___Cor___

Leden
 • Aantal bijdragen

  1940
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  94

Waardering in de gemeenschap

917 Excellent

Over ___Cor___

 • Rang
  Gedoogd Lid
 • Verjaardag 05-05-1965

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Flevoland
 • Auto ('s)
  Vitara Style Black & White 2017

  Voorheen een Kia Rio Businessline 2014

Recente profielbezoeken

8463 profielweergaven
 1. ___Cor___

  GT-Line Edition 1.0 T-GDi (120pk) Deluxe White (Metallic)

  K*t om te horen dat het slechter gaat met moeders, en wat is die Jeffrey toch een top gozer Voor mij/ons was het ook de reden om mijn Rio weg te doen, mijn vrouwtje is rolstoelafhankelijk geworden en er moest iets groters (voor de rolstoel) en iets hogers komen (voor de hogere zit en instap). Maar ziek zijn betekend niet dat we dan in een busje gaan rijden, en niet meer in een mooie auto waar wet trots op zijn En dat laatste mag je zeker. Geef moeders en Jeffrey een dikke knuffel en heel veel sterke.
 2. ___Cor___

  GT-Line Edition 1.0 T-GDi (120pk) Deluxe White (Metallic)

  De booskijkers zijn in mijn optiek iets te wit. Maar die bies wat een goed idee Maar wat zit hier voor verhaal achter (als je die wil vertellen). Van de Rio naar de 1e picanto snapte ik een beetje, de overstap naar de 2e Picanto snapte ik helemaal. Maar dit is een stap de hele andere kant op, en nee geen slechte.
 3. ___Cor___

  GT-Line Edition 1.0 T-GDi (120pk) Deluxe White (Metallic)

  Lees je even een paar weken niet mee zie ik dit voorbij komen, Mooie upgrade Theo..... Ik mis alleen nog een rode bies bij de bumper alsnog gefeliciteerd met de hele mooie GT-Line.
 4. ___Cor___

  Bijeenkomst de meern 27-05-2018

  Wat een mooie kleur I love White.......
 5. ___Cor___

  Venga of Qashqai?

  oke... die snap ik, ik ben namelijk van kia (o.a. Soul's) overgestapt op de Vitara. Succes met het zoeken naar een passende auto, Lourens
 6. ___Cor___

  Venga of Qashqai?

  Vraagje, waarom dan niet een Vitara, blijf je bij het merk (vaak gunstig bij inruil) of is er iets met Suzuki??
 7. ___Cor___

  Weer een Stonic kopen?

  Ik heb de stonic vergeleken met mijn Suzuki Vitara, Ik ben blij dat ik voor de Vitara ben gegaan. De vitara heeft meer ruimte en een stuk stoerdere uiterlijk. Ook heeft de Vitara een prettiger motor , dit is nog een gewone ongeblazen 1.6 met 120 PK. En dit met de wetenschap dat de vitara net zo zwaar is als een Rio 3. Ik zit hier op het forum omdat ik hiervoor een Kia rio 3 heb gereden (en daarvoor 2 Kia Soul's) Ik ben zeer tevreden met de vitara en heb zeker geen spijt dat ik niet op de Stonic heb gewacht. Daarnaast koop je voor € 22.350,- rijklaar een hele complete nieuwe Vitara Exclusive. (officiele prijs 24.350) Deze heeft dan oa. cruisecontrol, stoelverwarming, climatcontrol, navigatie enz. Dus kijk ook eens verder dan Kia (sorry ik ben een beetje enthousiast). P.s. Dit is de Rio die ik had voor de Vitara.
 8. ___Cor___

  Rio GT line

  Sorry kon het niet laten... En ik moet toch wel laten weten dat ik nog gewoon mee lees
 9. ___Cor___

  Rio GT line

  Jammer dat het alleen een "Line" is en geen echte GT... Maar die kleur
 10. ___Cor___

  De Kia Stonic is officieel

  Had ik veel eerder moeten doen Het stuurgedrag is even wennen, hij stuurt heel direct. Dus bij het insturen van een bocht niet teveel gas geven (standaard 120pk) Verder is het een echte SUV en ja dat merk je, hij is behoorlijk zijwind gevoelig. Maar ik vindt de heerlijke hoge ziet en de goede stoelen echt een plus punt. Verder is de Vitara even zwaar als een Rio dus prettig in de belasting . Ik zou echt even snel een proefrit maken met de Vitara, je krijgt nu ook nog eens €2000,- extra inruil voor je Venga
 11. ___Cor___

  De Kia Stonic is officieel

  Wij zijn van kia overgestapt naar een Suzuki Vitara, mede omdat wij weer een hoge instap en ruimere koffenruimte wilde hebben.
 12. ___Cor___

  Live gezien

  Zo Zie je maar hoe meningen verschillen... Ik ben een paar weken geleden bij de dealer geweest en vindt hem juist kleiner dan op de foto's.
 13. ___Cor___

  Zomaar een hersenspinsel om deel te laten wrappen

  Ha ha Ik heb ook geen Facebook ... En wrappen is ook maar een trucje hoor, zeker spiegelkappen en de grill is na wat oefenen makkelijk zelf te doen. En ja ook ik denk aan de lokale middenstand ... Maar ook aan mijn eigen portemonnee. De heren Pimpmasters hebben hun sporen wel verdiend in het inbouwen / pimpen van Kia's (tot zover de reclame voor de heren )
 14. ___Cor___

  Zomaar een hersenspinsel om deel te laten wrappen

  Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die het wrappen van het dak even zelf doen. kleine delen doe ik zelf maar een dak laat ik aan de prof's over. Maar voor spiegelmodules zou ik eens kijken op het forum/Facebook bij de pimpmasters. Scheelt een hoop in je portemonnee Creative zaterdag van de Pimpmasters
 15. ___Cor___

  Zomaar een hersenspinsel om deel te laten wrappen

  Niet meer dan €250 voor het dak en de spiegelkappen. Bij mijn Rio had ik het dak ook zwart laten wrappen. (ik hou niet zo van zwarte kappen omdat dat de auto smaller doet lijken) Ik zou daarentegen wel de B-stylen zwart late wrappen, hierdoor lopen de ramen van de voor en achter portieren mooier door. De rode bies van de bumper zou ik ook gewoon laten zitten. Bij mijn Vitara heb ik er voor gekozen om alleen de dakbogen te laten doen. ( €160,-)