Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'startprobleem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welkom
    • Forumreglement
    • Nieuwe leden / Introductie
  • Algemeen
    • Forum
  • Clubnieuws
    • Nieuwtjes Kia Club Nederland
  • Kia Modellen
    • Picanto
    • Rio
    • Venga
    • Stonic
    • Niro
    • Soul
    • Cee'd
    • Carens
    • Sportage
    • Sorento
    • Optima
    • Stinger
    • Concept cars
    • Buitenlandse modellen
    • Modellen uit productie
  • Kianieuws
  • Uw verslag of verhaal
  • Bijeenkomsten / evenementen
  • Eigenaren dagboek
  • Accessoires / tuning / techniek
  • Multimedia
  • Kopen / verkopen
  • Pimpmasters.Kia Rio's leuke gatgets
  • Pimpmasters.Kia Rio's Veranderingen binnen zijde van de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's veranderingen aan de buitenzijde van de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's alle technische veranderingen aan de auto
  • Pimpmasters.Kia Rio's koplampen en achterlichten laten smoken

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forms

  • Contact Form
  • Ik wil adverteren
  • Ik wil samenwerken met dit forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Over jezelf


Woonplaats


Hobby's


Werk


Auto

Found 4 results

  1. Net 3 dagen de auto in huis en nu al een probleem. Als ik de start knop omdraai met ingetrapte koppeling, branden alle lampjes, maar totaal geen geluid. Dit zeker 5 tot 6 keer achter elkaar en dan slaat hij aan. Vandaag naar de dealer geweest en uiteraard deed hij het alle keren goed. Thuis gekomen. Zelf weer gestart en weer het oude probleem. Kent iemand dit probleem? Nog een paar keer proberen en anders weer terug naar de dealer. Balen.
  2. 8.3

    Vampire drain?

    Vanochtend wilde de auto niet aangaan. Sleutel werd niet herkend. Op een gegeven moment viel alles uit. Ik heb daarna de 12V accu nagemeten en die spanning was flink gezakt. Even los gekoppeld en toen was de spanning wel goed. Ook na het weer terug aansluiten. Met mijn OVMS is te zien dat de 12V plotseling flink gezakt was. Voor de zekerheid voortaan maar gereedschap meenemen voor onderweg.
  3. Iemand bekend met het volgende: Mijn Kia rio uit augustus 2011 start sinds pasen 2019 niet meer. Er staat ongeveer 71900km op de teller, accu is vlak na Pasen in april 2019 vervangen voor een nieuwe omdat de anwb dacht dat het daaraan lag. Ik moet mijn auto starten met een startknop op het dashboard, dus niet met een sleutel. Ik start mijn auto nu met een kabel die ik aan de ene kant op de accu houd en aan de andere kant op de startmotor. De auto start dan wel meteen zonder moeite. De dynamo en startmotor schijnen het ook niet te zijn zeiden ze bij de garage en dit kwam ook bij de anwb niet naar voren. Als ik mijn auto tijdens het rijden/ optrekken per ongeluk stil laat vallen dan start de auto zich zelf wel opnieuw. Iemand die weet waar dit aan kan liggen? Bij de kia dealer zijn ze niet bekend met dit probleem (zeiden ze aan de telefoon) en ik wacht al 2 maanden op antwoord van hun want ze zouden het gaan uitzoeken... Alvast bedankt!!
  4. Beste mensen, Onze Kia Rio II 1.4 uit 2006 heeft problemen met starten. Als de motor stationair draait, slaat hij soms spontaan af. Vervolgens is hij zeker een minuut niet te starten. De motor draait dan wel rond op de startmotor, maar slaat niet aan. Na circa een minuut (soms langer) lukt het starten wel weer. Dit probleem speelt nu al ongeveer een half jaar. De sleutel in en uit het contact halen (resetten startonderbreking) levert geen effect. Het probleem doet zich ook voor met de reservesleutel. De volgende onderdelen zijn al vervangen, maar zonder succes: * bougies en bougiekabels * gaskleppositiesensor * dynamo * brandstofpomp en brandstoffilter Ook is de motor stationair iets hoger afgesteld. Geen resultaat. De computer is herhaaldelijk uitgelezen, maar geeft geen foutcodes. De accu is amper een jaar geleden vervangen en verkeert in goede staat. Het garagebedrijf waar de auto in onderhoud is, weet het niet goed te vinden. Contact opgenomen met de Kia-dealer. Daar willen ze het probleem best opzoeken, maar ze noemen het zoeken naar een speld in een hooiberg. Ik weet dat de Rio II relatief veel last heeft van elektronische storingen. Maar omdat we de vinger er niet op hebben kunnen leggen, weten we niet of het een elektronisch of mechanisch probleem is. We kunnen lukraak allerlei onderdelen blijven vervangen, maar dan is de auto goud waard, de portemonnee leeg en het probleem misschien nog steeds niet opgelost. Herkent iemand dit probleem? Of heeft iemand een idee wat het probleem kan veroorzaken? Alvast bedankt voor de suggesties! Groeten, Remko
×
×
  • Create New...