Jump to content
Murcielaygo

Problemen Tapatalk

Recommended Posts

Herstel moest even opnieuw inloggen en nu is alles er weer

Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier werkt het sinds een minuut weer.
Vaag...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daar kom ik op terug; het werkt nu weer "halve bak"; soms wel, soms niet.
Ik benader het forum nu in TapaTalk via meldingen over mijn berichten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier helemaal geen kiaclub meer via Tapatalk. Als ik opnieuw probeer toe te voegen kan ik 'm niet vinden (wordt niet gevonden). Als ik een topic vanuit 'jij' of 'abonnementen' aanklik krijg ik 'sorry, je mag deze conversatie niet lezen'. Vreemd....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hier helemaal geen kiaclub meer via Tapatalk. Als ik opnieuw probeer toe te voegen kan ik 'm niet vinden (wordt niet gevonden). Als ik een topic vanuit 'jij' of 'abonnementen' aanklik krijg ik 'sorry, je mag deze conversatie niet lezen'. Vreemd....
En opeens doet Tapatalk het hier weer....
Blijft wel vreemd dat als ik Kiaclub zoek in Tapatalk er niets gevonden wordt, maar vanuit een email het bericht lezen via Tapatalk lukt nu weer, en opnieuw Kiaclub volgen dus ook.


Verstuurd vanaf mijn Moto Z2 Play met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga nu naar een topic uit mijn meldingen, dan via de "tree" bovenaan naar de root van het forum.

Vervolgens moet ik inloggen en dan kan ik weer even.

 

Probleem lijkt echt in Tapatalk te zitten; alsof je niet kunt toevoegen omdat je de Kiaclub al in je lijst hebt, ook al zie je dat niet...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat inloggen doe je overigens via het menu rechtsboven.

Ik heb in de tussentijd ook contact gezocht met Quoord, de makers van Tapatalk, dat is even afwachten...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank Jan, net kon ik vanuit jouw mail bericht weer lezen via Tapatalk, inloggen lukt ook prima, lezen ook. Een 2e poging mislukte echter weer.

Overige fora welke ik volg geven geen probleem met Tapatalk. Blijft het ook vreemd vinden dat ik na een zoekopdracht Kiaclub niet kan vinden. Andere fora die ik volg kan ik wel gewoon vinden.

 

Groet

Ronald

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dank Jan, net kon ik vanuit jouw mail bericht weer lezen via Tapatalk, inloggen lukt ook prima, lezen ook. Een 2e poging mislukte echter weer.
Overige fora welke ik volg geven geen probleem met Tapatalk. Blijft het ook vreemd vinden dat ik na een zoekopdracht Kiaclub niet kan vinden. Andere fora die ik volg kan ik wel gewoon vinden.
 
Groet
Ronald
 
 
Tapatalk lijkt het inmiddels weer prima te doen bij mij, nu hopen dat het zo blijft.

Verstuurd vanaf mijn Moto Z2 Play met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het werkt bij mij nu ook weer; zonder iets te hebben aangepast staat het forum weer in mijn lijst met Groups.

Tapatalk zelf zag het ook niet mis gaan, maar als dat weer gebeurt moet ik ze contacten op mijn bestaand ticketnummer...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben ik weer! Via de website op mobiel (wat een gepruts).

Nu kan ik in Tapatalk niet inloggen in het forum, ben ik weer de enige?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minuten geleden, Murcielaygo zei:

Ben ik weer! Via de website op mobiel (wat een gepruts).

Nu kan ik in Tapatalk niet inloggen in het forum, ben ik weer de enige?

even geprobeerd maar kan ook niet inloggen ??

heb het meteen gemeld word hopelijk snel vervolgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

fixed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
fixed!

Top, thnx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat was het probleem trouwens?

Iets aan het forum, of toch iets aan/van/bij Tapatalk?
Dan kan ik mijn melding bij hun ook afsluiten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanwege de problemen eerder met de default template waren bepaalde 3rd party extensies tijdelijk uitgeschakeld, niet alles was weer ingeschakeld waaronder tapatalk :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Quincy
      Hoi allemaal!
       
      Ik ben de trotse eigenaar van een Kia Niro uit 2017. Maar sinds de koude maanden zijn aangebroken heb ik alleen maar problemen met mijn accu. Ik heb ondertussen twee keer met een lege accu gestaan. Na het opstarten met een jump starter werkt het allemaal prima maar gisteren stond ik alweer met een lege accu. ANWB heeft een ‘accu check’ gedaan en hun zeggen dat de accu nog goed werkt en dat het vervangen van de accu geen verschil zal maken. Ik rij dagelijks langere stukken dus dat moet het ook niet zijn en ik heb verder geen externe verbruikers.
       
      Vandaag contact gehad met een Kia dealer en zei zeggen dat dit een bekend probleem is en dat ik mijn auto maar aan de gang moet krijgen met een jump starter. Helaas heb ik namelijk geen accu reset knop. 
       
      Meer mensen hier problemen met de accu gehad? 
    • By Dave de Koster
      Mijn Kia Ceed (2013) geeft sinds vanochtend vreemde signalen. 
      Als eerste begon het volume van de radio te flipperen (dempen/harder). Daarna kwam de achteruitrijd camera in beeld, AUX, weer achteruitrijd camera, radio, medio. Alles passeerde de revue. 
      Auto even stilgezet. Weer gestart en sindsdien alleen beeld van achteruitrijd camera zonder belijning. Overige knoppen functioneren niet meer. Boxen beginnen af en toe te “ploffen” terwijl ik het volume niet meer kan aanpassen.
      helaas kan ik maandag pas weer de werkplaats bereiken...
      HELLUP?!?! 
      Gr een bezorgde Kia rijder
    • By vrolijkeman
      vandaag een radio ingebouwd met navigatie en dvd, gekocht bij alie express,  dit systeem draait op android 9, na aansluiting werkte alles perfect, echt na 15 min, viel de radio uit en kreeg deze niet meer aan, ook via het knopje rst lukte het niet, na 10 sec te hebben ingedrukt, zie je voor 3 sec rood licht maar daarna niets meer, wie heeft hier ook ervaring mee of misschien een oplossing
    • By Zwartebeer
      Hoi,
      Vorig jaar juni 2018 heb ik mijn remschijven en remblokken voor en achter laten vervangen door een dealer. Aanleiding was dat deze piepen, de blokken en de schijven waren versleten. Het piepen was erg irritant. De laatste weken begon het piepen weer, inmiddels 12000 km gereden na het vervangen van de blokken en schijven.  Hiervoor zijn wij weer naar de dealer gegaan en hebben wij de remschijven laten reinigen en een grote beurt laten uitvoeren. Nu beginnen de remmen (waarschijnlijk voor) weer te piepen. Bij de dealer kom ik er niet uit die zegt dat ze de auto weer willen zien?? En dat er geen garantie op zit. 
      Komt dit bij jullie ook voor en wat kan ik er zelf aan doen? Ik ga van de week op vakantie kan ik hiermee door blijven rijden?
      Ik zie graag wat tips. 
      Groeten!
    • By eNiroFan
      My precious is weer terug waar hij vandaan kwam: bij de dealer.
      Problemen met de verwarming. Als het buiten kouder dan 5 graden is doet hij het niet. Ze hebben het uitgelezen en hij geeft hier ook een storing over. De hele warmte pomp moet waarschijnlijk vervangen worden.
      Als er mensen zijn met soorgelijke problemen hoor ik het graag. Vooralsnog ga ik ervan uit dat het exemplarisch is.
×
×
  • Create New...