Jump to content

Breda1912

Leden
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Breda1912

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/24/1966

Contact Mogelijkheden

 • ICQ
  JefOomen

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Breda
 • Hobby's
  Voetbal
 • Auto
  KIA Sportage 1.6 GDi Byte Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik begrijp het. Ik zag later pas de rubriek die daarvoor bestemd is maar het lukte mij niet om mijn geplaatste bericht zelf te verwijderen. Ik kon het alleen wijzigen. Excuses.

  1. xtra40

   xtra40

   Geen probleem 

   als je nog eens wat verplaatst wilt hebben mag je het altijd vragen dan verplaats ik het voor je 

 2. Beste forumleden, Omdat ik een andere auto heb gekocht bied ik mijn originele aluminium dakdragers, voor de Sportage 3 en welke zich echt in nieuwstaat bevinden, te koop aan. Voor € 150,- zijn ze van u (nieuwprijs € 200,-).
 3. Ik heb ook voor een maat kleiner gekozen dan mijn standaard banden- en velgenmaat. Ik heb gekozen voor Vredestein Wintrac 4 Xtreme 100H met maat 215/70R16. Heb deze op een lichtmetalen velgenset van MAK laten leggen. Bevalt me uitstekend.
 4. Wat ik tegenwoordig doe is het vulpistool 120 graden naar rechts draaien. Dan wijst de vulopening schuin naar boven en slaat hij (echt) minder snel af.
 5. Beste Wimis, is die bevestigingsbeugel universeel of was deze bijgeleverd bij de betreffende dvd-speler?
 6. Hoi Peterrrr, jij werkt toch bij de dealer he (LvdB). Dan hebben wij elkaar eerder gesproken aan het spinveld. Het klopt toch wat ik hierboven zeg over het inbouwen achteraf van PDC of is dat nu anders? Suc6 morgenavond!
 7. In de tijd dat ik mijn SP3 bestelde (medio 2011 afgeleverd februari 2012) kon PDC wel besteld worden maar werd dat niet in de fabriek gemonteerd. Montage vond achteraf plaats bij de dealer. Omdat ik de plaats waarop de dealer ze wilde gaan plaatsen niet mooi vond heb ik er alsnog van af gezien.
 8. Nog langs geweest Bobjectief? Ben benieuwd naar de bevindingen.
 9. Een eerdere ervaring lees je als je in google (sorry, niet in de invulruimte op dit forum) zoekt op Oplossing fluitende KIA dakdragers.
 10. Ik vermoed dat verzuimd is de bijgeleverde strip die je op maat moet maken in de sleuf aan de onderzijde te bevestigen.
 11. Er is eerder een topic hierover op dit forum gestart. Type maar eens in in de zoekruimte Oplossing fluitende KIA dakdragers.
 12. Beste Bobjectief, ik heb de dakdragers ook en ben er tevreden over. Heb je de rubberen strip op de bovenzijde en de kunststof strip aan de onderzijde van de dragers aangebracht? Met vriendelijke groeten, Breda1912
 13. Beste Specialmade, Begrijp ik het dan goed dat uw kaartversie 311E7AF nieuwer is dan 310E7A2 maar dat er binnenkort een vervolg op de 311E7AF komt? Met vriendelijke groet, Breda1912
 14. Mijn systeemgegevens zijn (nu nog): Systeemversie :7.1.2 Bluetooth versie: 3.1.3 Navigatieversie: 2012.11.13 Kaartdatabankversie: 310E7A2 Firmware versie: 1.5.9_SL Volgens mij zijn er forummers met een nieuwere kaartversie (311E7AF) of vergis ik me?
×
×
 • Create New...