Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'c204'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welkom
    • Forumreglement
    • Nieuwe leden / Introductie
  • Algemeen
    • Forum
  • Clubnieuws
    • Nieuwtjes Kia Club Nederland
  • Kia Modellen
    • Picanto
    • Rio
    • Venga
    • Stonic
    • Niro
    • Soul
    • Cee'd
    • Carens
    • Sportage
    • Sorento
    • Optima
    • Stinger
    • Concept cars
    • Buitenlandse modellen
    • Modellen uit productie
  • Kianieuws
  • Uw verslag of verhaal
  • Bijeenkomsten / evenementen
  • Eigenaren dagboek
  • Accessoires / tuning / techniek
  • Multimedia
  • Kopen / verkopen
  • Pimpmasters.Kia Rio's leuke gatgets
  • Pimpmasters.Kia Rio's Veranderingen binnen zijde van de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's veranderingen aan de buitenzijde van de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's alle technische veranderingen aan de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's koplampen en achterlichten laten smoken

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forms

  • Contact Form
  • Ik wil adverteren
  • Ik wil samenwerken met dit forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Over jezelf


Woonplaats


Hobby's


Werk


Auto

Found 6 results

  1. Hallo mensen, Ik heb mijn Kia Rio pas één dag en er zit een multimedia systeem in met de volgende gegevens: S100 Car Avn System OS Edition: S100-UNI.A20140721-A2.2 App Edition: S100-V1.7.9.0 MCU Edition: P0NN S00E C204 DVD Edition: 3200 V100 7706 BT Edition: ZH_2014/11/03_V06 OEM Info A002 Aangezien er geen boekje bij zat is het veel puzzelen hoe alles werkt. De eerste vraag is over het navigatiesysteem. Ik weet niet van wel merk/type dit is maar als ik de navigatie start werkt alles prima. Alleen als ik de radio ook aan heb dan hoor ik de naviagtie instructies door de radio heen wat best moeilijk te verstaan is. Heeft iemand hier ervaring mee?
  2. Je venus mettre a jour mon car DVD player monter sur mon kia rio s100 witson w2 d9583k merci de m'aider Envoyé de mon PGN-504 en utilisant Tapatalk
  3. Wellicht is het antwoord al voorbij gekomen, maar kon er niets over vinden! Via welke weg is het mogelijk de kaarten voor mijn witson te updaten? Ik heb gekeken bij naviextras.com maar daar staat geen witson bij in de lijst van merken.. Wie kan mij verder helpen? Groeten Eelco
  4. Nadat mn S100 C204 unit onbruikbaar geworden was door een bugje in de software, heb ik begin deze week een nieuwe versie gekregen via Witson. Mocht er nog iemand geïnteresseerd zijn, bij deze de link naar de download (±75Mb) https://anonfiles.com/file/58cec90f796e010ef8d48c09ba389d26
  5. Hi, Ik heb een Witson car stereo en had wat kleine problemen met het usb gedeelte van de software. Hier waren erg weinig opties, kon niet overweg met een mappenstructuur op de stick en genereerde tijdens het afspelen soms een lege lijst waarna ik echt de hele unit uit moest zetten, stick verwijderen, boel opnieuw opstarten om dit weer werkend te krijgen. Nu ontving ik van iemand een januari update voor de firmware wat o.a. dit probleem zou moeten oplossen. De hele installatie verliep netjes zoals in de handleiding stond en werd ook succesvol afgerond volgens de melding op het scherm. Echter, na het opnieuw opstarten krijg ik de melding illegale versie software, neem contact op met je lokale dealer. Ik heb Witson inmiddels al een mail gestuurd met verzoek om hulp, maar heeft er hier iemand wellicht ook een recente en goed werkende versie van de software, zodat ik mn unit weer aan de praat krijg? Hoor graag en bij voorbaat dank!
  6. Hallo, [Mijn setup] Ik heb vorige week een W2-C204 laten inbouwen in mijn auto. Nadat ik achter kwam dat de navigatie geen TMC had heb ik IGO primo erop gezet om zo gebruik te kunnen maken van de Live traffic. Ik maak nu gebruik van een wifi dongle en de internet krijg ik van mijn telefoon die ik een wifi hotspot heb gemaakt. Edit: Ik gebruik een generic wifi N module dat ik thuis had liggen. Er staat geen merk op. En mijn telefoon is een Nexus 4 met Android 4.4.2 [Wat is het probleem] Het probleem dat ik nu ervaar is dat mijn IGO primo de TMC data niet meer update. Ook heb ik gemerkt dat als ik met de browser google opdrachten uitvoer dat deze uitvoerd worden, maar als ik bijvoorbeeld een website als facebook.com wil openen krijg ik een request timed out. [Wat heb ik geprobeerd] Ik heb met meerdere navigatie programma's geprobeerd, maar het lijkt alsof er iets niet goed is met de internet verbinding. Ik vraag me af of andere c204 gebruikers dit probleem ook hebben ervaren. Of als iemand een werkend TMC heeft, wil ik wel graag horen hoe zij dit gedaan hebben.
×
×
  • Create New...