Jump to content
 • Sign Up

LSNN86

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About LSNN86

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Ceed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LSNN86

  Piepende multiriem

  Multiriem afgesteld, probleem opgelost.
 2. LSNN86

  Laag volume speakers achterdeur

  Niemand nog met eenzelfde auto en deze ervaring?
 3. LSNN86

  Piepende multiriem

  En waarom dan na vervangen van de riem?
 4. LSNN86

  Piepende multiriem

  Dat verklaart niet waarom het piepen zo toeneemt als de airco ingeschakeld wordt
 5. LSNN86

  Piepende multiriem

  Ik heb besloten maar ff langs de Kia dealer te gaan hiermee. Ik heb helaas (nog) geen Haynes van de Picanto kunnen vinden
 6. LSNN86

  Piepende multiriem

  Ik ben gewend van merkforums dat er hobbyisten zitten die elkaar helpen met instructies e.d. Heb zelf Nissan ervaring maar misschien verwacht ik teveel van dit forum. Toch bedankt voor de reacties.
 7. LSNN86

  Piepende multiriem

  Ik wil eigenlijk gewoon weten hoe ik de dynamo iets kan ontspannen omdat ik denk dat de riem te strak staat. Bij ingeschakelde airco wordt de riem nog zwaarder belast en gaat dus nóg strakker staan. Ik heb niks aan Oma Weet Raad achtige oplossingen. Het is een auto tenslotte
 8. LSNN86

  Piepende multiriem

  Vloeistof zit tot de max dus dat is goed. Bij volledige stuuruitslag hoor je het piepen maar met ingeschakelde airco wordt het nog vele malen erger ongeacht de snelheid. De multiriem kan niet veel ingeveerd worden dus ik denk dat er toch teveel aangespannen is.
 9. LSNN86

  Piepende multiriem

  Koude start en stuuruitslag zorgt voor veel gepiep. Riem is vervangen door verkoper die niet in de buurt woont. Waarschijnlijk moet eea nagespannen worden bij de dynamo. Hoe doe ik dat voor deze Picanto?
 10. LSNN86

  Laag volume speakers achterdeur

  Nu een week in het bezit van een Ceed SW GT Line 1.4 benzine met standaard audio systeem. Het viel me op dat de achterspeakers heel weinig geluid produceren tov voor. De fader bevestigd dit. Volume op 20 vooraan is veel harder dan volume 20 achter. Dat is bijna niet hoorbaar. Dealer was het niet opgevallen. Showroom auto gecheckt, zelfde resultaat. Dat is toch raar...?? Moet ik hier genoegen mee nemen of niet?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.