Jump to content
 • Sign Up

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. jwv

  Stekker

  Dat hoort zo De diepere pin is namelijk bedoeld om pas contact te maken als de stekker volledig ingestoken is, zo “weet” de laadpaal wanneer een stekker gekoppeld en afgekoppeld wordt en kan ie meteen de stroom er af halen bij afkoppelen.
 3. optitron

  Trillingen

  Ook met elektrisch rijden. De hybride en elektrische variant zijn de zelfde basis dus ik denk dat we over hetzelfde praten omdat de garage het bij de banden/wielophanging zoekt. Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
 4. Yesterday
 5. Sodiac

  Stekker

  In de middelste rij van de stekker zit in de middelste ader (aarde) een wit plastic kruisje. Bij een collega zijn stekker zit dat er niet. Ik zit in NL met een driefasen paal te gebruiken met één fase voor de Kia. Waarom ik denk dat het niet goed is, is omdat de stekker niet helemaal in de auto te steken is. Als ik de losse laadkabel probeer steek ik die er wel verder (goed) in. Maar aan de kant van de auto lijkt er ook weer één van de twee kleine pinnetjes dieper te zitten. Dit kun je denk ik duidelijk zien op de foto. Ik vroeg me af of dat bij iedereen z'n Kia zo is.
 6. Deze stond onlangs bij de dealer in Hengelo: Ik vind het een geweldige kleur, mijn Proceed heb ik er dan ook mee besteld.
 7. Hippe lip

  Trillingen

  Je hebt het over een hybride. Maar heb je het over die trillingen als je volledig elektrisch rijdt? Anders kan het echt van alles zijn, met zo'n brandstofmotor....
 8. Hippe lip

  Stekker

  Aan de stekker zal het niet liggen, lijkt het zo te zien. Heb je meer info? Zit je in NL of België? Hoe is de paal aangesloten? Heb je zelf gemeten aan de inkomende draden van de laadpaal (vanaf de groepenkast)? Werkt de paal wel? Waarom denk je dat?
 9. Zo is het beeld ook in onze Rio 4. Is toch prima, is alleen als hulp met inparkeren of achteruit rijden en daar is het duidelijk genoeg voor.
 10. Tijdens het op slot doen, doen de knipperlichten het niet. Ik ben bezig geweest om projectors in te bouwen vanuit de deur naar binnen met de grote stekker. Wanneer het slot open gaat met de afstandsbediening doen de knipperlichten het wel. Ik vermoed dat ik perongeluk ergens sluiting hebt gemaakt en een zekering is gesprongen, maar heb geen idee welke Iemand een idee?
 11. Sodiac

  Stekker

  Hi all Kan iemand iets geks zien aan de stekker van de Home Advanced laadpaal en/of het contact in de auto anderzijds? Hij wil niet laden.
 12. moto

  Navigatie stem

  Nee, ik blijf er wel af. Heb ook nog bij de dealer geïnformeerd. Het antwoord was negatief. Het zal wel wennen. Gebruikte voor de Rio een losse Tomtom met een vrouwenstem die fries sprak. Kijk, daar voel ik mij thuis bij.
 13. optitron

  Trillingen

  Hallo mensen. Ik ben niet zo'n forum prater maar toch wil ik even reageren. Helaas heb ik met mijn Niro (hybride) ook het probleem van trillingen.de auto is nu 8 weken oud en ik stond op de dag van aflevering al weer bij de dealer. Vierkante banden was het oordeel en die moesten vervangen worden. Dit had helaas niet geholpen. Tussen de 60km/u en 110km/u waren de trillingen/gewiebel aanwezig,soms duidelijk soms minder duidelijk. Vervolgens is de auto voor twee dagen de garage in gegaan en daar hebben ze een beetje gespeeld met de banden/velgen en opnieuw gebalanceerd. Dit heeft beperkt geholpen maar het bereik is nu kleiner geworden. Nu tussen de 70 en 100 km/u en allemaal wat subtieler. Het is me nu ook opgevallen dat de temperatuur ook invloed heeft. Met dit warme weer worden de banden harder en zijn de trillingen duidelijk aanwezig de hele rit lang. Nu gaat de Niro over paar weken naar een specialistisch bedrijf voor uitbalanceren van de auto. Dealer zei dat kia dit bij een andere Niro ook hadden gedaan en dat dit 100% resultaat gaf bij het zelfde probleem. Dus weer even afwachten maar mocht dit helpen dan post ik hier het resultaat. Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
 14. Buttonr

  Trillingen

  Helaas ook in mijn kia trillingen waarneembaar. Dacht in eerste instantie dat het door de 18” velgen kwam. Opnieuw gebalanceerd maar helaas... 17” teruggezet en ook hier trillingen. Vreemde is dat 18” bij hogere snelheden last heeft en 17”bij lagere... dealer gaat melding maken naar Kia NL
 15. Dit zie je recht voor je tussen de snelheidsmeter en de toerenteller (centrale display).
 16. jawel vanaf de executiveline zijn ze full led. Ander vraagje. In de dynamicplusline is het scherm zwart wit volgens mij tussen de tellers? klopt dit? volgens mijn dealer zou het namelijk kleur zijn. 2e vraag als je achteruit rijdt waar zie je dan je parkeersensoren behalve het piepje? Het lijkt mij namelijk dat je ergens moet zien aan welke kant je iets gaat raken. En het zou fijn zijn als dit naast de achteruitrijcamera staat?
 17. Is de ceed niet te krijgen met full led koplampen zoals de proceed? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 18. Nieuws van de Kia garage: De xenon-verlichting blijkt toch wel te passen. Vrijdag kan ik hem nu verwachten.
 19. Precies. Ik ook niet. Het is nou niet of je daar alle kiezelsteentjes moet kunnen tellen.
 20. Kia XCeed: volledig nieuwe crossover met praktisch SUV-karakter en dynamisch rijgedrag • Kia biedt ruime keuze aan consument in het C-segment • Nieuwe XCeed sportief alternatief voor traditionele SUV’s • Interieur- en bagageruimte vergelijkbaar met die van grotere SUV’s • XCeed een van de meest hightech auto’s in zijn klasse • Nieuwe wielophanging, zelfverzekerd weggedrag, comfort en rijplezier • Aandrijving met turbomotoren, plug-in hybride volgt later • Vanaf oktober 2019 te koop met 7 jaar/150.000 km garantie Breukelen - 26 juni 2019 De nieuwe Kia XCeed is een CUV (urban crossover utility vehicle) die het praktische karakter van een SUV combineert met het sportieve weggedrag en de compacte afmetingen van een hatchback. Ondanks het compactere formaat is de interieurruimte van de nieuwe Kia XCeed vergelijkbaar met dat van een traditionele hoge, grote SUV. De XCeed biedt volop rijplezier met zijn zelfverzekerde weggedrag en rijcomfort. Tegelijkertijd profiteert de bestuurder van een hogere zitpositie en een beter zicht op de weg dan in een conventionele hatchback. Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde voorzieningen voor veiligheid, connectiviteit en infotainment is de XCeed een van de meest hightech auto’s in zijn klasse. Voor de aandrijving is er keuze uit bijzonder efficiënte turbomotoren. Emilio Herrera, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe, vertelt: “De Kia XCeed is ons antwoord op de groeiende vraag naar auto’s die meer emotie oproepen en dynamischer zijn dan een hoge SUV, zowel qua uiterlijk als weggedrag. Maar klanten willen niet inleveren op het gebied van gebruiksgemak. Onze nieuwe CUV voldoet aan die behoeften, met een modern en onderscheidend design, veel binnenruimte en een veelzijdig karakter. De Kia XCeed verenigt de sterke punten van een hatchback met die van een SUV en biedt de klant een verfrissende nieuwe keuze. Het C-segment, het op een na grootste segment in Europa, wordt de komende jaren steeds belangrijker.” Kia produceert de XCeed in de fabriek in Zilina, Slowakije, samen met de vijfdeurs Ceed hatchback, Ceed Sportswagon en ProCeed shooting brake.
 21. Vind het beeld zo slecht nog niet... Ik verwacht daar ook geen HD kwaliteit te zien.
 22. 1.4 dct dynamicplusline. Black pearl. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 23. Mooie auto [emoji4] Wat voor motor en uitvoering? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 24. Ik heb een gratis upgrade gekregen van een afneembare trekhaak ipv vast merkte ik vandaag bij aflevering. Helemaal top.
 25. Asap nog wel even de plaathouder van de dealer vervangen voor een letterloos exemplaar.
 26. Mijn tuut is vandaag ook geleverd.
 27. Het lijkt ongeveer hetzelfde als wat op het filmpje te zien is. Ik ben benieuwd naar wat de dealer zegt.
 1. Load more activity


×
×
 • Create New...