Jump to content

AdRo

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AdRo last won the day on August 1 2015

AdRo had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About AdRo

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/23/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 1. Kaartje in de Camera was niet goed. Ik ben een beetje op het verkeerde been gezet door de camera instelling in de C074. Topic mag van mij gesloten worden
 2. Er staat niets op het kaartje. Waarschijnlijk staat het op het flashgeheugen van de C074. Ik kan ook maar drie filmpjes van 3 minuten terugkijken. Formatteren heb ik gedaan via de C074.
 3. Hallo, Ik heb een Dashcam aangeschaft in de veronderstelling dat ik de beelden op kon nemen op een SD kaart. Leek mij leuk voor de vakantie naar Noorwegen. Camera aangesloten en een perfect beeld bij het menu Car DVD. Ik kan daar alle instellingen doen en maken. De camera doet het dus perfect. Ik kan het beeld echter niet wegschrijven op de SD kaart. ook al staan de instellingen goed. Is dit wel mogelijk ? Ik kan wel terugkijken via replay. Het lijkt erop dat ik de verkeerde source in de C074 heb aangesloten. Echter had ik maar één mogelijkheid. Het blauwe stekkertje paste maar in één bus. En de camera werkt ook, dus dat moet goed zijn. Wie heeft ervaring met dit type dashcam en wat doe ik verkeerd ??
 4. Probleem opgelost. Er stond spanning op de Stroomdraad. Uiteindelijk was de antenne versterker in de antenne voet defect. Nieuwe antenne + voet besteld en probleem opgelost. Topic kan wat mij betreft gesloten worden.
 5. Bedankt voor deze hint, ga ik direct morgen achter het dashboard kijken. Vandaag dashboard opengehaald en de boel bekeken. Een dubieuze antenne stekker vervangen en opeens 4 Lokale zenders in de lijst. Geen stroomdraad voor een antenneversterker kunnen vinden en er dus zelf een versterker tussen gezet. Resultaat was nihil. Zekering voor RF_antenne was nog goed en het plaatsen en verwijderen van de zekering had geen effect op de ontvangst. Ik ga nog even een antenne rechtstreeks op de nieuwe antenneversterker aansluiten om zeker te zijn dat de radio en de stekker goed zijn. Ik heb begrepen dat de originele antenne versterker in het voetje van de antenne zit verwerkt en dat inderdaad de stroomdraad wel eens vergeten wordt om aangesloten te worden. En Pimpmaster waar zit de stroomdraad die u bedoeld ?
 6. Auto: KIA Sportage (2011) Eigenaar: AdRo Toegevoegd Op: 30 juli 2015 - 18:09 Korte Omschrijving: Niks Opgegeven Bekijk Voertuig
 7. HAllo, Ik ben nieuw hier en wil meteen maar met de deur in huis vallen. Als ik mijn Witson C074 naar Radiozenders laat zoeken vind hij niets. Ik heb het originele sprietje al vervangen (zat een breuk in) de Nieuwste software in de S100, maar de meeste populaire zenders kan hij nog niet vinden. De enige is Omrop Fryslan, maar daar zat in niet op te wachten, Wie heeft een idee ?
 8. Goedemiddag, Mijn naam is Arjen en ik ben sinds gisteren de bezitter van een Witte Kia Sportage. Het is een Diesel 1.7 uit het jaar 2011. Ik ben nu bezig de C074 van Witson te leren kennen. Ik heb problemen met het instellen van de zenders. Deze zijn niet sterk genoeg. Naar de oplossing ga ik opzoek in dit forum.
×
×
 • Create New...