Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. Nieuwe Picanto

  Zijn zo om , ik weet zeker dat je er veel plezier aan zult beleven.
 4. Nieuwe Picanto

  Gefeliciteerd. Ziet er goed uit. Ik moet nog 2 a 3 weken wachten voordat ik er van kan genieten.
 5. Nieuwe Picanto

  En daar staat hij dan op de inrit , wat een mooie auto , vandaag hele stukken mee gereden , heerlijke auto enwat zitten er een boel snufjes op , genoeg om te ontdekken de komende tijd
 6. Uitlaat sierstuk

  Uiteraard kan je ook even via de dealer gaan. Iets duurder maar past wel.
 7. caravan trekken

  Ik zag dat https://www.caravantrekker.nl/ zijn beoordeling ook heeft geupdate. Bij aankoop besluit van mijn Niro heb ik deze site enkel keren bekeken. Het eindoordeel was gemiddeld tot goed maar ze gaven ook aan dat ze nog geen idee hadden hoeveel/hoelang de electromotor op langere afstanden zou blijven ondersteunen. Als die weg zou vallen vonden ze de benzinemotor toch aan de licht kant. Maar inmiddels zijn ze wat positiever. En zo is het.
 8. flitspalen laden via usb

  Heb je het niet over verschillende dingen? Niro gaf feitelijk aan dat de hoogte informatie van de navigatie nog niet wordt gebruikt door de regelcomputer van de Niro zodat die bijvoorbeeld alvast de batterijen extra laat opladen om die opgeslagen energie later te gebruiken. Met het gebruik van Androis Auto met Google Maps of Waze heb je deze functie ook niet........ Dus dat helpt geen niets!
 9. Uitlaat sierstuk

  Deze kan ik niet plaatsen. Maar ga daar even kijken. Bedankt voor je info!
 10. Werking van de SCC (Smart cruisecontrol)

  Volgens mij wel, was er ook niet een recall geweest dat als dit gebeurde bij een auto met trekhaak, dat daarna de remlichten het niet meer deden door een foutje in de software?
 11. Werking van de SCC (Smart cruisecontrol)

  Zojuist heb ik in de handleiding het hele verhaal over de SCC door zitten lezen (blz. 6-58 tm 6-72) maar ik heb er niets over gevonden dus wie weet dit: Als de NIRO sterk afremt omdat de SCC flink ingrijpt (de auto voor je remt plotseling omdat hij toch nog die zijweg in wil....), gaan de remlichten dan aan terwijl je zelf van het rempedaal afblijft? Ik hoop/verwacht uiteraard van wel (veiligheidsvoorschriften en zo) maar zoals ik al schreef: ik kan er niets over vinden en zelf controleren is wat lastig.... Wie?
 12. flitspalen laden via usb

  Het stond vermeld in de verkoopfolder maar blijft waarschijnlijk nog heel lang Utopie..... Vandaar dat ik toch maar probeer via Android Auto met google maps of waze te rijden.
 13. Doe-het-zelf trekhaak installatie sp3

 14. Apple Carplay op oudere Kia modellen

  Soul 2014 is toch ook te updaten in Amerika. Die is toch wel al wat ouder.
 15. flitspalen laden via usb

  Ja idd dat bedoelde ik. Maar omdat hier al eerder aandacht aan is besteed ging ik er vanuit dat dit wel bekend was.
 16. caravan trekken

  Deze zomer met de Niro en een 1200 KG caravan richting de Jura / Frankrijk gereden. De auto heeft er geen problemen mee gehad. Cruise controle stond meestal op 100KM en dat hield de auto bij 5% stijging bij. Bijna alles in eco-stand gereden, hierdoor pakt hij wel vaak lagere versnelling en worden er veel toeren gemaakt. Verbruik lag daarom wel aan de hoge kant: ca 1 op 8 Km. Wel lastig met een 43 liter tank. Best kans dat als je de versnelling in "sport-stand" zet, het verbruik wat lager wordt omdat de auto dan langer in de lagere toeren blijft rijden. Met de lane-assist en de adaptive cruise controle was het wel super relaxed rijden.
 17. verbruik nieuwe picanto

  Hallo ik heb een 1.2. Ik weet dat 1 op 21 mogelijk is,heb ik deze zomer op de lange rit gehaald. Maar in dagelijks gebruik enkleine stukjes is het 1 op 15 .
 18. Uitlaat sierstuk

  Aliexpress maakt het allemaal mogelijk.
 19. Gisteren
 20. Uitlaat sierstuk

  Ik ben aan het kijken voor een uitlaat sierstuk dubbele voor mijn Kia Picanto 2013 een 5 deurs. Hebben jullie misschien linkjes naar site's die ze verkopen voor de Kia Picanto? Thanks!
 21. Niro dynamicline heeft wieldoppen?

  Lekker off-topic, maar inderdaad, dit weekeinde op de A12 lange stukken 110 op de teller met de CC aan en een brandend EV lampje.
 22. verbruik nieuwe picanto

  is zeker heel aardig .wij rijden dus gemiddelt over 24000 1 op 18 maar de verschillen zijn groot
 23. verbruik nieuwe picanto

  met de vakantieperiode 3000 km hebben we met de 1.0 motor 5,1 liter op de 100km gereden. Het voorjaar lag het verbruik over 5000 km 5,2 op de 100 km. Vind ik voor de 3 cyl best aardig Het is dan wel de i10 maar de motor (67 pk) is gelijk aan de Picanto type 2 nieuwe versie.
 24. verbruik nieuwe picanto

 25. https://www.facebook.com/events/337333566688961/?acontext={"source"%3A4%2C"action_history"%3A"[{\"surface\"%3A\"group\"%2C\"mechanism\"%3A\"surface\"%2C\"extra_data\"%3A[]}]"%2C"has_source"%3Atrue}&source=4&action_history=[{"surface"%3A"group"%2C"mechanism"%3A"surface"%2C"extra_data"%3A[]}]&has_source=1&fref=gs&hc_location=group_member_profile
 26. verbruik nieuwe picanto

  1 op 10 voor een 1.2L motor is best heftig. Een automaat verbruikt wel iets meer maar merendeel haalt toch wel de 1 op 18 met de 1.2 met de schakelvariant. Rij je hoofdzakelijk in de stad rond waar je alleen gas geeft en afremt?
 27. flitspalen laden via usb

  Ik denk dat je bedoel in de instellingen van de Navi van de Niro zelf, of heb ik het mis ?
 28. Niro dynamicline heeft wieldoppen?

  Ik ben blij als ik 1 op 18 haal, maar vervolgen op een ander draadje. Wat is het gebruik van je Niro
 1. Meer activiteit laden