Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. LOL. Het wordt tijd dat QI laden op de oprit beschikbaar wordt.
 3. jwv

  e-Niro - Werking van de App

  @Sigmasailor Thx! Vind het nog niet echt als een belofte voor de huidige rijders klinken, of hadden ze ook nog concreet op het onderste bericht gereageerd?
 4. Today
 5. Connos

  Kleine en grote ergernissen

  Nee, helaas niet. Is standaard bij alle autos van VAG en was er al zo aan gewend. Miscchien Kia eens mailen om een software update. Moet niet moeilijk zijn lijkt me.
 6. Sigmasailor

  e-Niro - Werking van de App

  Copy/paste:
 7. King Niro

  E-Niro opgehaald.......

  Toch gevonden; 7,5J / ET 50 (Overigens gevonden via originele Kia 18" velgen + foto's op Ebay )
 8. marco2152

  e-Niro - Hoe ver kan je er mee rijden?

  Heb ik ook onlangs geleerd: ABRP, A Better Route Planner. Een routeplanner speciaal gemaakt voor elctrische auto's.
 9. King Niro

  E-Niro opgehaald.......

  Breedte heb ik kunnen vinden; 7,5J. ET waarde kon ik niet vinden / lezen zonder velg te verwijderen (ging mij iets te ver :) )
 10. Marcello75

  E-Niro opgehaald.......

  Mooie wagen, jammer van dat t-shirt
 11. jwv

  e-Niro - Werking van de App

  Ik heb geen feestboek, wat zeggen ze precies?
 12. Marcello75

  e-Niro - Hoe ver kan je er mee rijden?

  Klinkt goed...even voor mij ABPR? En op wat voor laders heb je geladen bij hoeveel KM rij bereik (acculading %), ben wel benieuwd hoe lang je tussenstops waren.
 13. Marcello75

  Alarm

 14. Murcielaygo

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Dat is op je foto's helaas niet te zien; je moet eigenlijk ruwweg de 50cm vanaf de bevestiging richting het midden van de haak fotograferen...
 15. Eric-H

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Betekend dit nu dat het bij mij goed zit en geen Wiebel Bevestiging heb ?
 16. Hallo beste leden. Als nieuw lid wil ik mij even voorstellen aan jullie. Ik rij al enkele jaren met een Kia Sportage 1.7 CRDi handgeschakeld. De auto voldoet aan mijn verwachtingen en echte kosten heb ik nog niet gehad aan deze wagen En ,ja, het is een diesel, maar de volgende zal wellicht een hybride worden.(Beetje aan het milieu denken hé) Momenteel heb ik een rare fout gezien op mijn dashboard Er is namelijk en schakelaar voorzien om de down hill assist in te schakelen. Iets wat ik nooit gebruik. Druk je op deze knop dan brand er een groen lampje met het symbool ban een auto die bergafwaarts rijd. Tot zover alles OK. Nu plots is dat symbool beginnen branden, doch in het rood. Weet iemand wat dit betekent? Levert dit gevaar op om hiermee nog ff verder te rijden tot mijn onderhoudsbeurt er aan komt volgende maand? Alle info is welkom moest het een klein probleem zijn, ik ben nog al handig en kan veel zelf doen aan wagens. Uitleescomputer voor het OBD systeem uit te lezen heb ik echter niet. Dus de foutcode ken ik niet. Graag uw medewerking gevraagd. Alvast mijn dank MVG Bektronics.
 17. Engelseruiter

  e-Niro - Hoe ver kan je er mee rijden?

  Een paasweekeind in Denemarken geweest met z'n vieren en een volle kofferbak. Heenweg 745 km á 15.6 kWh/100km en terugweg 848 km á 17.8 kWh/100km. Jep, we waren iets vergeten en hebben dus 100km extra heen en weer gereden. Max was 120km/uur waar dat kon/mocht en verder aan de regels gehouden. Ik merkte dus een behoorlijk verschil, waarschijnlijk door die stevige wind. Op de heenweg 4x geladen, maar dat was eigenlijk wel erg voorzichtig berekend door ABPR. Ik kwam wel 2x dezelfde e-niro tegen bij Ionity. Ik heb ABPR nu maar ingesteld op 165Wh bij 110km/uur en op de terugweg waren maar 3 stops nodig en dat klopte een stuk beter. P.s. gemiddelde over 5100 km = 17.3 kWh/100km
 18. bert111bel

  Ik neem afscheidt, maar blijf binnen de familie!

  maandag morgen of vrijdag avond auto
 19. stevedem

  Alarm

  There's one way to find out...... Pak een baksteen, gooi hem door je zijruit, en check of het alarm afgaat... Indien niet.... dan was het toch niet van toepassing
 20. Sigmasailor

  Kleine en grote ergernissen

  Je kunt er toch gewoon tegen praten? Werk prima.
 21. CeedDriver

  Ik neem afscheidt, maar blijf binnen de familie!

  Ho olympus, Dankjewel man. Hier bij mij in de buurt rijden ook nog 4 andere Niro's rond. Voor zo ver als ik weet hebben deze ook geen problemen. Het is denk ik gewoon de pech dat ik zeer waarschijnlijk een maandagmorgen model heb gekregen. Gewoon dikke pech dus. Over mijn dealer ben ik zeker dik te spreken, daar heb ik niets op aan te merken. Service hebben ze daar duidelijk erg hoog op hun lijstje staan, en dat is te merken ook.
 22. ik heb 2 maanden met de grannystekker geladen. Is misschien niet ideaal, maar heb het niet als storend ervaren. in 12 uur laadt het zo'n 200 km bij en dat was voor mij voldoende. (dit betekent niet dat je dan niet meer dan 250 km op een dag kunt rijden, dit betekent dat je, in het geval dat je de auto compleet leeg zou rijden, je de volgende dag max 250 km kan rijden totdat je moet laden, hetgeen in mijn geval dus niet is voorgekomen). Enige nadeel vond ik dat ik in 'n garage moest parkeren, omdat ik zo'n grannystekker liever niet buiten liet (weet achteraf eigenlijk niet eens meer waarom). Dus dat betekende fietsen eruit en grasmaaier e.d. opruimen om ruimte te maken voor de auto... Hoop gehannes, maar is prima te doen als je niet overdreven veel km's maakt en het tijdelijk is (totdat je zappi geleverd wordt). Ik merk persoonlijk dat ik me vantevoren teveel zorgen heb gemaakt over het type laadpaal, laadsnelheden, loadbalancers en whatever. Ik rijd naar m'n werk, bezoek wat klanten, rijd weer naar huis. hang dat ding aan de stekker en nadat ik zo'n 150 km heb gereden is 'ie met 4 uurtjes weer vol. Enige dat me een beetje irriteert aan een BEV is dat je voor elk ritje (ook als dochter naar de tennis moet of als pa naar de bouwmarkt wil) je die stekker eruit en erin moet steken, maar dat zijn nou echt first world problems
 23. korsowito

  e-Niro - Hoe ver kan je er mee rijden?

  Ben benieuwd als ik straks vanuit het noorden naar ZH rij hoe dat bevalt want je kunt een beste stuk tot aan almere 130 rijden, dat tikt dan aardig aan... ik heb al even gekeken, als ik naar Rotterdam ga dan zal ik vlak daarvoor ergens moeten stoppen bij een fastned anders kom ik niet meer thuis haha, dan is de accu ook lekker warm als het goed is.
 24. Selandus

  Kleine en grote ergernissen

  Ik vind Waze en Google Maps via Android Auto anders ook nog niet ideaal. Met name het invoeren van adressen via de display van de auto werkt niet lekker.
 25. Geronimo81

  e-Niro - Hoe ver kan je er mee rijden?

  als ik de auto 100% vollaadt (weet nou niet of het dan effectief 64 of 67 KwH is) stond er vanmorgen 441 km op de GOM. Oftewel, over de laatste ritjes heb ik op een haar na het verbruik van de WLTP gehaald (455 km). Het is nog niet zo'n feest als bij @Sigmasailor maar ben er toch alleszins tevreden mee! Ter info, ik rijd als het kan lekker door, maar merk dat ik steeds vaker ongemerkt achter een vrachtwagen plak. Die cruisecontrol is zo relaxt dat ik het niet eens meer doorheb. Als het echt rustig is, rijdt ik linkerbaantje 130-140 km, maar in mijn regio (ZH) is het eigenlijk haast nooit echt rustig, dus is het eer filerijden en achter vrachtwagens plakken
 26. Schemerlamp

  E-Niro opgehaald.......

  Aurora black Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 27. korsowito

  E-Niro opgehaald.......

  Gefeliciteerd! Is dat Gravity blue?
 1. Load more activity
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.