Jump to content
Sign in to follow this  
Da_JoJo

Aangenaam, jojo

Recommended Posts

Dag allemaal,

 

Ik ben jojo en ik heb sinds vorig jaar een kia ceed plus pack 2013 zelf gechiptuned met n piggyback (151 PK) en gepimpt en ben er erg blij mee.ding rijd perfect.

foto zal ik in de garage zetten hier op forum.

Ik hou van knutselen en allerlei toeters en bellen inbouwen overal in en vanalles automatiseren. ik repareer computers en installeer home-domotica en electra en verder alles wat n draadje heeft.

hoop een gezellige tijd hier door te brengen en eventueel andere kia ceed liefhebbers te ontmoeten in het echt.

 

groetjes,

 

Da JoJo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Warmentuuter

Welkom bij het forum.

Er valt genoeg te lezen over de Cee'd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

151 pk mooi maar je garantie vervalt dan zeker heb een comfort pack ceed sw 2012b21d6483afa5859ad7d8a67486a15388.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom op het forum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gezien het een piggyback is en je niets aan de originele software en ECU veranderd, is je garantie gewoon geldig hoor. Mijn garage beaamt dit en tevens nog een aantal andere garages.. trouwens ook wel mooi dat zwart zo.

Als je niet zo wakker ligt van een paar euro meer per 100km dan is het zeker een aanrader. De auto rijd er stukken beter mee. Je kunt er ook gewoon super benzine ingooien, scheelt ook al iets maar kost n stuk meer. Ik rijd met beide.. euro Xtra en piggyback. Je kunt die piggyback ook uitschakelen door n dipswitch om te zetten en dan rijd ie na een aantal km (tegen de 200 a 300km) gewoon weer normaal zoals ie was.

edit: vergeet nog.. bedankt voor t welkom heten :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Marjan
   In mijn Picanto 2 (sept 2013) blijkt de 12V-aansluiting het niet te doen. Eerder nooit nodig gehad maar we willen er binnenkort een koelbox op aansluiten. Deze koelbox doet het prima in andere auto, dus ligt niet aan koelbox. Ik wilde de zekering checken maar op schema in zekeringenkastje twijfel ik welke zekering het is. Power outlet? Sigaret? Andere? Enkele zekeringen verwisseld met nieuwe zekering, maar probleem blijft. Iemand een idee?
  • By Denholt
   Zijn er meer mensen die last hebben van het probleem dat mijn touchscreen van mijn Ceed SW uit 2020 zelf verspringt? Linksboven waar de knop “menu” zit wordt geactiveerd zonder dat ik het aanraak. Scherm is schoon

  • By MightyM
   Zijn er leden die een fietsendrager op de achterklep / bumper gebruiken bij het ontbreken van een trekhaak? De achterbumper lijkt nogal makkelijk in te deuken als je erop drukt en vraag me af of ie stevig genoeg is. Kia dealer geeft er zelf geen antwoord op. 

  • By Sandriekus
   Iemand toevallig nog een achterruitenwisserarm liggen (of een complete achterruitenwisser mag ook natuurlijk) van een ceed 1? Mijne is een stukje afgebroken

  • By cgyj
   Hierbij wil ik mijn eerste ervaringen delen over de Ceed als caravantrekker. De eerste (korte) ritjes zijn inmiddels achter de rug.
   Op mijn Ceed sportswagon zit een afneembare trekhaak (kon niet anders i.v.m. parkeersensoren). Deze trekhaak is makkelijk te monteren en het geheel voelt heel degelijk aan. De 13 polige stekker moet je naar beneden klappen en ook dat voelt stevig aan. Bij het aankoppelen van de caravan (leeg ongeveer 1000 kg) zie ik de achterkant wel iets inzakken maar niet overdreven. Het geheel blijft redelijk vlak.
   Het rijden met de caravan gaat opvallend gemakkelijk. De Ceed heeft een automaat en ook dat gaat soepel doordat de maximale trekkracht al vroeg (1500 toeren) beschikbaar is. Handmatig schakelen d.m.v. flippers, om zo langer door te trekken in de versnellingen, was niet echt nodig. Op de snelweg ging de snelheid al snel naar de maximum 100 km/u. Al met al, ook als caravantrekker, overtuigd de Ceed.  
   Op mijn vorige auto (Peugeot 308 sw) had ik hulpveren gemonteerd, maar dat is bij de Ceed niet nodig. 
   Ben benieuwd naar andere ervaringen.
×
×
 • Create New...