Jump to content

GreyGriffin

Leden
 • Content Count

  1,259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

GreyGriffin last won the day on June 22

GreyGriffin had the most liked content!

Community Reputation

320 Excellent

About GreyGriffin

 • Rank
  Senior Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Rio 120 pk DCT7

Recent Profile Visitors

1,609 profile views
 1. Hallo Daantjee 1000, Welkom hier! Het is inderdaad een mooie bolide.
 2. Dag Peter, welkom hier! Veel plezier met de Cee'd. Krijgen we een fotootje te zien van de nieuwe aanwinst?
 3. Hallo DutchBullies, Welkom op dit forum! De Picanto is geen verkeerde keus. Netjes afgewerkt, stuurt lekker. Als je een Pica wilt waar ook nog wat pit in zit, kies dan voor de motor met 100 pk. Maar daaraan hangt natuurlijk een prijskaartje.
 4. Hallo F.Wiersma, Welkom bij dit forum! Bevalt de Niro?
 5. Hallo Ad, Welkom hier! Gefeliciteerd met de aanschaf van de Niro. Een automaat zal je zeker goed bevallen. Ik zelf rijd al tientallen jaren met een automatische bak en zou ook niks anders meer willen. Een vraagje op de valreep: voor welke kleur Niro heb je gekozen?
 6. Regeltjes, regeltjes.....
 7. Ik had nog een vraag: heb je ook overwogen om de reflectoren te gaan gebruiken als extra remlichten? Ik geloof dat ik daar zelf de voorkeur aan zou geven.
 8. Inderdaad, heel mooi! Is het wettelijk toegestaan om te rijden met dubbele achterlichten?
 9. Hallo Jheroen, Ja hoor, alles werkt weer perfect! Dank voor de snelle interventie.
 10. Een oude forum-kwaal steekt weer de kop op. Sinds eergisteren heb ik er bij het lezen van een draadje last van dat ik niet kan doorbladeren naar de volgende pagina. Die blijft hangen en komt alleen te voorschijn als ik gebruik maak van de knop 'verversen'. Hebben meer mensen (wederom) dit euvel? Jheroen, als je dit leest, zou je het probleem kunnen oplossen?
 11. Kon gisteren niet reageren, de forumsite had de hik. Vandaag dus maar even. Deksel van de motor, wat betekent dat? Ik houd het op een flitsende nieuwe kleur. Zwart met rood in plaats van die twee tinten grijs zou ik persoonlijk heel mooi vinden.
 12. Hallo Hans, Welkom hier! De Carens is inderdaad keurig, maar niet heel flamboyant. Ik wens je veel plezierige kilometers met de auto.
 13. Dank je! Dat had deze oude baas dan toch goed gezien.
 14. Hallo xtra40, Nu heb je me me te pakken. Ik kijk naar het filmpje en denk: 'Die sequentiële richtingaanwijzers had-ie toch al'? De nieuwigheid zit dus kennelijk ergens anders. Maar waar? Zijn het de knippers in de spiegels? Die zien er in ieder geval anders uit dan bij mijn Rio. Help mij af van mijn onzekerheid! Overigens vind ik die meeknipperende led-strips boven de koplampen de leukste modificatie aan je auto. Een probeersel dat heel erg fraai is uitgevallen!
 15. Hallo twinky, welkom terug! Fraaie Stonic, mooie kleur. Je wacht op een kenteken, nou, dat duurt meestal niet zo heel lang. Binnenkort genieten van de nieuwe Kia! Ik wens je vast vele prettige en veilige kilometers.
×
×
 • Create New...