Jump to content

Boanvdv

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Boanvdv

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/27/1962

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Deurningen
 • Hobby's
  Golfen, tuinieren.
 • Auto
  ̶S̶i̶m̶c̶a̶ ̶1̶1̶0̶0̶;̶P̶e̶u̶g̶e̶o̶t̶ ̶3̶0̶4̶;̶T̶o̶y̶o̶t̶a̶ ̶C̶a̶r̶i̶n̶a;̶D̶a̶t̶s̶u̶n̶ ̶C̶h̶e̶r̶r̶y̶;̶R̶e̶n̶a̶u̶l̶t̶ ̶9̶;̶F̶o̶r̶d̶ ̶O̶r̶i̶o̶n̶;̶T̶o̶y̶o̶t̶a̶ ̶C̶a̶r̶i̶n̶a̶;̶M̶i̶t̶s̶u̶b̶i̶s̶h̶i̶ ̶C̶a̶r̶i̶s̶m̶a̶;̶V̶o̶l̶v̶o̶ ̶S̶6̶0̶;̶V̶o̶l̶v̶o̶ ̶C̶3̶0̶;̶ ̶H̶y̶u̶n̶d̶a̶i̶ ̶I̶X̶3̶5;̶S̶e̶a̶t̶ ̶L̶e̶o̶n̶.̶

  Kia ProCeed GT-Line dct7 luxe White en motor Honda ST1300.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Boanvdv

  Gespot!

  @Wutroe Er rijden rond Hengelo in ieder geval ook nog twee witte ProCeeds. O.a die van mijzelf (Deurningen) en ik meen één in Borne.
 2. Boanvdv

  Gespot!

  Op 18-09-2019 zomaar 2 Proceed's gespot, een darkpentametal op de A1 tussen Azelo en Rijssen en een zwarte in de buurt van Arnhem. Nog niet eerder meegemaakt. En ik sluit me bij de vorige spreker aan, v.w.b. de exclusiviteit.
 3. Ik neem aan dat ook leden van de importeur deze berichten lezen. TERUGROEPACTIE!!
 4. Over het hoofd gezien.Foutje, bedankt
 5. Scheelt feiltelijk een liter op de 100 km. De meter in de auto is dus, zoals al gezegd, niet nauwkeurig.
 6. Bij de elektrische versie wordt het slot aangetrokken. Dat zal wellicht het verschil maken tussen wel of niet rammelen t.o.v. de niet elektrische versie. Blijft onverlet dat dit niet hoort te rammelen en dat er een oplossing voor hoort te komen.
 7. Gisteren ook weer de doppen verder uitgedraaid. Wat ik nog niet heb geprobeerd is de vanghaak los te schroeven en proberen te verstellen. Ik weet ook niet of dit überhaupt mogelijk is. Heeft iemand daar ervaring mee?
 8. @ Damian, onderstaand is het verbruik van mijn Proceed 14 dct, 17" wielen. Ik houd het verbruik bij via het tooltje van Autoweek. De verbruiksmeter in de auto is voor mij niet betrouwbaar. Ik heb nu sinds eind mei een kleine 5000 km. gereden waarvan wel veel in de stad. Aantal tankbeurten 12 Gemiddeld verbruik: 7,80 l/100km (1 op 12,82) Gemiddelde kosten: 11,27 €/100km
 9. Klopt dit geluid heb/had ik ook. Ook in de kofferbak gekeken, trekhaak/los spul. Uiteindelijk met de zwarte steldoppen het geluid kunnen verhelpen. Snap dit niet overigens, omdat elke auto na de fabricage een testronde wordt bereden, met hobbels etc. Kennelijk zijn ze daar immuun voor deze geluiden.
 10. Boanvdv

  Navigatie

  In het navigatiescherm verschijnen telkens rood omrande gele bolletjes. Eerst dacht ik dat het de aanduiding was voor de hectometerpaaltjes, maar dat blijkt niet zo te zijn. Ik kan, in de summiere, handleiding niets vinden over de functie van de bolletjes of hoe ik dit kan uitschakelen. Heeft iemand een idee van de betekenis van deze bolletjes? Verder valt mij op dat het spraakgestuurde systeem erg slecht reageert op commando's. Navigeren middels gesproken opdrachten, is dramatisch. Het meeste wordt niet begrepen, niet in het Twents en niet in het Hooghaarlemmerdijks
 11. Ik was stiekem van plan om mijn Proceed te laten tunen. Maar als ik dit lees, denk ik dat ik er maar van af zie. want eigenlijk is ie best wel vlot
 12. Ik heb het onderstaande antwoord gekregen van KIA Nederland. Allen ter info: Het zogeheten Lane Keeping Assistent System (LKAS) wordt gezien als een veiligheidssysteem. Omdat het een veiligheidssysteem is, wordt het standaard ingeschakeld bij iedere herstart. Wij begrijpen dat u de werking van LKAS niet prettig vindt, echter zijn wij genoodzaakt u te melden dat een dergelijke software aanpassing niet zal kunnen plaatsvinden. Veiligheidssystemen kunnen enkel handmatig na de start worden uitgeschakeld, niet definitief totdat ze handmatig weer worden ingeschakeld. Vragen over een comfortsluiting van het panoramadak hebben wij reeds vaker ontvangen, tot op heden is deze functionaliteit echter door de fabrikant niet geīmplementeerd. Het is vooralsnog onduidelijk of dit in de toekomst wel zal gebeuren, en of deze functionaliteit dan ook voor reeds geleverde voertuigen kan worden geactiveerd. Hetzelfde geldt vooralsnog helaas voor de Auto Hold functie. Als importeur hebben wij enkel de mogelijkheid om comfortklachten zoals deze over te brengen aan de fabrikant. Het is echter aan de fabrikant om te oordelen of er mogelijkheden zijn deze toe te passen en zo ja, wanneer. Met vriendelijke groet / Kind regards, Kia Motors Nederland B.V.
 13. Knap werk die 1:15,5. Mijn -automaat welliswaar- doet 1:12,8. Ik moet daarbij wel vermelden dart we redelijk veel in de stad rijden. Tanken doen we in Duitsland, E10.
 14. Ik heb daar navraag naar gedaan, maar dit is helaas niet mogelijk. Overigens heeft de dealer deze vraag ook al uitgezet bij de importeur. Ze hebben daar echter nog geen bericht van gehad. Hetzelfde geldt voor het lane-assist en de hold functie. Deze zul je handmatig moeten uit /in schakelen. Ik ga nog een e-mail sturen naar de importeur en daar een verzoek neer leggen om e.e.a. te programmeren.
 15. Ook het openen op afstand werkt, net zoals bij de Seat Leon. Bij mijn -ingeruilde- Seat ging ook het panoramadak erbij open, dit doet de Kia niet helaas.
×
×
 • Create New...