Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Eindelijk getankt en ik kom nu volgens de BC op 567 km en heb natuurlijk vol getankt en zou 1-15.7 gereden hebben wat ik niet echt geloof , maar ik neem aan dat de BC weer normaal aangeeft . Bedankt voor de reactie en een prettig weekende toegewenst .
 3. korsowito

  KIA e-Niro

  Grootste deel Is aannhet rijden
 4. Vince

  Automatische verwarming en airconditioning

  Vreemd genoeg lukte me het niet om het ontwasemingssysteem uit te schakelen. Het controlelampje in de luchttoevoertoets weigerde te knipperen na het indrukken van de toetscombinatie zoals beschreven op pagina 4-135. Ik zal het helaas moeten doen met de automatische ontwaseming zoals het geprogrammeerd is
 5. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Wat is het hier stil op het forum....
 6. Raymond GT-Line

  Hoi

  Welkom hier. Ben wel een beetje benieuwd naar jullie auto!
 7. pdakkerman

  Rijden met de e-niro; verbruik en laden

  Klopt is heel heel mooi draadje over de e-niro. Maar aangezien er nu een apart gedeelte is, hoeft niet alles in een topic te staan. Mij vraag is vrij duidelijk. En lijkt mij dat dat overzichtelijker is in een topic. Maar bedankt voor de link. Het filmpje was vrij duidelijk maar is ook maar 1 ervaring
 8. Vandaag
 9. martijnmarleen

  Hoi

  Hoi leden. Na lid te zijn op Facebook ook hier lid geworden. Wij hebben een Kia cee'd 1.0 120 pk van bouwjaar 2017 nieuw gekocht. Wij zijn er erg blij mee rijdt als een zonnetje. Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 10. HenkM

  Winterbanden voor de Niro

  Klopt de cross climate (van Michelin) is een all-season band. Niet alle alle all-season banden hebben echter het bekende sneeuwvlok symbool en zijn minder geschikt voor "echt" winterse omstandigheden. De laatste worden dan ook niet overal erkend als winterband.
 11. gjcvro

  Winterbanden voor de Niro

  is cross climate gewoon niet hetzelfde als all season, maar dan uitgebracht door een ander merk?
 12. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Complexe materie dus....
 13. HenkM

  Onderhouds beurt

  Sludge in een relatief jonge motor????? Lijkt me zaak voor nader onderzoek.
 14. Nir00tje

  Onderhouds beurt

  Op de dag van de beurt toch een beetje teleurgesteld in de Niro. De dealer melde dat er sludge in mijn motor is geconstateerd en stelde voor om de motor te flushen. Heb daar mee ingestemd. Ben benieuwd of meer Kia-rijders hiermee geconfronteerd zijn.
 15. HenkM

  Winterbanden voor de Niro

  Ook niet helemaal correct, er zijn buiten de cross-climates van Michelin ook "all-seasons" met een sneeuwvloksymbool. Vredestein Quatrac 5 bijvoorbeeld (de Michelins waren in de maat van de Picanto niet leverbaar)..
 16. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Nee, je hebt gelijk. Ik was een categorie banden vergeten: de all-seasons. Het rijtje is dus: zomerbanden, all-sesons, cross climates, winterbanden. En als die cross climates het sneeuwvloksymbool hebben (hebben ze dat niet allemaal?), dan mag je er overal mee rijden waar winterbanden verplicht zijn. Maar weet wel dat er een duidelijk prestatieverschil is tussen cross climates en winterbanden, ervan uitgaande dat je dezelfde kwaliteit vergelijkt. Het voordeel van cross climates is dat je niet meer hoeft te wisselen.
 17. Derrek

  Winterbanden voor de Niro

  Overigens zijn CrossClimates ook (juridisch) toegestaan onder winterse omstandigheden in Oostenrijk. En ook in Zwitserland want daar is geen wettelijke verplichting om winterbanden te hebben. Je mag overal in Europa met CrossClimates rijden. Wel zijn in een aantal landen sneeuwkettingen verplicht en als je die om je CrossClimates bevestigd of om je winterbanden, dat maakt niet uit. Let wel, dit betekent niet dat alle all-seasons overal zijn toegestaan!
 18. henk smit

  Winterbanden voor de Niro

  ja zoo als je weet heb ik een twee de hans. zet Kia niro zet gekocht met seizoen banden . als deze banden versleten zijn. ver vang ik ze voor winter banden.
 19. Vince

  Automatische verwarming en airconditioning

  Beste Fumbler, Bedankt voor je reactie. Je antwoord lijkt me zeer aannemelijk. Na enig zoeken in het instructieboek vond ik uiteindelijk meer informatie over de automatische ontwaseming en hoe je het eventueel uit kunt schakelen. Op pagina 4-135 wordt de toetscombinatie uitgelegd. Bij wijze van experiment zal ik het systeem vandaag uitschakelen en dan maar eens kijken wat er gebeurd Eerlijk gezegd lijkt het me beter en veiliger om het ontwasemingssyteem ingeschakeld te laten. Later zal ik mijn ervaring met het uitgeschakelde ontwasemingssyteem even posten.
 20. Hippe lip

  Winterbanden voor de Niro

  Wat bedoel je, Henk?
 21. henk smit

  Winterbanden voor de Niro

  nee natuurlijk niet.
 22. Sigmasailor

  KIA e-Niro

  Deze mag wel gesloten worden!
 23. henk smit

  TPMS bandensensoren

  die banden boer. in Someren gebruik universele tpms sensoren. op markplaats staan ook Kia niro, sensoren tekoop voor dertig euro
 24. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Kijk verder eens in dit draadje. Het is speciaal voor de e-Niro en je kunt er van alles vinden. Veel leesplezier!
 25. Hippe lip

  Rijden met de e-niro; verbruik en laden

  Kijk eens in dit draadje. Het is speciaal voor de e-Niro en je kunt er van alles vinden. Veel leesplezier!
 26. henk smit

  TPMS bandensensoren

  ik zag op mark plaats. tpms sensoren. voor 23 en 30 euro. per stuk. bij de Kia dieler kost een sensor + montage twee . honderd euro per wiel om dat ik storing had vroeg ik daar na. maar de banden boer heeft het goed op gelost. wat voor tpms sensoren hij gebruik weet ik niet.
 27. Hippe lip

  KIA e-Niro

  Kan iemand die de e-Niro al heeft hier een foto posten van de sleutel? Ik wil eens bij Aliexpress kijken naar een alternatieve shell (behuizing) zodat ik mijn sleutel en die van mijn vrouw makkelijker uit elkaar kan houden. Maar dan moet ik natuurlijk wel de juiste shell bestellen....
 1. Laad meer activiteit


×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.