Ga naar inhoud

Erelijst


Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 16-10-18 in Berichten

 1. 3 punten
  eerst de antenne en dak lijsten verwijdert dan naar de wrapper die eerst het dak spin en span schoon maakt voor het beste resultaat en dan pas kan de folie er op beetje rekken en strekken voor een glad resultaat word al een aardig spiegeltje en het eind resultaat mag er best zijn
 2. 2 punten
  Ieder zo zijn mening, bij mij liggen er CrossClimates onder, wintersport doe ik niet en ik ben er tevreden over.
 3. 1 punt
  Tja, wij hebben zoals gezegd wel een sleutel. Ik vind het op zich niet echt erg ofzo. En eigenlijk wel een beetje een wat veiliger gevoel ivm mogelijke diefstal. Vrienden hebben ook een keer vast gestaan omdat een lokale zendmast hun signaal stoorde. Stonden ze daar midden in de nacht bij een (verlaten) tankstation.... Doe dan maar effe sleuteldraaien.
 4. 1 punt
  Dat winterbanen in barre omstandigheden meer grip geven zal zo zijn. Maar hoe vaak komt dat voor in ons land, sneeuw? Heel uitzonderlijk soms in de winter. Dat uitgezet tegen het aantal dagen dat je met winterbanden in het late voor- of vroege najaar plotseling tegen mooi zomerweer aanloopt en daarmee (vaak onbewust) tegen bijvoorbeeld (veel) langere remweg aanloopt omdat je je winterbanden eigenlijk al had moeten wisselen met je zomerbanden is veel groter. Want ja, wanneer wissel je nu precies de zomer- en winterbanden? Gemiddeld rijd je met goede all-seasons veiliger en In dat licht zijn winterbanden tegenover de nu verkrijgbare goede all-seasons als de CrossClimates en Quatracs naar mijn mening in Nederland de veel hogere kosten tegenwoordig zeker niet meer waard. 
 5. 1 punt
  Na installatie wilde de zaak niet constant werken, na veel zoeken en proberen : zet accu besparing op telefoon uit, dan werkt de gps beter en alles doet het nu perfect, vooral Waze doet het goed.
 6. 1 punt
  Die zomerbanden brengen inderdaad niets of niet veel op maar de CrossClimates zullen uiteindelijk toch veel voordeliger zijn. Geen kosten voor extra velgen nodig, geen kosten voor extra TPMS sensoren in die velgen en ook niet elk half jaar de kosten (of de tijd als je het zelf doet) voor het wisselen. Bovendien niet dubben of je de winterbanden er in oktober, november of toch maar begin december onder laat zetten. Je weet het nooit in Nederland. Soms is het in november nog 15 graden en een paar dagen later kan het weer vriezen. En voor je het weet zit je in maart in je zwembroek onder je parasolletje in de tuin. In die tussen seizoenen rijdt je op de CC altijd veilig!
 7. 1 punt
  Mijn Niro geeft bij circa 70Km de vraag of hij een tankstation moet zoeken. Bij 50Km komt er een waarschuwing dat het hybride systeem ernstige schade kan oplopen bij een lege tank.
 8. 1 punt
  Weer terug bij af dus.. https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_auto_(voor_1885)
 9. 1 punt
  Dankjewel Murcielaygo voor je antwoord :). Ik heb inmiddels weer contact gehad en ze gaan aan de hand van mijn foto's een verloopkabel maken zodat ik het nieuwe systeem plug & play aan kan sluiten. Die gasten hebben een fantastische service.
 10. 1 punt
  Oké, gaat het dus om de draadkleuren, of de posities? Bij de getoonde ISO-stekkers zijn de posities namelijk leidend. Enige echte uitzondering zijn constante en geschakelde spanning. Voor de mini-ISO's IS er een standaard, maar veel fabrikanten wijken daar toch weer vanaf. Dus als nu puur naar de kleuren gekeken wordt heb ik er niet 100% vertrouwen in...
 11. 1 punt
  Even voor het begrip; de schematische tekening van de radio is van wat je hebt, of van wat je wilt? Want in de tekening zie ik redelijk standaard ISO-connectors...
 12. 1 punt
  Zoals ik schreef "de goedkoopste nemen" Ik moet er nog even aan wennen, dus het kan inderdaad dat ik deze nu door elkaar gooi. Hoe het ook zei, ze kunnen er allebei in.
 13. 1 punt
  wat is dat mooi geworden man staat haar goed
 14. 1 punt
 15. 1 punt
  Net even gekeken. Via gebruikers instellingen en dan geluid kan ik het zachter en harder zetten.
 16. 1 punt
  Ok. Dank voor je reactie. Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A3003 met Tapatalk
 17. 1 punt
  Van de week nog een s8 aan de praat gekregen. Zorg ervoor dat je de laatste versie van Android auto download, zou moeten werken: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-3-7-5840-release/android-auto-google-maps-media-messaging-3-7-5840-android-apk-download/
 18. 1 punt
  Klopt helemaal die andere is de neutraal schakelaar voor start stop systeem Altans bij mijn auto wel zo Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
 19. 1 punt
  Dus , eigelijk -feitelijk lol zet je hem nooit op sportstand
 20. 1 punt
  Vandaag eigenaar geworden van de stonic... zeer tevreden... alleen jammer dat de lampen ( los van het led gedeelte ) dat saaie huiskamer lamp kleur heeft. weet iemand of je xenon hier in kan bouwen? dat blauwe/ wit licht staat veel mooier bij zo'n auto en of er geen storingen komen? en wat voor lamp type heeft de stonic? mischien dat ik ook eventueel voor een LED versie ga... want in dat geval hoef ik alleen de lamp te vervangen... groeten
 21. 1 punt
  Dat betekent dat er al een post (item) tbv navigatie Niro is. We proberen om de vragen/antwoorden zoveel mogelijk in het daarvoor geopende post te zetten. Anders moet iedereen gaan zoeken in alle posts. Als je bij forums kijkt en klikt bij de Niro zie je al een item tbv navigatie.
 22. 1 punt
  In de SDK van de API voor CarPlay bij Apple staat dat draaiknoppen, schakelaars en touch functies ondersteund KUNNEN worden. Het ligt dus aan de interfacing van de auto/aftetmarket fabrikant of zij dit toestaan/open zetten. Juist een UI met knoppen is nu in het voordeel in de auto. Want liever aan een knop draaien voor een volgende song dan met je vinger het scherm opzoeken, naar de juiste positie gaan en scrollen. Dit leidt mijns inziens meer af. En ja, het kan - doorgaans - met de knoppen aan het stuurwiel. Kortom, ik zal bij Kia eens checken wat zij hebben vrijgegeven voor CarPlay
 23. 1 punt
  Ik sluit me aan bij Luca68; ik heb mijn Picanto voorzien van een set Privacy Shades (via Marktplaats nog voor flink minder ook). Makkelijk bevestigen, maar ook makkelijk weer te verwijderen; ik wil deze winter de Shades demonteren, voor beter zicht bij duister. Sinds ze erin zitten merk ik zelf dat mijn zoontje (nu bijna 1 jaar) een stuk minder met zijn oogjes zit te knijpen. Ideaal en met iets meer dan €100 voor een nieuwe set flink goedkoper dan folie plakken.
 24. 1 punt
  Klopt. 3 dB is een verdubbeling van de geluidsdruk, niet van het geluidsniveau. Zoals PeterD zegt is ons gehoor logaritmisch, vandaar dat je het niet ervaart als een verdubbeling. Vandaar dat 10 dB 2 keer zo hard lijkt. 3 dB is zoal ik al zei een hoorbaar verschil (voor de meeste mensen). 1 of 2 dB verschil merkt nagenoeg niemand op.
 25. 1 punt
  Ik denk dat je je eigen overal aan kunt ergeren, zijn er geen belangrijke dingen ???? Deze auto geeft heel veel meer voordelen dan nadelen, maar je kun op dingen wel een extra schepje zout strooien !!!
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00


×