Jump to content

ElectricKia

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ElectricKia's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Collaborator
 • One Month Later
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • Reacting Well

Recent Badges

3

Reputation

 1. Hoop dat ik mijn vraag hier kan/mag plaatsen. Wij hebben een E-Niro met: Software DE_E_22.EUR.S5W_L.001.001.210524 Mapversie EUR.14.41.41.657.401.2 Nu lees ik op de site deze volgende info: Software: DE_E_22.EUR.S5W_L.001001.211214 Mapversie: EUR.14.47.48.631.401.5 Onze dealer laat ons weten, jullie hoeven nooit iets te doen, alles gaat automatisch en bijwerken kan je doen als dit nodig, c.q. mogelijk is. Het lijkt mij, als ik het zo lees, dat we nu toch een update hebben. De auto heeft nog altijd niet het balkje (BIJWERKEN) geactiveerd, dus bijwerken kan ik het niet. Heb nu de dealer gebeld en nu mag ik half februari even langs komen, want ze begrijpen het ook niet helemaal, de auto zou het echt zelf moeten updaten. Onderhoud mensen zijn voor een normale auto altijd prima, maar een elektrische auto, daar gaan ze soms nog wel eens van vreemd kijken. Net zoals de receptionist die niet begrijpt dat ik hierover bel en dat ik toch even langs wil komen, ook al heb ik geen onderhoudsbeurt nodig. Begrijp ik het nu niet of? Er is toch een update, of vergis ik me? En waarom is het zo moeilijk om dit te begrijpen bij de dealer? Als het goed is hebben wij echt de MY'22 versie, dus daar kan ik me niet in vergissen met kijken. Iemand misschien die mij hiermee uit de brand kan helpen? Nogmaals, begrijp ik het nu niet of de dealer niet? (de kaart heeft overigens al op meerdere plekken geen rotonde bij ons in de buurt, die er al een jaar ligt!!)
 2. Heb je het dan over deze Mijn Kia account? https://apps.apple.com/nl/app/mijnkia/id1085651703 ik zelf zou niet weten wat ik met deze app moet. Want ook hier is het weer mogelijk om je auto te koppelen, maar dat heb ik toch al gedaan met Kia Connect? Of is Mijn Kia app ook alweer belangrijk om te hebben? Snap er niet zoveel meer van eigenlijk. Er zijn nu zoveel apps.
 3. Nou, als de UVO app niet meer beschikbaar is in de Apple store, wat dus nu het geval is, dan ga ik er vanuit dat deze ook geen update meer krijgt. Ben dus toch maar over gegaan naar de Kia app. Ook omdat de website alleen daar nog over spreekt. Het werkt, daar gaat het om
 4. Maar de UVO app staat nu opeens niet meer in de Apple Store. Dat is wel vreemd, denk dan toch maar over te gaan stappen.
 5. Leuk hè, dat de dealers andere info geven. Ik heb al wel gekeken via de Kia Connect app, maar dan moet ik de auto opnieuw toevoegen. Durft nu niet gelijk helemaal over te gaan. Daarom dus ook mijn vraag wat anderen voor informatie hebben gekregen en welke app jullie gebruiken
 6. Ik vraag me af welke app we nu moeten nemen. Onze dealer heeft UVO app op de telefoon geïnstalleerd maar ik steeds vaker online, ook op de Kia site, de Kia Connect app. Welke moeten we nu gebruiken?
 7. In onze versie, de nieuwe MY22, is het niet eens meer mogelijk om deze uit te zetten. Weet niet of het aan de e-Niro Edition ligt of dat wat de verkoper zegt: dat het niet meer kan omdat het nu zo is besloten om te doen. Uh ja, het zal, ik weet het niet. Zelf niet zoveel problemen mee, het klinkt wel aardig
 8. Volgens de dealer hadden wij net geluk met de bestelling van onze e-Niro Edition. 2 maanden geleden gekocht en gisteren kunnen ophalen. Mooie auto en zijn zeer tevreden met de auto. Wat een ding zeg, echt super geweldig. Daarom ons maar aangemeld voor deze Kia Club, mooi!
 9. Dank je wel voor deze info. Dan weten we dat in ieder geval ook. Nu maar afwachten tot 22 november, volgens de update pagina. Weet iemand of er vanzelf een update in de auto komt, want volgens de dealer zou alles via Air gaan met UVO. Of gaan dit soort dingen niet via de SIMkaart in de auto en moeten we het toch echt zelf installeren? Merk al op dat er veel zijn met een USB probleem, moet ik daar ook nog achteraan, als het via een USB alleen maar kan.
 10. Voor het eerst hier online, gisteren mijn Kia e-Niro ontvangen, de Edition versie. Is het niet zo dat de auto deze update vanzelf installeert? Of moet je dit echt zelf doen? En men heeft het over MY21 versie of MY22 versie. Wij ons staat Software DE_E_22.EUR. enz (hebben we dan de 22 versie?) Alvast heel erg bedankt, Kia Club heeft ons al heel erg geholpen met onze besluit de auto te kopen
×
×
 • Create New...