Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'loopt'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Kia Modellen
    • Picanto
    • Rio
    • Venga
    • Stonic
    • Niro
    • EV6
    • Soul
    • Cee'd
    • Carens
    • Sportage
    • Sorento
    • Optima
    • Stinger
    • Concept cars
    • Buitenlandse modellen
    • Modellen uit productie
  • Algemeen
    • Nieuws uit de pers
    • Nieuws KIA Motors Nederland
    • Te koop aangeboden / gevraagd
    • Nieuwtjes Kia Club Nederland
  • Clubnieuws
  • Kia nieuws
    • Kia wereldnieuws
    • Korean Car Blog
    • Kia Buzz
    • Kia World
    • Kia Video's
    • Kianieuws van Autoguide.com
  • Verslagen / Verhalen / Dagboek / Café
    • Kiaclub Café
    • Leden Garage forum
    • Dagboek van Kia rijders
    • Test drive
    • Reisverslagen
  • Eigenaren dagboek
  • Accessoires / tuning / techniek
    • Algemeen
    • Audio / Navigatie
    • Technische Problemen (Particulieren)
    • Car Cleaning
  • Multimedia
  • Kopen / verkopen
  • Nieuwe leden / evenementen
    • Nieuwe leden / Introductie
    • Bijeenkomsten / evenementen Nederland
  • Bijeenkomsten / evenementen
  • Pimpmasters.Kia Rio's leuke gatgets
  • Pimpmasters.Kia Rio's Veranderingen binnen zijde van de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's veranderingen aan de buitenzijde van de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's alle technische veranderingen aan de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's koplampen en achterlichten laten smoken

Blogs

  • Allister's Blog
  • Schuurman's Blog
  • Driessen's Blog
  • wimmul's Blog
  • Voolstra
  • w.arends9's Blog
  • Renee Hop's Blog
  • JFranssen's Blog
  • BluesBlog
  • Koen's Blog
  • leope's Blog
  • john-52's
  • PCAJK's Blog
  • usb-random probleem's Blog
  • venga125pk's Blog
  • Robustos' Blog
  • cgdr's Blog
  • drs.C.B.'s Blog
  • bestickering New Kia Picanto
  • gvdw's Blog
  • rcmjansen's Blog
  • Molier's Blog
  • mdl50's Blog
  • C'eetje's Blog
  • erik m's Blog
  • Hans1309's Blog
  • Tony Blundetto's Blog
  • tjulm1969's Blog
  • Inhouden Rio 1.25 op snelweg
  • Kia Cee'd 2007
  • kiarit's Blog
  • Leopold's Blog
  • jponcia's Blog
  • zelf je trekhaak monteren
  • kiamossel's Blog
  • Vfrood's Picanto Blog
  • Kia Pro Cee'D blog Joeyvb
  • Picanto's 2010 tot heden
  • Roger
  • Roger
  • Jan Heesemans
  • Mooiste kia rio
  • Kia Sorento 2006 - Auto wil alleen achteruit rijden ...
  • Peter Spam
  • Gezel
  • Bert de Haanp
  • Ramen en schuifdak via afstandsbediening
  • Harrie soul
  • Harrie soul
  • Raymond
  • Ron010
  • sfpr
  • Kia Picanto verbruik
  • Daniel
  • L. Evers
  • Zwerver
  • Wout B.
  • Gé Steinvoord
  • OEM-vervangingsonderdelen
  • Gert van Bokhorst
  • peter koster
  • Panoramadak
  • Ls Window Tinting
  • Ronald
  • Ossekop

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Over jezelf


Woonplaats


Hobby's


Werk


Auto

Found 5 results

  1. Hallo. Voor diegene die het nog niet weten, ik ben nieuw hier. Ik ben Thijs, 32 jaar en kom uit Gelderland. Ik heb sinds een aantal dagen een Kia Sportage, ingevoerd uit Belgie. Ik merk dat de motor na een nacht lang stil staan een beetje vreemd doet. Dit doet de motor overdag niet na een uur of 4/5 staan. Als de auto ook een klein beetje warm is is het weg en loopt de motor keurig. Weet iemand misschien wat er aan de hand is? De bougies zijn al vervangen. 20200923_092212.mp4
  2. Hallo Kia rijders, Ben nieuw hier en heb een witte Picanto 2 uit 2015. Ik heb een kia navigatie in willen bouwen en het werkte prima echter na een aantal minuten krijg ik deze melding: "Waarschuwing accu loopt leeg! Systeem wordt over 1 min. afgesloten! Gebruik systeem met contact aan." en de navigatie sluit zichzelf af, dit terwijl ik de motor heb lopen. Heeft iemand een idee waar dit aan zou kunnen liggen? Mvg Gerard
  3. Ik heb de navigatie van mijn Kia Venga geupdate naar de versie van 2019 (voorheen 2016). Dit is prima gegaan, alleen loopt het systeem nu soms vast. Dat betekent: ik kan niets meer instellen, zelfs niet de radio bedienen. Het hele touchscreen reageert dan niet meer. Als ik de auto uit zet en opnieuw start, dan werkt het weer. Het is op willekeurige momenten, dit is dus totaal niet handig. - Weet iemand hoe je dit oplost? - Of dat het mogelijk is om te downgraden naar een 2018 versie? - Wanneer komt de 2020 versie uit? Dan kan ik deze update toepassen, wellicht dat het daarmee verholpen is. Alvast bedankt voor jullie hulp.
  4. Een vraag over een Sportage uit 2016. Na een kleine onderhouds beurt aan mijn auto bij een Kia dealer ging spontaan het alarm af dat de bestuurders deur open stond. Op advies van de Dealer is een slot besteld en mogelijk een vocht probleem werd gezegd. Wat punten die opvielen waren: binnen verlichting blijft branden en spiegels gaan niet open als de afstand bediening werd in gedrukt. Na vervanging van het slot leek alles te werken. Ca. drie dagen later was de accu schoon leeg, 6 a 7 Volt. De accu opgeladen zodat er voldoende spanning aanwezig was en bij een banden boer mijn accu laten controleren. Deze was in orde. De accu klem los gehaald en ik constateerde een lekstroom van ca 2 Ampere. Deze loopt terug na 10 a 20 seconden naar 0,65 Ampere. Dit is nog veel te hoog. De binnen zekeringen uit geschakeld maar dat had geen effect. De zekeringen onder de motor kap 1 voor 1 uitgeschakeld ,De zekering B+4 50 Amp. had het grootste effect, weg was de 0,65 Amper stroom. Er liep nog wel 0,1 Amp. dacht ik . De zekering B+4 is van de onder staande verbruikers Deze is van de Smart- verbindingsblok ( Zekering -E-Call, Tail Gate ,P/Seat Pass, Door Lock, Awd, P/seat, Zekering automatische lekstroomonderbreker- memory, Interior |Lamp, Multimedia. Is hier iemand bekend mee met deze storing.
  5. Allereerst nog de beste wensen aan de lezers, Nu heb ik sinds kort een probleem. Als ik mijn navigatie opstart, en hij begint met laden.. loopt hij 3-4 misschien 5 seconden na het opstarten vast... dan zit er ook echt geen beweging meer in, pas als ik het sd kaartje er uit haal... nu heb ik nieuwe kaarten gedownload. en hij heeft nog steeds dit zelfde probleem.. Dus heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn, en of wat ik eventueel nog zou kunnen proberen? hij werkte prima tot een tijd geleden, nooit problemen gehad oid... Ik ben nu zelf Igo8 aan het downloaded om te kijken of dat het eventueel verhelpt, ik heb nu Igo Primo. ps. mocht iemand interesse hebben in de nieuwste kaarten dan hoor ik het wel, ik ben bereid ze te delen met de mede-forumers.
×
×
  • Create New...