Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/04/2019 in all areas

 1. 1 point
  Bij de leden zie je bij hun naam een + met een getal erachter, als je daar met je muis op staat dan zie je "reputatiestand Punten" staan, wat houd dit precies in en hoe werkt het.? Bij mij staat op dit moment dit: +18
 2. 1 point
  De dealer nam alle tijd om alles uit te leggen, niet alleen de auto maar ook alle papierwerk. Alle knopjes werden stuk voor stuk uitgelegd. Na ongeveer een uur konden we rijden.
 3. 1 point
  Bedankt. Zodra ik tijd heb ga ik naar de garage.
 4. 1 point
  Dat wil zeggen dat van jou bijdrage er 18 zij geliked door de andere forumleden.
 5. 1 point
  "de enige kosten" ???? 500 euro? je bedoelt + trekhaak 487 + standkachel 600 + claxon 105 = 1.192,00 euro..... in een lease-auto.... dat krijg je nooit meer terug. Je schreef ergens dat je bij de Rabobank hebt gewerkt, Dat was dan niet op een financiele afdeling neem ik aan? Niet dat ik vind dat je het niet had moeten doen ofzo, blijft je eigen keuze natuurlijk. Sommigen zien zulke dingen ook als een hobby. Mijn motor is financieel gezien wellicht ook niet helemaal de meest handige keuze... "daar hangen wat enkele kostbare aanpassingen aan vast" zal ik maar zeggen. (toch Bert?) Op mijn berekening van kosten kopen tov lease reageer je ook niet meer, dus ik ga er maar van uit dat mijn berekening toch stiekem wel klopt.
 6. 1 point
  Dat wist ik dus zelf niet hoor , 3 alternatieve , waar vind ik die ergens ?
 7. 1 point
  nee, als de leasemaatschappij beslag heeft weten te leggen op een aantal auto's kan dat zonder reserveringsnummer. Die is voor het rechtstreeks kopen bij de dealer. Dat kan dus langer duren. Nu denk ik dat de beschikbare auto's bij de leasemaatschappijen ook al lang op zijn. Deze claim was van dec 2018, ik denk begin. We zijn nu 2 maanden verder, durf ik bijna voor 100% te beweren .....
 8. 1 point
  Voor de mensen die wonen of werken in de volgende gemeentes: Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Gouda, Hellevoetsluis, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Westvoorne. Je kan via ENGIE een speciale laadpas aanvragen voor inwoners Zuid Holland. https://www.engie.nl/laadpalen/gemeenten/laadpas-zuid-holland Hiermee laad je bij ENGIE en EVBOX laadpalen voor 26 of 28 cent per kWh. Geen opstart, abonnement of transactie kosten. Op een volledige lading maakt dit best wat uit. Let op niet alle palen in de genoemde gemeentes zijn van ENGIE en EVBOX. Voor mij betekent dit een straat verder parkeren als ik moet laden. Moet wel zeggen dat ik vooral merk dat ik veel minder aan de laadpaal hang dan met mijn Outlander en langzaam aan me er aan erger als van die plug in hybribes de laadpaal bezet houden.
 9. 1 point
  Ik heb afgelopen vrijdag de servicebeurt gehad voor de Niro. Heb dezelfde versie van de navigatie en kaart als Satjunk. Hier ook het signaal dat in april de nieuwe kaarten komen.
 10. 1 point
  Naar mijn idee heeft dit te maken met de automatische ontwasem-functie. Het systeem dat middels een sensor op de voorruit (vlak boven de binnenspiegel) detecteert dat de voorruit beslagen is. De voorruit wordt dan automatisch ontdaan van het vocht door de airco aan te zetten en warme lucht op de voorruit te blazen. Dit ongeacht de stand van de Auto knop. Deze wordt overruled als het ware. Als de sensor weer een droge voorruit detecteert, gaat het verwarming systeem weer terug naar de vorige, door de gebruiker ingestelde stand. Ik meen dat het via het indrukken van een bepaalde toetscombinatie uit te zetten is, maar dat zou ik na moeten zoeken. (RTFM... [emoji12])
 11. 1 point
  gisteren een leuk updatje geplaatst ik vind hem erg leuk
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00


×
×
 • Create New...