Jump to content
Sign in to follow this  
Olaf Bee Keen

Onderzoek onder Kia E-Niro rijders

Recommended Posts

Beste leden,

Van Jheroen toestemming gekregen om mijn uitnodiging te plaatsen.

Mijn naam is Olaf Verboon, ik werk voor Bee Keen, wij zijn een wervings- en selectiebureau voor (markt)onderzoek.

Nu zoeken wij voor een onderzoek van onderzoeksbureau Ferro Explore Kia e-Niro rijders. De eindklant is een automerk wat een markt zoekt in Europa. Ik mag de naam verder niet noemen om 'vooroordelen' te voorkomen. Zij willen via onafhankelijk onderzoek de markt verkennen en vooral weten welke wensen en behoeften er zijn bij elektrisch rijders. Zij hebben wel expliciet om Kia E-niro rijders (en Hyundai Kona rijders) gevraagd. 

Het gaat om een groepsgesprek in Amsterdam met andere elektrische rijders (ook andere merken) op dinsdag 10 september, aan het eind van de middag of avond, we hebben een groep kopers (om 17.00) en leasers (om 19.30). Het duurt 2 uur en als dank mogen we een vergoeding aanbieden van €100,-. Per groep worden twee mensen uitgenodigd voor een interview van 1 uur op woensdag 11 of donderdag 12 september in Amsterdam, voor dit interview mogen we een extra vergoeding aanbieden van €70,-.

Als je het leuk lijkt om hier aan deel te nemen of meer informatie wilt, dan zijn wij te bereiken op 035 760 50 50 (tot 17.30), je kan me mailen op olaf@beekeen.nl of je kan me een prive bericht sturen via het forum.

Alvast dank voor je reactie!

Met vriendelijke groet,

Olaf Verboon

Edited by Olaf Bee Keen

Share this post


Link to post
Share on other sites

We zijn trouwens ook op zoek naar mensen die een Kia E-niro willen gaan kopen/leasen in de nabije toekomst, dit gesprek vindt plaats op woensdag 11 september om 16.30, ook in Amsterdam. De vergoeding en kans op een extra gesprek blijft hetzelfde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jammer, Amsterdam is geen optie om hiervoor helemaal heen te rijden. Ik ben wel een intensieve e-Niro leaserijder (>70.000 km/jaar) en lijkt me wel eens leuk om ervaringen van andere e-rijders aan te horen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By KIF
   Op 2-7-20 een nieuwe Kia E-Niro opgehaald en gelijk was er een duidelijk ratelend geluid linksvoor te horen. Vanaf ongeveer 80km per uur en bij het gas geven. Bij het uitrollen hoor je niets. Vandaag bij de dealer geweest, maar die hebben het nog niet kunnen verhelpen. Ze hadden dit niet eerder gehoord. Dat vind ik moeilijk te geloven. Hoe groot is dit probleem? Hebben meer kia e-niro eigenaren hier last van? Op het forum lees ik er wel wat over, maar of dit nou heel veel voorkomt............ ben hier wel erg benieuwd naar.
  • By Zoef de Haas
   Sinds gisteren de trotse eigenaar van een Kia e-Niro MY20 - Executiveline.
   Tevens is dit mijn allereerste Kia. Maar wat een heerlijke auto is dit zeg! Erg blij mee.
  • By Marjan
   In mijn Picanto 2 (sept 2013) blijkt de 12V-aansluiting het niet te doen. Eerder nooit nodig gehad maar we willen er binnenkort een koelbox op aansluiten. Deze koelbox doet het prima in andere auto, dus ligt niet aan koelbox. Ik wilde de zekering checken maar op schema in zekeringenkastje twijfel ik welke zekering het is. Power outlet? Sigaret? Andere? Enkele zekeringen verwisseld met nieuwe zekering, maar probleem blijft. Iemand een idee?
×
×
 • Create New...