Warmentuuter

Leden
 • Aantal bijdragen

  2477
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  95

Warmentuuter last won the day on 17 augustus 2016

Warmentuuter had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1622 Excellent

Over Warmentuuter

 • Rang
  gedoogd lid
 • Verjaardag 11-04-59

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heiloo
 • Hobby's
  Auto's , fietsen en fotograferen.
 • Werk
  Q.C.Inspector
 • Auto ('s)
  Hyundai i10

  Hiervoor een Kia Venga 1.4 Brooklyn

Recente profielbezoeken

2199 profielweergaven
 1. Welkom op het forum Geesienus. Veel plezier een fijne kilometers met de Venga. De Venga is een prima reispartner. Ik heb er voldoende plezierige avonturen mee beleefd Er is het één en ander over geschreven zie de link hier onder Blogs over de Venga
 2. Als hier dan zo een grote behoefte aan is waarom maakt men dan niet een facebookpagina uit naam van de Kiaclub.nl. Zie nu nu vijf Kia pagina's. Kiacruisers Nederland, Kiacruisers Benelux, Pimpmasters, Kia Motors NL, en een hele oude voor Picanto's die te veel verbruiken. Verre van duidelijk lijkt mij. Stel voor net zoals de HCH. Het forum en facebookpagina onder dezelfde naam en ook aan elkaar linken.
 3. Mooier kan ik het niet schrijven Stief. Top!
 4. Komen in de buurt van de venga maten. Dus van midi MPV naar mini SUV De Kona mag er ook zijn trouwens.
 5. He, maak je nu net de 200.000 km niet vol Gefeliciteerd met je nieuwe picanto. Dat je er maar net zoveel plezier van mag hebben als de vorige.
 6. welkom bij de club. Veel plezier en veilige kilometers met de Sportage.
 7. Zit er niet een folie op? Lijkt mij zeer aannemelijk als ik de foto bekijk en is tegenwoordig er in de mode. Het is niet standaard. Misschien is het wel makkelijker met schoonmaken.
 8. Veel plezier met de nieuwe Tuut. Ieder nadeel heeft zijn voordeel wie zei dat ook al weer..........
 9. Of door sparen voor een model 2015. Daar zit het standaard op.
 10. Ben zelf ook door omstandigheden even minder op het forum geweest maar het is inderdaad rustig. Nu vind ik het nieuwe forum software ook niet denderend. Het terugscrollen in de geplaatste berichten werkt niet lekker zoals in het oude zodat je nu ook hebt van laat maar ff. Denk dat we wel al meer met oud kia rijders te maken krijgen en de gedoogden hoek wordt alleen maar groter. Ook jij Stief Veel plezier en veilige kilometers met de VW.
 11. Je koelvloeistofpeil is prima als deze rond de L van low staat. Te vol moet je het tankje niet doen want dan loopt deze over als de motor warm wordt. De kleur is idd blauw/groen.
 12. Eigenlijk vreemd dat je dat wel met de oude mag en niet met de nieuwe Picanto. Afmetingen en motor zijn nagenoeg gelijk gebleven. Toch nog even doorrijden met de oude getrouwe. Of nog ééntje uitzoeken bij de dealer van de vorige serie met een leuke korting. Alleen niet die van Theo nemen.
 13. De waarschuwings pieptoon zit er ook niet op volgens mij. Als je het contact en de deur afsluit met de afstandsbediening gaan de lichten na een minuut uit. Follow me home verlichting noemen ze dat.
 14. Goed bezig Theo.
 15. Nee, nee, dit forum Het antwoord is al gegeven