Jump to content
 • Sign Up

Eric-H

Leden
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Eric-H

 1. Eric-H

  Android Auto

  Beiden bedankt, helaas vandaag geen tijd gehad, morgenochtend een nieuwe poging, ik laat het weten. Gr. Eric
 2. Eric-H

  Android Auto

  Oké, " stuur een Whatsapp bericht ' en hoe dan verder, Eerst de naam en dan de tekst of juist andersom ?
 3. Eric-H

  Android Auto

  Ik zal vanmorgen ook eens gaan testen en probeer het op jullie beide manieren, laten we elkaar hier op de hoogte houden welke commando's 100% een whatsapp naar iemand sturen, dus niet met het beantwoorden van een bericht maar gewoon los een Whatsapp bericht sturen, ben benieuwd wat hier nu uit komt.
 4. Eric-H

  Android Auto

  Voor diegene die graag willen zien welke "Ontwikkelingsoptie's" Android-Auto heeft.
 5. Eric-H

  Android Auto

  Zie ook deze info:
 6. Eric-H

  Android Auto

  Op die manier heb ik het nog niet geprobeerd, dus je kan ter aller tijden de spraakknop nemen en een bericht versturen? Een bericht kan o.a via sms en Whatsapp, hoe weet hij dat het een Whatsapp bericht moet zijn? Wat spreek jij dan bijvoorbeeld in?
 7. Eric-H

  Android Auto

  Rudi, bij mij werkt het nog steeds niet, ik krijg wel een bericht binnen en zie dat op me venster verschijnen, dan druk ik op de afspeelpijl en wordt het voorgelezen, maar daarna hoor ik niets meer, dus ik hoor niet!!! Druk op de spraak toets en zeg beantwoorden, heb echt van alles geprobeerd maar krijg het niet werkend, ik doe het met een Galaxy S9, het enigste wat ik nog kan verzinnen is dat het aan de S9 ligt. Schiet mij maar lek Ps. Google gaat dit jaar weer een stukje verder met een mooie update van Android Auto. Kijk het filmpje hier:
 8. Heb je dan de gevoeligheid op zijn grootst staan dus dat hij eerder reageerd bij regen?
 9. Gefeliciteerd, Zorg ervoor dat je niet meteen in een vette hagelbui komt eind van de middag
 10. Eric-H

  Android Auto

  Rudi, als je gevraagd wordt om te beantwoorden, druk je dan 1x op de spraaktoets op het stuur en spreek je het antwoord in, of houd je de spraaktoets ingedrukt en laat je los na het antwoord ingesproken te hebben?
 11. Eric-H

  Android Auto

  Rudi, precies hetzelfde bij de instellingen dus. Heb het net weer geprobeerd, krijg bij een Whatsapp bericht het venster wat je in de afbeelding ziet, ik druk dan op de zwarte PLAY knop en het bericht wordt netjes voorgelezen maar daarna ook meteen niets meer, kan jij uitleggen wat jij doet als je het venster in de afbeelding ziet bij een Whatsapp bericht ?
 12. Eric-H

  Android Auto

  Het Rudi, ik ga het hopelijk vanavond testen, kan jij kijken aan de hand van de afbeelding of jou instellingen in AA ook zo staan of wat er juist bij jij niet aan en uit staat.?
 13. Vandaar dat ik die ook gekozen heb, in combinatie met de 18inch velgen en chromen raamlijsten en chromen deurhendels echt een plaatje.
 14. Eric-H

  Android Auto

  het zit onder de 'ontwikkelaarsinstellingen' (daar waar je ook 720p kunt selecteren om een groter scherm te krijgen). Hier zit ook een dag/nacht modus. Daar kun je kiezen voor: beheerd door auto/beheerd door telefoon/Dag/Nacht.
 15. Misschien wel belangrijk om te weten welke trekhaak je krijgt, dit in geval met de "wiebelhaken" die veelal gemonteerd worden, lees het topic er maar eens op na, " topic afneembare trekhaak, hier wordt ook uitvoerig over de vaste trekhaken gediscussieerd.
 16. Eric-H

  Android Auto

  Inmiddels is 4.3.591854 beschikbaar, dezelfde als jouwe nu Rudi. maar voor mijn versie Android moet ik idd de versie 4.3.591844 hebben zoals vroemvroem meldt. En zojuist geïnstalleerd, morgen eens kijken of ik nu eindelijk eens Whatsapp berichten via spraak kan beantwoorden want dat is bij mij met mijn S9 met Android 9 tot nu toe nog steeds niet gelukt.
 17. Eric-H

  Android Auto

  Bij mij werkte tot op mijn vorige versie AA de meldingen en het beantwoorden van Whatsapp berichten nog steeds niet, nu ik net afgelopen week de nieuwere versie geinstalleerd heb, zal ik dit weekend eens kijken of dit nu wel werkt, op de afbeelding de nieuwste download versie.
 18. Gefeliciteerd, je gaat een zeer leuke tijd tegemoet met het rijden van deze geweldige auto, ben erg benieuwd hoe jullie straks het rijden met ook een caravan erachter gaan beleven. Laat het ons maar weten. Welke vaste trekhaak zit er onder en hoeveel inch velgen heeft ie. ? Gr. Eric
 19. Eric-H

  Android Auto

  Ik heb deze nu tot nu toe laatste versie, die is zelfs hoger dan de jouwe?
 20. Eric-H

  Android Auto

  Ik gebruik zelf ook een VPN, deze wijzigd alleen het IP adres, ik denk toch echt dat het aan jou versie PlayStore ligt, hier komt AA nergens daar in voor, zelfs niet bij de geïnstalleerde Apps en tsja, dan krijg je dus ook geen Updates te zien. (Of het moet tzt ook plots zichtbaar worden )
 21. Eric-H

  Android Auto

  Welke versie Android draai jij ? Ik heb Android 9
 22. Eric-H

  Android Auto

  Heb zelf net deze geïnstalleerd, via apk, geen directe update!
 23. Eric-H

  Android Auto

  Play store, ik zie daar veel maar nog steeds geen Android-Auto? Volgens mij is dit tot nu toe toch echt de laatste versie.!
 24. Eric-H

  Android Auto

  Dat is dezelfde dus als die ik net poste.
 25. Eric-H

  Android Auto

  Iemand deze versie al geïnstalleerd.?
×
×
 • Create New...