teruggeroepen). Wat al op kenteken staat zou niet meer aangepast worden. Da's dezelfde als de mijn dan Helaas niet, ik heb een MY2019 voorraadmodel besteld en die is ook vastgehouden. Al met al vet ironisch dit: stap ik na 20 jaar dieselen over op benzine, speelt dit... Naja, 'first world problems'.
 22. Vandaar mijn vraag... bij mij ook storing..nu de Halogeen er weer in en nog geen storing weer gehad... Zie hier mijn ervaring.
 23. Yuanes

  MJ2020

  Hieronder een youtube filmpje met een voorbeeld. Bij de carplay is het wel een volledige scherm. Voorbeeld carplay Xceed
 24. Wutroe

  MJ2020

  Dat klinkt als een omslachtige oplossing inderdaad [emoji6] Ik ga binnenkort wel een keer testen met de iPhone van mijn vader, kan ik mooi het verschil zien.
 25. Xenon (onlangs zijn beide lampen vervangen ivm storing)
 26. Renzo4000

  MJ2020

  Of je tikt ergens een oudere iphone op de kop die je aangesloten laat in de auto (onder het klepje). Volgens mij wordt carplay ondersteund vanaf de iPhone 5 en laat je je oneplus gewoon via Bluetooth gekoppeld voor je telefoongesprekken. Je oneplus blijft dan de hotspot voor je internet verbinding voor je kia en de iphone. Je kan dus gewoon spotify en google maps gebruiken. Natuurlijk niet ideaal...Maar wie weet kun je er wat mee.
 27. Wutroe

  MJ2020

  Ieder zijn smaak. Mijn OnePlus werkt top hoor, en dat voor de helft van het geld Alleen werk ik op het werk veel met Apple-spullen en als het in de auto dan ook nog eens beter werkt... Daar ben ik dus wel benieuwd naar.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...