Ga naar inhoud

sorento 2006 versnellingsbak


new

Aanbevolen Berichten

goede avond heb al sins de zomer vakantie last met de koppeling. ik wil het verhaal ook niet te lang maken dus ik zal mijn best doen.

eerste probleem was scheur in de hoofdkoppelings cilinder  was van kunststof is in frankrijk vervangen voor een massieve.

half uur later op eens steeds minder grip en slippen. garage weer gecontroleerd niets gevonden.

tijd gereden geen probleem tot er file kwam weer steeds minder grip en daarna niks meer . na twee uur afkoelen wel weer kunnen rijden maar toch de wagen weer weg laten halen.

de auto is op transport ge gaan naar nederland mijn eigen garage had een lekkage ontdekt aan de cilinder op de versnellings bak dit verholpen twwe maanden gereden ik rij de eerste de beste file in en na +/- 10 min. weer steeds minder koppeling grip. weer naar de garage besloten toch de koppeling na te kijken en de koppelings platen te vervangen geheel ver sleten. oke probleem opgelost.

helaas iets meer dan een maand verder eerste de beste file na een half uur weer steeds minder koppeling en op den duur geen grip meer. weer terug naar de garage jammer.

dit gebeurt met een warme motor. heb overal al gezocht maar nog niet echt iets kunnen vinden behalve dat de rem olie eventueel te warm zou en er daar door lucht bellen kunnen onstaan. (bij oude olie)

maar zou ik dan ook niet problemen met de remmen moeten hebben.

hoor graag van iemand iets ben echt nieuwschierig en vind het een fijne auto.

 

mvg toni 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...