Jump to content
 • Sign Up

Nyther

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Nyther

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/10/1983

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Maastricht
 • Auto
  Kia Picanto GT T-GDI (2018)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iemand een goed adres met 16” winterbanden plus velgen? En meteen ook de juiste et waarde. Iemand foto’s van hun setup?
 2. Uitdraai/resultaren? Ik ben nu ook 4000km verder. Kan nu iig eindelijk fatsoenlijk meekomen met de rest van het verkeer.
 3. Eventueel heb ik nog een complete LED 6500K set liggen ( kop en mist ) en een 4300K led koplampset.
 4. Nyther

  Nieuwe Picanto

  Dit gaat om de non-turbo modellen?
 5. Deze optie zegt mij helemaal niets. Is het OEM? Wel vreemd dat er een handmatige schakelaar aanzit.
 6. Bij een (br-performance) tune is die fabrieksrestrictie eraf. Niet dat ik het aanraad om op een koude motor te gassen maar je hebt iig al iets meer pit zonder dat je eerst 10km moet rijden.
 7. Nyther

  Panoramadak

  Dit probleem heb ik ook gehad. In duitsland worden ze bijna allemaal geleverd met electrisch schuif/kanteldak. meerdere dealers in NL aangeschreven om dit probleem! Belachelijke keuze van NL ik twijfel serieus om de gt te verkopen en een (goedkopere!) duitser mét schuifdak te halen. De prijzen liggen daar een stuk lager en als ze eenmaal een half jaar oud zijn ben je ook van de BTW af die je anders moest betalen en is er alleen nog maar de bpm over...
 8. Ik heb ook carplay uitgeschakeld. Puur omdat het niet lekker werkte met de radiozenders. zodra ik een telefoongesprek binnen kreeg en afrondde, ging hij niet meer terug naar de radiozender en moest ik die telkens opnieuw aanzetten via het display ( via de stuurbediening werkte het niet ) . Ronduit irritant! Zowieso heeft carplay niet veel nut tenzij je het puur voor spotify doet. Siri spreekt alleen je berichten uit. En het beantwoorden via siri gaat ( bij mij ) altijd fout. Allen de geluidskwaliteit is stukken beter via carplay ik heb wel vernomen dat je met behulp van een jailbreak een volledig functionele iphone mirror op je dashboard kunt krijgen. Dus met safari, werkende whatsapp en smsjes etc. ( even los van het feit dat het niet “mag” vind ik het wel toegevoegde waarde. ) Dat wil ik binnenkort eens gaan testen/verder onderzoeken. Verder zowieso belachelijk dat de oem navi kaarten zo zwaar verouderd zijn. Kia komt wat dat betreft echt tekort. Mijn update heb ik 2 maanden geleden gehad en bepaalde wegen die al reeds 2 jaar vernieuwd zijn, staan er gewoon nog niet op...
 9. Dan is dat het probleem geweest. beide keren precies 5L getankt. Morgen even de tank helemaal volgooien en dan zal het opgelost zijn.
 10. Dat zou zomaar eens de oplossing kunnen zijn! Ik ga het testen. Top! ander vreemd voorval: Snelwegrit naar huis, 180km nog te gaan. -dashboard range geeft aan dat ik nog 150km kan rijden. (Ik tank altijd net over de grens hier thuis dus ik gooi de auto niet vol op de snelweg. ) -ik tank 5L benzine. De analoge meter stijgt na het wegrijden, de digitale range blijft nog steeds 150km en zakken. -kort voor thuiskomst wederom 5L getankt omdat volgens de range de brandstof op was. Na het tanken bleef de range op 0km staan terwijl dr analoge meter op 1/4e tank staat. -dag later staat range nog seeda op 0 terwijl er toch echt genoeg in de tank zit. ( 1/4e op analoog en naar schatting 10-15L totaal in tank )
 11. Af en toe doet het volgende probleem zich voor: -de cruise control laat zich activeren door de stuurbediening, groene lampje van cruise gaat aan, maar vervolgens is het niet mogelijk om de gereden snelheid te “setten” *de snelheids limiter laat zich nog wél bedienen en setten. *probleem lost zich vaak vanzelfop gedurende een andere rijdag. *het stoppen van de auto en het in/uitschakelen van de auto lost het probleem niet op. Wie o wie?
 12. Als hij al een jaar oud is, dan gaat dit toch om model 2? In aug2017 was versie 3 nog niet op de markt. in versie 3 kan de kofferbakvloer op gelijkte hoogte worden gebracht met de neergeklapte rugleuning. indien de bench dan nog steeds niet past kwa hoogte kun je beter een nieuwe bench aanschaffen met andere maten die wel passen.
 13. 6500K voorbeeld van Koplamp+Mist Foto komt alleen niet echt tot zijn recht doordat de koplampen hier overbelicht worden weergegeven door de telefooncamera.
×
×
 • Create New...