Ga naar inhoud

Eric-H

Leden
 • Aantal items

  365
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door Eric-H

 1. Eric-H

  Wist jij dat? Niro handigheidjes op een rij.

  Bedankt, Alles staat in het Duits, laat dat nu net niet mijn beste taal zijn. Blijf me toch nog afvragen waarom zoiets standaard niet geactiveerd is en waarom dit zelf niet in het standaard menu niet te activeren is, neem aan dat dit wel een reden heeft toch ?
 2. Eric-H

  Wist jij dat? Niro handigheidjes op een rij.

  Wat houd dat in?
 3. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Bij mij is het echt wit licht en is volgens mij al led. Wat ik wel graag zou willen is idd een sterker wit achterlicht, om de reden dat ik ook in de avond altijd de NIRO achteruit de voortuin in parkeer en dat altijd op me spiegels doe en wat meer licht achter best prettig zal zijn. Me achteruitrijd camera springt dan uiteraard ook direct aan en vindt ik dat licht dan weer net te vel en éénmaal daar ingekeken en dan weer in de spiegels kijken geeft me daardoor weer net even een paar seconde tijd nodig die ik nodig heb om het zicht achter weer gefocust te krijgen, volgens mij kan je het licht van de camera ook wat dimmen maar moet daar nog even naar kijken.
 4. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Ja dat heb ik ook dus, zeer tevreden eigenlijk.
 5. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Ik vindt juist de hele binnenverlichting geweldig zoals hij bij mijn Niro van 13-07-18 nu is. Mooi helder en fel genoeg, niet te vergelijken met mijn vorige Captur en vorige merken auto's. Kan het zo zijn dat er in mijn Design Edition al led in zit misschien?
 6. Eric-H

  Wist jij dat? Niro handigheidjes op een rij.

  En hier een video waarin je kan zien hoe je dus in de Engineer modus kan komen.
 7. Eric-H

  Android Auto

  Heb de 3.8... verwijderd en de 3.9 geïnstalleerd, bij beiden nog het probleem dat whatsapp beantwoorden nog niet lukt.
 8. Eric-H

  WLTP gevolgen voor de Niro

  Ja het is eigenlijk niet meer te vergelijken de Niro vs Captur 120. De Niro is breder, langer, meer pk en echt solide, je kan echt zeggen dat je toch zeker in een A klasse auto rijd, wel toeval beide dezelfde Captur voor een Gravity Bleu ingeruild, soms ook nog de Design Edition genomen met schuifdak?
 9. Eric-H

  herrie 18" banden

  Ook ik heb nu de Michelin Pilot Sports 4 maar dan de 18 inch en zijn van de zomer met een toen 2 weken oude Niro naar Oostenrijk gereden, man wat een pokke wegen worden het zo zachtjes aan in Duitsland, hobbels, kuilen en een ongelofelijke pokke herrie, wat een verschil toen we weer in Oostenrijk en Nederland reden, het gevoel en geluid werd meteen heel veel minder, het is echt 100% afhankelijk op wat voor wegdek/asfalt je rijdt, op het ene moment hoor je de auto heerlijk over het asfalt zoeven en op het andere moment moet de radio harder omdat je hem bijna niet meer hoort, maar nogmaals, de echte boosdoeners zijn de snelwegen in Duitsland.
 10. Eric-H

  Android Auto

  Bij Google is alles echt up to date, ben een echte Android Freak dus kan het nog niet uitstaan waarom Whatsapp via spraak beantwoorden nog niet lukt, Vanavond merkte ik op dat hij bv bij het voorlezen van een Whatsapp bericht deze bij de laatste woorden plots afkapt en soms leest ze helemaal niks voor, en zo heb ik de optie "ik ben aan het auto rijden" in beeld die je dan kan aantikken als antwoord maar zo is die optie ook weer plots niet zichtbaar, zou het aan mijn S9 liggen soms, morgen de app maar eens op een S8 en S7 installeren en die dan eens uitvoerig testen zou het anders op dit moment even niet meer weten en dat is niet iets voor mij.
 11. Eric-H

  Android Auto

  Bij mij vanmiddag geen problemen mee gehad, heb hem ook bij me zoon geïnstalleerd en ook geen probleem. Ik heb wel eerst de oudere versie verwijderd. Ik weet natuurlijk niet waar jij hem vandaan hebt en of je foutmeldingen krijgt.?
 12. Eric-H

  Android Auto

  Wat is de nu huidige versie? Dit gebeurd toch automatisch. ?
 13. Eric-H

  Android Auto

  Helaas, wat ik ook probeer er wordt niets opgenomen spraak naar Whatsapp terug gestuurd. Ook na het voorlezen van het gestuurde bericht krijg ik nu ook niet meer de melding. "Druk op de spraaktoets en zeg Beantwoorden"
 14. Eric-H

  Android Auto

  Rudi, nadat ik op de spraakknop heb gedrukt en " beantwoorden" heb gezegd, beantwoord hij dan in mijn geval de tekst die in de foto staat of kan ik na het zeggen van "beantwoorden" zelf mijn eigen tekst daarachter nog inspreken. ?
 15. Eric-H

  Android Auto

  Kan je mij duidelijk uitleggen hoe jij dit doet. Bij mij gaat het op dit moment zo. Ik zet Android auto aan, mijn zoon typt een paar regels in zijn Whatssapp naar mij toe. Ik krijg op mijn navigatie te zien dat mijn zoon een bericht heeft gestuurd, ik tik in het navigatiescherm op dat bericht en het bericht wordt voorgelezen, daarna krijg ik direct te horen "druk op de spraaktoets en zeg beantwoorden" , ik druk dan op de spraaktoets en zeg beantwoorden, in mijn navigatiescherm zie ik bovenin wat gekleurde bolletjes draaien die zeker ergens mee bezig zijn maar verder gebeurt er niets en krijgt mijn zoon ook geen reactie (beantwoord) wat gaat hier nu mis ??? Moet hij soms alleen automatisch de tekst die in de foto staat afgebeeld automatisch doorgeven?? Ook dat doet hij nog niet als dat zo is. ?
 16. Eric-H

  Android Auto

  Heb hem net geïnstalleerd, alles ook nog steeds in Nedelands en nu dus de nieuwste versie. Ga zo kijken of er verschillen zijn.
 17. Eric-H

  Android Auto

  En dit zijn de versies tot nu toe.
 18. Eric-H

  Android Auto

  Er is inmiddels sinds 10 jan. Wel een nieuwere versie van AndroidAuto. Ga hem vanmiddag meteen testen.
 19. Eric-H

  Android Auto

  Klopt toch echt wat hierboven staat de Android APK is tot nu toe alleen via andere sites dan de play store in Nederland te downloaden en is dus ook niet via de play store te updaten wat in mijn geval Android betreft.
 20. Eric-H

  Android Auto

  Maar je hoeft dan niets eerst in te drukken? Wil het vanavond meteen weer ff testen, mijn Samsung Gear S3 wordt nu ook aan AA gekoppeld en kan daar de Navigatie nu ook op zien en horen. Je moet dan wel eerst de App Navigatie Pro op je smartphone en Gear S3 geïnstalleerd hebben. 2 Bluetooth apparaten tegelijk op de S9 koppelen geeft geen enkel probleem. Zowel de Navi en de Gear S3. Wordt steeds leuker in die NIRO.
 21. Eric-H

  Android Auto

  Vraagje, Als je Whatsapp beantwoord via spraak, druk je dan op het microfoontje wat je in je navigatiescherm ziet met android auto of met de groene bel knop op je stuur ?
 22. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Bedankt Singer, Top. Vraag, heb je misschien een foto in een hogere resolutie, deze is slechts 98 kb groot maar je mag een foto van max. 1000 kb ( 1mb ) plaatsen zodat ik het materiaal goed kan zien en wat scherper kan inzoomen, alvast ook mijn dank hiervoor. Ps. Wat heb jij voor logo op je achterklep eigenlijk, het lijkt mij bij het inzoomen een ande logo dan die ik met kia er op heb maar kan het ook niet goed gezien hebben. ( vandaar die vraag over de resolutie ) Gr. Eric
 23. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Zou het graag is op een echte foto op een gravity blue NIRO zien, kan iemand dat realiseren.? Hoe monteer je zo' strip eigenlijk ?
 24. Eric-H

  Minpuntjes Niro

  Ik zie bij de Dynamic Line wel degelijk verwarmde buitenspiegels net, net zoals bij mijn Design Edition?
 25. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Beste Forumgenoten, Even een waarschuwing, wil je met vorst op de ramen voor het ijskrabben alvast je motor aan zetten, zet dan van te voren je stand automatisch wissen uit !, want start je van te voren eerst je motor om alvast te ontdooien dan gaan geheid met nog een laag ijs op je ramen je wissers aan ! en ze zullen maar vastgevroren zitten of aangaan terwijl je aan het krabben ben. Let er op dus.!
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.