Jump to content
Ron Penguin

Android Auto

Recommended Posts

Sinds de update van m'n navigatie/mediasysteem (Niro model 2020)  door de dealer en de update van Android Auto (5.4.502243) op een Motorola G5+ krijg ik een foutmelding. Ik gebruik hetzelfde kabeltje als voorheen toen het wel werkte. Op m'n scherm kan ik AA niet meer selecteren. De tekst blijft grijs. Zijn er meer mensen met deze klacht? Of weet iemand de oplossing?

Voor de goede orde, ik gebruik AA zelden. Maar ik heb wel graag dat alles werkt zoals het hoort.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me dunkt dat als je op je beeldscherm van de auto ook geen Android auto kunt selecteren er bij de update van de Niro iets misgegaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minuten geleden, der Rudi zei:

Me dunkt dat als je op je beeldscherm van de auto ook geen Android auto kunt selecteren er bij de update van de Niro iets misgegaan.

Ik krijg op m'n display (van de auto) de tekst, "kan geen verbinding maken. Sluit de kabel opnieuw aan".

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minuten geleden, Jannic zei:

Ik krijg op m'n display (van de auto) de tekst, "kan geen verbinding maken. Sluit de kabel opnieuw aan".

Kreeg dit na de update ook meerdere keren te zien. Na aantal malen proberen, ook met andere kabeltjes en origineel van mijn Samsung S9, werkte het opeens.  En het blijft nu werken zelfs met alle kabeltjes, ook de niet originele USB-C.

Dus advies om ook met meerdere kabeltjes te proberen en evt. herstart telefoon. 

Succes!

Edited by HC Baco
Tikfoutje

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minuten geleden, HC Baco zei:

Dus advies om ook met meerdere kabeltjes te proberen en evt. herstart telefoon. 

Succes!

Thx, dat ga ik doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ff een copy paste van mij post op Tweakers

 

Vanmorgen had ik een automatische update van AA naar versie 5-4-502264 op m'n oneplus6.

Vond het al bijzonder omdat ik het meestal zelf deed via de apkspiegel.
Dat was omdat ik dan ergens las dat er update was.

We waren al op pad geweest met de auto en de update deed toen ik even moest wachten.
Echter toen we weer gingen rijden deed AA het niet meer. Ik kreeg ook die foutmelding telefoon reageert niet.
Telefoon uit en aangezet. Maar helaas.

Update teruggezet... Helaas.

Toen heel AA er zo veel mogelijk afgehaald en versie 502244 erop.
Nu doet ie het wel weer.

Wel raar is dat AA niet meer tussen apps staat.

 

mss heb je er wat aan. Ik rijd zelf Proceed my19

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur terug, pdakkerman zei:

Ff een copy paste van mij post op Tweakers

 

Vanmorgen had ik een automatische update van AA naar versie 5-4-502264 op m'n oneplus6.

Vond het al bijzonder omdat ik het meestal zelf deed via de apkspiegel.
Dat was omdat ik dan ergens las dat er update was.

We waren al op pad geweest met de auto en de update deed toen ik even moest wachten.
Echter toen we weer gingen rijden deed AA het niet meer. Ik kreeg ook die foutmelding telefoon reageert niet.
Telefoon uit en aangezet. Maar helaas.

Update teruggezet... Helaas.

Toen heel AA er zo veel mogelijk afgehaald en versie 502244 erop.
Nu doet ie het wel weer.

Wel raar is dat AA niet meer tussen apps staat.

 

mss heb je er wat aan. Ik rijd zelf Proceed my19

Thx, voor de info. Ik heb al vruchteloos verschillende kabeltjes geprobeerd. Dus ik denk dat ik van de week deze tip opvolg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voorafgaand aan de "teruggrade" toch nog een keer een frisse opstart van m'n telefoon gedaan. Daarna een al eerder gebruikt kabeltje er in gestoken en, .........  Voila AA doet het weer op m'n auto display. Bedankt voor de tips en het meedenken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minuten geleden, Jannic zei:

Voorafgaand aan de "teruggrade" toch nog een keer een frisse opstart van m'n telefoon gedaan. Daarna een al eerder gebruikt kabeltje er in gestoken en, .........  Voila AA doet het weer op m'n auto display. Bedankt voor de tips en het meedenken.

Gelukkig dat het weer werkt.  Had zojuist  even gecontroleerd, ook ik heb AA die automatisch is geupdate naar versie 5.4.502264 icm. de laatste update vh navigatie/mediasysteem.  Dit werkt nog steeds vlekkeloos.

De verbindingsproblemen zijn er alleen direct na de update vh navigatie/mediasysteem, dan is blijkbaar de oplossing wat herstarten vd telefoon en het USB-kabeltje enige keren opnieuw verbinden.   Als er eenmaal verbinding is geweest blijft het werken, ook na autom. updates van AA.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...