Jump to content

Xmoo

Leden
 • Posts

  350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Xmoo

 1. Xmoo

  Kofferbak handgreep

  Moest vandaag langs voor mijn 1e (kleine) beurt. Dealer heeft kosteloos een erin gezet.
 2. Xmoo

  Kofferbak handgreep

  Ik zag vanochtend dat mijn kofferbak handgreep (of hoe je het ook noemt) verdwenen is. Waarschijnlijk losgekomen en ergens gevallen. Weet iemand de officiële benaming hiervan of partnumber? Dan kan ik die online bestellen. Dank u!
 3. Dit is volgens mij een bekend iets. Ik had dit al eens in wat reviews gehoord en wist dat dit zo zou zijn. Enige oplossing is de achter ramen een beetje omlaag te doen, dan is het geluid minder/acceptabel.
 4. Precies. Zo heb ik het ook in mijn hoofd.
 5. Hoe komt je aan 10%? Uitgaand dat de auto volgens het boekje 59km moet kunnen op een volle lading.
 6. Inmiddels twee weken verder en vind mijn verbruik nagenoeg hetzelfde. Elektrische rijd ik elke dag dezelfde afstand. Waar ik nog met 22km range over, aan kwam op kantoor op de 16”. Is het nu 20km range op de 18”. Voor mij persoonlijk een kleine verschil. Ik had deze velgen in 17” ooit op een eNiro gezien. Toevallig stond deze rode Niro HEV bij de dealer toen ik mijn velgen erop kreeg. Dit zijn dezelfde velgen maar dan in 17”. Toch wel blij met mijn kleur en grote.
 7. Heb je het over mijn foto? Geen idee, is een lease auto. Dus beide denk ik
 8. Vandaag of begin volgende week mijn 16” vervangen met deze. Eens kijken hoe het verbruik gaat zijn.
 9. Ik moet zeggen dat ik het persoonlijk ook niet meer volg. De ene fabrikant zet er juist hele grote wielen op en de ander juist kleine. Mijn PHEV Executive werd geleverd met 16" omdat het volgens Kia een betere range moet opleveren. Echter krijg ik mijn 18" Matisse velgen volgende week eindelijk na 3 maanden wachten. https://webshop.kia.nl/accessoires/velgen/0/ZKDEMAHZ18IASV/
 10. De doppen hebben zeker invloed. Daarom leveren (leverde) ze bijvoorbeeld de HPEV Executive niet met de 18" om zo meer bereik te hebben. Inmiddels is het allemaal 16" geworden
 11. Telluride werd geleverd met de nieuwere software waar dat alweer uit was gehaald.
 12. De units met Android (America, Canada, Azië) die kunnen dat of hebben dat gekund.
 13. Jij hebt de Juli versie, er is ook een augustus versie. Maar het full screen Android Auto is nog niet beschikbaar. Er moet een grote herfst update komen, die dit weer moet gaan inschakelen.
 14. Nee, had al online wat reviews gekeken en vond hem erg tegen vallen. Had dit al besloten voor de EV6 Experience. EV6 Experience bevestigde alleen maar dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik ben voor een Kia Niro PHEV gegaan.
 15. Ik heb van Kia een Pathé Thuis Kadocode gekregen tijdens de EV6 Experience. Ik gebruik het zelf niet, dus als er een liefhebber is stuur mij een bericht.
 16. Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding! Het is idd bij de CEED anders zie ik. Zou je zoiets kunnen gebruiken op een andere Kia? https://eurofrance24.com/catalog/product/view/id/128234/?PageSpeed=noscript
 17. Kunt altijd zeggen ik wil de update niet uitvoeren lijkt mij. Ik bedoel met hun huidige beleid kun je ook zelf kiezen of je het wel/niet wilt.
 18. Ja en de dealer weet dus niet hoe ze dat kunnen aanzetten. Tot nu toe staat het alleen aan bij de Cee’d famie. Maar hun draaiding voor licht is ook anders. En idd handmatig op dimlichten zetten is een oplossing maar dan werkt je automatische lichtsensor niet. Ook je welcome home lichten of hoe dat ook heet, werken dan ook niet. Dus erg lastig. Ze moeten het gewoon weten aan te zetten mbv coding oid. Hier trouwens link naar de canbus hack: https://canhacker.com/can-coder-new/ kijken of iemand ervaring heeft met Niro en of je dan idd scandinavian lights kunt activeren.
 19. Zou moeten werken. Mocht je telegram hebben, kom even in dit groepje. https://t.me/ioniqhyundaikiaupdate Kunnen we je interactief en direct helpen.
 20. Ik weet zeker dat de sensor bug in de update van Maart nog wel correct is: EUR.S5W_L.001.001.210303 https://drive.google.com/...xDfws7fRy7-mzJfpR00n/view Maar volgens mij ook nog in de update van Mei EUR.S5W_L.001.001.210513 https://drive.google.com/...tFm9a3KvTerPwCnJFWks/view Voor het downgraden, moet jij even lge.upgrade.xml en Appyupgrde van de huidige geïnstalleerde versie overschrijven met die van de oudere update die je wilt installeren. Anders geeft hij namelijk melding dat je niet een oudere versie kunt installeren. Nu manipuleer je de oude versie te denken dat het dezelfde versie is als dat je nu hebt.
 21. Je kunt altijd downgraden als je wilt. Ik kan je wel uitleggen hoe dat moet.
 22. Via ODB kun je voor nu alleen uitlezen. Er is een team die bezig is met het kunnen coden naar de ODB. Ik ben dat wekelijks aan het volgen omdat ik scandinavian lights wil activeren op mijn Niro.
 23. Bij de eNiro is het blijkbaar een bekende bug maar van de Ceed was in niet van op de hoogte. Gezien het bij mijn Niro PHEV wel werkt.
×
×
 • Create New...