Jump to content

P89273

Leden
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About P89273

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Ceed
 1. Dit is een complete Thule dakdrager set voor: Hyundai i30, 2-dr Coupe, 2013-heden Hyundai i30, 5-dr Hatchback, 2012-heden Kia Cee'd, 5-dr Hatchback, 2012-heden Kia ProCee'd, 3-dr Hatchback, 2014-heden Het gaat daarbij om de modellen zonder glazendak en met de bevestigings punten in de rand van het dak. Ik heb de set gekocht voor mijn Kia Cee'd, maar heb hem enkel een keer gemonteerd om te passen. Uiteindelijk lag hij ongebruikt in de schuur en inmiddels is de Kia van eigenaar gewisseld. De set bestaat uit de Thule Evo Squarebar, Thule Rapid System 753 en een Thule 3119 Fixpoint XT. Heeft mij bijna 200 Euro gekost, maar mag weg voor 150. Bieden vanaf 120 Euro mag ook. De set heeft helemaal niets geleden. Absolute nieuwstaat, incl sleutels en alle montagedelen voor het dak. Alleen ophalen (Tilburg) ivm de grootte.
 2. @Rox - Dit is mijn eerste Kia. Ik weet niet of die altijd dezelfde krikken hanteren. Bij veel andere merken is er nogal wat variatie. Ook binnen het merk. @Johnnie - Ah dat is wel jammer. Met enkel een thuiskomer kunnen de vakjes wel blijven zitten?
 3. Ik heb gisteren een mooie Ceed gekocht uit 2013. Zoals tegenwoordig gewoon, zit er geen reservewiel in, maar zo'n setje. Zodra ik de auto heb, wil ik er zo snel mogelijk een reservewiel in doen, maar het liefst wel een echt wiel ipv een thuiskomertje. Nu twijfel ik een beetje of dat uberhaupt wel gaat passen. Wat zijn jullie ervaringen? Het kuipje leek een beetje ondiep. Hebben jullie ook een idee waar ik zo'n krikset kan halen? Past een krik van een Ceed 1 bijvoorbeeld ook op de Ceed 2?
×
×
 • Create New...