sorento 2006 versnellingsbak
1 1

1 bericht in deze discussie

Aanbevolen berichten

goede avond heb al sins de zomer vakantie last met de koppeling. ik wil het verhaal ook niet te lang maken dus ik zal mijn best doen.

eerste probleem was scheur in de hoofdkoppelings cilinder  was van kunststof is in frankrijk vervangen voor een massieve.

half uur later op eens steeds minder grip en slippen. garage weer gecontroleerd niets gevonden.

tijd gereden geen probleem tot er file kwam weer steeds minder grip en daarna niks meer . na twee uur afkoelen wel weer kunnen rijden maar toch de wagen weer weg laten halen.

de auto is op transport ge gaan naar nederland mijn eigen garage had een lekkage ontdekt aan de cilinder op de versnellings bak dit verholpen twwe maanden gereden ik rij de eerste de beste file in en na +/- 10 min. weer steeds minder koppeling grip. weer naar de garage besloten toch de koppeling na te kijken en de koppelings platen te vervangen geheel ver sleten. oke probleem opgelost.

helaas iets meer dan een maand verder eerste de beste file na een half uur weer steeds minder koppeling en op den duur geen grip meer. weer terug naar de garage jammer.

dit gebeurt met een warme motor. heb overal al gezocht maar nog niet echt iets kunnen vinden behalve dat de rem olie eventueel te warm zou en er daar door lucht bellen kunnen onstaan. (bij oude olie)

maar zou ik dan ook niet problemen met de remmen moeten hebben.

hoor graag van iemand iets ben echt nieuwschierig en vind het een fijne auto.

 

mvg toni 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
1 1