Jump to content
 • Sign Up

_(ツ)_ Lourens

Leden
 • Content Count

  1,945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

_(ツ)_ Lourens last won the day on June 20 2018

_(ツ)_ Lourens had the most liked content!

Community Reputation

919 Excellent

About _(ツ)_ Lourens

 • Rank
  Gedoogd Lid
 • Birthday 05/05/1965

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Flevoland
 • Auto
  Vitara Style Black & White 2017

  Voorheen een Kia Rio Businessline 2014

Recent Profile Visitors

11,059 profile views
 1. kijk hier eens https://stickermaster.nl/kentekenstickers/
 2. Is gewoon indirecte dashboard verlichting.
 3. Daar hou ik ook van White and black, and a touch of red Oftewel nog even een mooi zwart dak en een rode bies onder de gril. (staat mooi naast de net zo mooie witte Cee'd GT-line)
 4. Tja, en als hij niet in het blauw leverbaar is...... dan neem je natuurlijk de mooiste kleur. P.s. Mooie wagen.
 5. Hij is WIT.... YES Uiteindelijk gaat iedereen het wel snappen
 6. K*t om te horen dat het slechter gaat met moeders, en wat is die Jeffrey toch een top gozer Voor mij/ons was het ook de reden om mijn Rio weg te doen, mijn vrouwtje is rolstoelafhankelijk geworden en er moest iets groters (voor de rolstoel) en iets hogers komen (voor de hogere zit en instap). Maar ziek zijn betekend niet dat we dan in een busje gaan rijden, en niet meer in een mooie auto waar wet trots op zijn En dat laatste mag je zeker. Geef moeders en Jeffrey een dikke knuffel en heel veel sterke.
 7. De booskijkers zijn in mijn optiek iets te wit. Maar die bies wat een goed idee Maar wat zit hier voor verhaal achter (als je die wil vertellen). Van de Rio naar de 1e picanto snapte ik een beetje, de overstap naar de 2e Picanto snapte ik helemaal. Maar dit is een stap de hele andere kant op, en nee geen slechte.
 8. Lees je even een paar weken niet mee zie ik dit voorbij komen, Mooie upgrade Theo..... Ik mis alleen nog een rode bies bij de bumper alsnog gefeliciteerd met de hele mooie GT-Line.
 9. oke... die snap ik, ik ben namelijk van kia (o.a. Soul's) overgestapt op de Vitara. Succes met het zoeken naar een passende auto, Lourens
 10. Vraagje, waarom dan niet een Vitara, blijf je bij het merk (vaak gunstig bij inruil) of is er iets met Suzuki??
 11. Ik heb de stonic vergeleken met mijn Suzuki Vitara, Ik ben blij dat ik voor de Vitara ben gegaan. De vitara heeft meer ruimte en een stuk stoerdere uiterlijk. Ook heeft de Vitara een prettiger motor , dit is nog een gewone ongeblazen 1.6 met 120 PK. En dit met de wetenschap dat de vitara net zo zwaar is als een Rio 3. Ik zit hier op het forum omdat ik hiervoor een Kia rio 3 heb gereden (en daarvoor 2 Kia Soul's) Ik ben zeer tevreden met de vitara en heb zeker geen spijt dat ik niet op de Stonic heb gewacht. Daarnaast koop je voor € 22.350,- rijklaar een hele complete nieuwe Vitara Exclusive. (officiele prijs 24.350) Deze heeft dan oa. cruisecontrol, stoelverwarming, climatcontrol, navigatie enz. Dus kijk ook eens verder dan Kia (sorry ik ben een beetje enthousiast). P.s. Dit is de Rio die ik had voor de Vitara.
 12. Sorry kon het niet laten... En ik moet toch wel laten weten dat ik nog gewoon mee lees
 13. Jammer dat het alleen een "Line" is en geen echte GT... Maar die kleur
 14. Had ik veel eerder moeten doen Het stuurgedrag is even wennen, hij stuurt heel direct. Dus bij het insturen van een bocht niet teveel gas geven (standaard 120pk) Verder is het een echte SUV en ja dat merk je, hij is behoorlijk zijwind gevoelig. Maar ik vindt de heerlijke hoge ziet en de goede stoelen echt een plus punt. Verder is de Vitara even zwaar als een Rio dus prettig in de belasting . Ik zou echt even snel een proefrit maken met de Vitara, je krijgt nu ook nog eens €2000,- extra inruil voor je Venga
×
×
 • Create New...