Ga naar inhoud

Manne

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Manne

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Picanto 3

Recente bezoekers van dit profiel

201 profielweergaven
 1. Manne

  Nieuwe Picanto

  Mijn gasklephuis is al vervangen 3uur nadat ik de auto op naam had kon deze alweer met een slakke gangetje naar de dealer. De pikanto is van sep. 2017 heb deze aangekocht juli 2018.
 2. Manne

  Lampjes voorkant vervangen Picanto 3

  Heb vorig weekend de halogeen lampen vervangen voor xenonset bestuurders kant is inderdaad krap even de deksel ven de zekeringkast afhalen. Was van plan om de lamp units eruit te halen had de schroeven al los, maar kreeg ze er met geen mogelijk uit. Ik wil ook niets forceren dus bleef er niets anders over om met mijn dikke worstefingers de lampen vervangen. Achteraf viel het allemaal reuze mee.
 3. Manne

  Manne’s Picanto

  Hallo Mede Kia rijders, Ik ben 50min (haha kan ik nog een aantal jaren volhouden) woon in het hoge noorden. Ben sinds eind juli een bezitter van een Kia picanto 3 uit 9-2017 Het is een clear white DynamicPlusLine. Hiervoor reed ik Volkswagens, Renaults en verschillende Peugeots. Dit is de eerste auto die buiten Europa zijn roots heeft. Deze auto moet mij dagelijks van huis naar werk brengen en weer terug natuurlijk.
 4. Auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden ) Eigenaar: Manne Toegevoegd op: 2018-07-28 Bekijk deze auto: KIA Picanto 3 ( 2017 > Heden )
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.