Jump to content

Armand1.6GT

Leden
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Armand1.6GT

 1. Heeft er iemand ervaring met het plaatsen van een andere duplex uitlaat kleppengestuurd voor de GT ? En is er iemand die reeds een softeware tuning inclusief verbeterde intercooler heeft gemonteerd ?

  Ik hoor graag wat je ervaringen zijn.

   

  1. Sniperjp

   Sniperjp

   Volg even mee

 2. Hier een paar foto's van mijn GT toen wij hem konden afhalen bij de dealer.

  Kia Proceed GT-2.jpg

  Kia Proceed GT-1.jpg

 3. Ben sinds vorig eigenaar van een uit Duitsland geïmporteerde Proceed GT. De auto heb ik naast een Volvo XC70 D4 rijden. Laatst genoemde is mijn zakelijke auto. Waarom ik voor de GT heb gekozen ? Ja, het eigen karakter van het motorblok en de verschijning. Daarnaast is het inderdaad qua rij beleving niet te vergelijken met een Gt-Line. Vering is stugger, standaard 18inch met 225-40-18 michelin sport 4 banden. Duplex kleppensysteem uitlaat, grotere schijven inclusief andere remklauwen.

  In Nederland kan je sporadisch een GT vinden bij een dealer, maar deze zijn vrijwel allemaal geïmporteerd uit Duitsland, Denemarken. Zo zie je dat de lijst met opties enorm kan verschillen. 

  Ik heb in de ruim 6 maanden er nu bijna 8.000km op gezet. Let wel zijn prive kilometers. Qua verbruik, ja dat is zeer afhankelijk van je rijstijl. Op de snelweg met 105km/h op de cruise haalde ik van Eindhoven naar Amsterdam een score van 5.9L/100km. Dus ook dat is mogelijk, maar in de stad met stoplichtsprintjes gaat het verbruik snel richting de 12-13L/100km. Maar goed je koopt geen GT om zuinigheidsrecord te gaan verbreken. 

  1. Sniperjp

   Sniperjp

   Helemaal mijn eens. Heb mijn GT sinds 10 februari 2021 en het is genieten en zeker niet vergelijkbaar met de GT line.
   Zuipt wel wat meer als de GT line maar nog altijd minder als mijn Benz, dat is een 5 liter V8 als ik daar rustig mee rijdt doet is 15 liter op 100. in de stad 18 tot 20 op 100

×
×
 • Create New...