Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/01/2019 in all areas

 1. 1 point
  Klopt, dat werkt tot 120 km/uur. Doe ik vaak.
 2. 1 point
  Engeland heeft wel wat bijzonderheden http://www.pecplc.com/index.php/articles/the-liverpool-cross
 3. 1 point
  Mijn probleem tav de trillingen zijn door hulp en aanpassingen van mijn Kia dealer gereduceerd tot een acceptabel niveau. De eerste keer dat de Niro bij de dealer was hebben ze de auto naar een bandenspecialist gebracht die een aantal metingen heeft gedaan waaruit bleek dat 1 band hoogteslag had en daarvoor is er een nieuwe onder gekomen. De trillingen waren door deze ingreep nagenoeg gereduceerd tot nul, maar de hoofdmonteur wilde de Niro graag nog een keer een dag terughebben om wat te experimenteren om het wellicht nog verder te reduceren. Hij heeft nog weer eens in de demo gereden en in die van mij, maar beter als dat het nu is krijgen ze het niet. Nogmaals, ik ben blij met de resultaten en rij nu met nog meer plezier in de Niro.
 4. 1 point
  Inmiddels ook mijn Proceed Plusline CRDI automaat in Lunar zilver binnen (afgelopen woensdag) Wat een heerlijk rijdende auto. Ik kom van een 308 SW GT 180 PK Diesel maar de 44 PK minder valt niet tegen. Infotainment systeem werkt 100x beter, zeker het JBL geluid is geweldig. Automaat schakelt naadloos. Eerste 600 km waren top!! Ik heb er ook was BMW rijders in laten rijden en die waren lyrisch. Alleen zicht naar achteren is een brievenbus maar dat wist ik en boeit me niet zo. Ik vond het rolgeluid wat hoog maar de banden stonden op 3 bar. Dat was te hoog en heb ik laten verlagen. Tot nu toe zeker geen spijt.
 5. 1 point
  Bij mij altijd netjes verlopen. eerst 4 jaar met de Ria bij Rustman in Haarlem (nu helaas geen Kia-dealer meer) en daarna bij Tinholt en nu met de Niro bij Vaneman in Hoofddorp. Krijg ook altijd netjes vooraf een bevestiging per mail met de de gespecificeerde prijzen voor het uit te voeren onderhoud. Je kunt ook via "Mijn Kia" een onderhoud afspreken bij je dealer en dan gaat het ook goed (mits je de km.stand daar zo nu en dan invult).
 6. 1 point
  Ja, maar na een paar auto’s moet het tankstation weer op de enorme hoge druk gebracht worden met lange wachttijden tot gevolg. Dit terwijl de meeste mensen zelden een snellader nodig hebben. Kwestie van 2x per week een nachtje aan een normale laadpaal of gedurende een werkdag overdag. Gemiddelde NLer rijdt maar 15.000km/jaar. Met 300km range komt dat neer op 1-2x per week ergens een keer overdag of ‘s nachts laden zonder dat je er op hoeft te wachten of voor om moet rijden. Alleen met de jaarlijkse vakantierit ga je van snelladers gebruik maken. Maar nog beter is om minder auto te rijden en meer te lopen, te fietsen of het OV te gebruiken
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00


×
×
 • Create New...