Jump to content
 • Sign Up

Stief

Leden
 • Content Count

  1,056
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Stief last won the day on September 22 2016

Stief had the most liked content!

Community Reputation

319 Excellent

About Stief

 • Rank
  I like my car but love my Family
 • Birthday 06/16/1974

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Hoi ik ben Stief.
  Werkzaam in de ICT sector en gek op technologische snufjes en gadgets.
 • Hobby's
  Mijn kids en mijn werk
  technologische snufjes en gadgets
 • Werk
  ICT Architect ( Infrastructuur)
  ICT Consultant (Microsoft, Citrix, Storage and Security)
 • Auto
  Kia Sportage 1.6 GDE X-ecutive plus (2012)
  BMW 320 EDE (2013)

Recent Profile Visitors

3,496 profile views
 1. Er zijn genoeg aftermarket oplossingen. Meest handige voor jouw is denk ik een USB DAB ontvanger. Deze werkt volledig zelfstandig als DAB ontvanger. Je Radio ziet m als USB stick met muziek. Elke Station is eem andere track voor je radio. Niet heel fancy maar vrij goedkoop en simpel tw bedienen via je originele radio en dus ook stuurbediening. Als je die Denver wilt gebruiken, kun je hey beste even stroom aftappen van je aansteker of radio. Ik had destijds een 12v splitter weggewerkt onder mijn middenconsole. Je kunt eventueel de kap aan de bijrijderskant loshalen en m daar wegwerken.
 2. Hoi Stief,

  Het is al weer een tijdje geleden dat we contact hadden de vraag is of er al weer nieuwe update`s zijn voor de navi software igo primo ik toen 2015 van u mogen ontvangen.

  Groeten Flip

 3. Welkom Voor android bedoel je Android auto denk ik. Deze moet je eerst los installeren op je telefoon. Android auto is in nl nog niet via play store te downloaden en zal dus elders gedownload en geinstalleerd moeten worden op je tel. Als je zoekt op 'android auto' zul je hier genoeg info over vinden op dit forum.
 4. Stief

  Water in mijn soul

  Handigste is zelf in de auto zitten en ieman anders met een hogedruk laten aanpakken. Zorg er eel voor dat je binnen de boel goed verlicht en gebruik een zaklantaarn of zo om alle plekken goed te kunnen bekijken.
 5. Als je zoekt op 'car led strip' Zul je genoeg vinden. Had het in mijn Sportage in mijn deuren geinstalleerd. Had het aangesloten op de dashboard verlichting, zodat het meedimde met de rest van de interieur verlichting. Als je het bescheiden aanpakt ziet het er luxe en chique uit. Als je overdrijft lijkt het op een kerstboom [emoji16]
 6. Car Interior Decor 1m-5m Sewable 2.3mm skirt EL Wire Tron Glow Wire Easy Sew Tag Flexible Flickering led Neon Strip for Festival http://s.aliexpress.com/QBzeIbAF (from AliExpress Android)
 7. Welkom Vera. Tja life needs more soul!
 8. Je kunt aan de ventielen ook zien of je tpms sensoren hebt. Met sensoren wordt de druk per band gemeten/ weergegeven. Het systeem dat werkt via de ESC/ABS sensoren heeft geen sepciale sensoren in de wielen nodig en dus ook geen speciale ventielen. Beide systemen worden bij nieuwe auto's toegepast. Verschilt met model/ uitvoering en optiepakket.
 9. Ja dat is zeker mogelijk. Maar moet je wel een kleine aanpassing voor doen. Ik heb nog een setje hiervoor liggen. Mocht je interesse hebben, stuur dan even een PB.
 10. Ik weet niet of bij origineel xenon de ballasten aan de lampunit vast zitten. Maar wat je beschrijft klinkt als ballasten die het niet goed doen.
 11. Mocht je in de buurt van Groningen komen, dan heb ik nog wel een paar meter liggen die je mag hebben. Ik had het zelf destijds bij Conrad besteld in verschillende diktes. Had het bii mijn Sportage ook gebruikt voor de kabels onder de stoelen voor mijn versterker en sub. Hierdoor viel het totaal niet meer op. Standaard waren mijn kabels namelijk fel rood, paars en blauw. Maar ook alles wat ik aanpaste onder de motorkap ging als het even kom zo'n manteltje omheen. Zelf de monteurs zagen niet, dat er aftermarket Xenon is zat bijvoorbeeld. Toen ik hem erop wees zij hij "Nou dat hebben wij er zeer netjes ingebouwd" [emoji2] Ik heb hem maar in de waan gelaten met de gedachte, dat ik het door hun heb laten inbouwen.
 12. Mooi uitgebreid inbouw/foto verslag. Hier kunnen anderen wel wat aan hebben. Persoonlijk zou ik een paar dingen anders doen. De remote, rca en volume zou ik gelijk van onder de stoel naar de middenconsole brengen. De voedingskabel buiten de auto zou ik in zo'n beschermende zwarte flexibele buisje doen. Maat goed zo zou ik het gedaan hebben. Wil natuurlijk niet zeggen, dat dat dan perse beter zou zijn [emoji6] . Maar in ieder geval een mooi verslag waar je ook echt tijd aan hebt besteed en anderem zeker wat aan zullen hebben.
 13. Stief

  Telefoon

  Nou durf te beweren, dat de navigatie van de tel actueler is. Persoonlijk vind ik het elke keer gehaddes en gebruik liever de Navi van de auto. Maar helaas is deze niet zo goed als die van de telefoon. Keuze voor de telefoon is persoonlijk. Zowel Apple als Android werken prima met de Niro.
 14. Bij VAG wordt via canbus het boordned herkend. Dat is bij de SP3 zeker niet het geval. Overigens is VAG tegenwoordig overgestapt op Component Protection. Hiermee is de radio gekoppeld aan de VIN van de auto. Dit is gedaan om diefstal terug te dringen. Maar goed, dat is hier allemaal niet van toepassing.
 15. Weet het ook niet zeker meer (was in 2006). Maar volgens mij zat er een kunststof/rubber ringetje op de standaard bouten.
×
×
 • Create New...