Jump to content
  • Sign Up

Recommended Posts

Posted (edited)

Hallo :clap:ik ben Rense 37 jaar en kom uit Elst (gld). Op dit moment loopt mijn lease (skoda octavia) af en ben ik op zoek naar mijn volgende auto.

Op dit moment staat de Kia Proceed 1.4 dct7 hoog op de shortlist. In de komende periode hoop ik mijn besluit te hebben gemaakt en hier nog veel informatie te halen en te delen met jullie.

Vandaag in Nijmegen geweest bij Wassink. De verkoper wist mij te vertellen dat de prijs van de proceed ongewijzigd blijft; met dien verstande dat het panoramadak nu een optie is van €795. Mijn inziens acceptabel, wetende dat je daar nu een digitale cockpit voor terug krijgt en een groter infotainment systeem.

Ik heb tevens een proefrit gemaakt met een gtline 1.4 dct7 en dat viel mij niet tegen. Prima motor en transmissie en voelde vlotter aan dan het opgeven vermogen/koppel. As woensdag nog even met de gt plusline uitvoering rijden maar de kans is groot dat dit hem gaat worden. 

Alleen de kleur ben ik nog niet helema over uit, al neig ik op dit moment naar de penta metal. Iemand anders deze kleur toevallig?

 

 

 

 

 

 

IMG_20190711_222145.jpg

Edited by Renzo4000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prima keuze maar penta is niet mijn kleur. De Proceed heeft zoveel mooie elementen die mijn inziens niet uitkomen met die kleur. De mijn is deluxe white. Vind ik persoonlijk een hele mooie kleur. Besmettelijk? Mwoah, mijn auto staat nu op een stoffige camping en ziet er nog steeds prima uit. Succes met je keuze, aan de auto zal het niet liggen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...