Ga naar inhoud

moto

Leden
  • Aantal Items

    83
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Fryslân
  • Auto
    Rio DynamicLine aut 2019

Recente Bezoekers van dit Profiel

1842 profiel weergaven

moto's Prestaties

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente Badges

8

Reputatie

  1. Heb die van mij nog nooit gehoord.
  2. moto

    Nieuwe Kia logo's

    Lijkt zo eenvoudig en bij de vorige Kia lukte het mij ook. Maar bij de Rio is het erg moeilijk om de draad onder het logo te krijgen.
  3. moto

    Nieuwe Kia logo's

    Zodra het weer iets beter wordt probeer ik het nog eens.
  4. moto

    Nieuwe Kia logo's

    Nee, ik heb de föhn niet gebruikt. Het was nog zomer toen ik het probeerde. Ga binnenkort weer een poging wagen. Bedankt voor de tip. De aanhouder wint, zegt men.
  5. moto

    Nieuwe Kia logo's

    Jaren terug heb ik het K-logo op de Venga gezet. Nu wil ik het op de Rio doen, maar kan de oude logo's er zonder beschadigen niet af krijgen. Probeer het met sterk visdraad, zonder sukses. Heeft iemand een tip?
  6. moto

    Nieuwe Kia logo's

    Eigenlijk vind ik het K-logo nog het mooist.
  7. Het startstopsysteem werkt bij mij prima. Ik schakel het meestal uit. Vind het maar niks en betwijfel of het ergens goed voor is. De automatische deurvergrendeling is bij de dealer veranderd in een systeem dat ikzelf de deuren kan vergrendelen als ik dat wil.
  8. Ik kom nog even op het voorgaande terug. De Rio is voor een beurt naar de garage geweest en daar is de automatische deurvergrendeling ongedaan gemaakt. Het is nu dus een handbediende deurvergrendeling. Ik denk dat dit veiliger is.
  9. Ik meen te weten dat de deuren ontgrendelen als de airbag wordt geactiveerd en het is de vraag of dat gebeurt als je het water in gaat. Een helper slaat ook niet zo maar een raam er uit. Dan moet hij wel wat bij zich hebben.
  10. Als ik met vergrendelde deuren in het water raak en de airbag doet niets, dan kunnen de deuren van buiten niet worden geopend. (denk ik ) Ik zou de deuren graag vergrendelen als ik het zelf wil, tijdens het rijden hoeft het toch niet? Heeft iemand daar een mening over?
  11. Ik vind de stinger met afstand veel mooier dan de proceed. Hij is m.i. veel mooier gelijnd. Maar ja, wat is mooi?
  12. Doe er even een verhaaltje bij xtra40. Ik heb op de Rio een dodehoekspiegel aan de rechterkant laten zetten.
  13. Het staat hem goed en de remkracht zal vast beter zijn. Mijn Venga had ook 4 remschijven en de Rio maar 2, toch kan ik niet zeggen dat de Rio minder goed remt. Maar vergelijken achteraf is moeilijk.
  14. Over het technische gedeelte hoef je volgens mij ook niet in te zitten. Het grootste probleem vond ik de brede A- stijl. Als voorbeeld noem ik het verkeer van links bij het naderen van een rotonde. Het heeft mij een paar keer laten schrikken. Nu, in de Rio, heb ik geen probleem.
  15. Wel, dan zijn de aandachtspunten wel bekend, neem ik aan.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...