Warmentuuter

Leden
 • Aantal bijdragen

  2466
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  96

Warmentuuter last won the day on 23 mei

Warmentuuter had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1618 Excellent

Over Warmentuuter

 • Rang
  gedoogd lid
 • Verjaardag 11-04-59

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobby's
  Auto's , fietsen en fotograferen.
 • Werk
  Q.C.Inspector
 • Auto ('s)
  Hyundai i10

  Hiervoor een Kia Venga 1.4 Brooklyn

Recente profielbezoeken

2096 profielweergaven
 1. Je koelvloeistofpeil is prima als deze rond de L van low staat. Te vol moet je het tankje niet doen want dan loopt deze over als de motor warm wordt. De kleur is idd blauw/groen.
 2. Eigenlijk vreemd dat je dat wel met de oude mag en niet met de nieuwe Picanto. Afmetingen en motor zijn nagenoeg gelijk gebleven. Toch nog even doorrijden met de oude getrouwe. Of nog ééntje uitzoeken bij de dealer van de vorige serie met een leuke korting. Alleen niet die van Theo nemen.
 3. De waarschuwings pieptoon zit er ook niet op volgens mij. Als je het contact en de deur afsluit met de afstandsbediening gaan de lichten na een minuut uit. Follow me home verlichting noemen ze dat.
 4. Goed bezig Theo.
 5. Nee, nee, dit forum Het antwoord is al gegeven
 6. Is er al een nieuwe update? Ik heb ergens gelezen dat deze in april uitkomt.
 7. Ze waren nog gemonteerd. Ik kwam ze nog keurig verpakt tegen in het eerste hulp tasje bij het reservewiel. Monteur was ze bij de afleverbeurt in de Venga vergeten te monteren. Kan gebeuren zullen we maar zeggen.
 8. Het er zelf opzetten zal ongetwijfeld nog kunnen maar zal je je update moeten kopen bij Here. (kaartenleverancier) Dus laat het lekker door de dealer doen. En het ergens downloaden zal je tegenvallen.
 9. De kaarten zijn idd oud. Deze zijn namelijk van het derde kwartaal 2010. (kwartaal 3 , jaartal '10) Wat Lique schrijft ik zou even terug gaan voor nieuwe kaarten. Volgens mij zijn ze nu bij de kaarten van het derde kwartaal 2015. Dus vraag er om zou ik zeggen. De ISG werkt alleen de eerste twee, drie jaar. Daarna blijft de accu net onder de 80% hangen en werkt je ISG net niet. Je kan de accu met een speciale lader opladen zodat je boven de 80% komt. Wil niet zeggen dat je accu nu slechts is. Een AGM accu gaat veel langer mee dan een gewone lood accu. Ik voeg even een link toe naar de uitleg van ISG. Er zijn spelregels voor het systeem zullen we maar zeggen. hierbij de uitleg van ISG Veel plezier met de Venga. Een prima keuze. Ik heb er jaren met plezier mee gereden.
 10. per 1 november 2014 moeten alle nieuwe auto zijn voorzien van een TPMS systeem. Ik zie dat je Rio uit 2011 is dus de kans is heel groot dat het er niet op zit.
 11. Een terugroepactie lijkt me erg overtrokken omdat de verkeersveiligheid niet direct in gevaar komt. Het probleem is bekend bij de eerste serie Ceed's en wordt dus onder garantie vervangen. En dat is wel zo netjes van Kia.
 12. Zelf denk ik dat er helemaal geen nieuwe Venga meer uit komt. Het is ook al weer drie jaar terug dat de nieuwere versie rond rijdt. Bij de meeste modellen komen er dan facelifts maar omtrent de Venga blijft het stil. Maar goed hij is nog steeds als MPV nieuw te koop. (Niro is een SUV/crossover Wimis ) En de motor is wel niet de zuinigste maar wel één van de betrouwbaarste. (zie hier het artikel) Daar kunnen andere Kia's nog niet aan tippen
 13. Veel plezier met de nieuwe Picanto.
 14. Het zou te gek voor woorden zijn dat je onderdelen moet gaan merken om te controleren of ze ook daadwerkelijk worden vervangen. Dan zou ik ook mijn auto daar niet aan toevertrouwen voor onderhoud. Ik zou wel met het interieurfilter naar de dealer terug gaan met de vermelding van zo trof ik het filter zo aan. Het tweede punt zou ik meteen neerleggen van wat ben je nog meer vergeten met de afleverbeurt. En wat vergeten is als nog laten uitvoeren.
 15. Was lekker met slagroom erop