Jump to content
lois

olie vervangen van de versnellingsbak

Recommended Posts

ik ben in het bezit van een kia venga 1.4 benzine uit 2013 en heeft nu 85000 gelopen .
nu wil ik de versnellingsbak olie gaan wisselen, kan me iemand vertellen welke aftapplug ik moet losdraaien en waar die zit ik wil niet de verkeerde bout losdraaien zodat er een schakelvork los komt in de bak.

B.V.D.

 

Link to post
Share on other sites

als je niet weet welke plug enz je moet doen is het dan wel wijs om zelf te gaan klooien 

en als je de olie ververst moet je dan ook niet het filter vervangen ik neem aan dat de bak die heeft ?

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By MeerAstrid
   Ik heb een vaste trekhaak (geplaatst 2016) onder mijn Picanto (2016) maar heb geen specificaties erbij. Wil weten wat de maximale verticale belasting is ivm gebruik fietsendrager. Garagehouder overleden, bedrijf gestopt. Wie herkent mijn trekhaak? Op de kogel staat code F5489 met daaronder 2932. Kan dit niet terugvinden op internet. Er zit een Bosal dop op. Er is een kleine zinsnede gemaakt in de bumper. Hier een paar foto's: https://photos.app.goo.gl/AvUccLwcfr97iXsR8 (Ik hoop dat dit werkt)
   Hopelijk zijn er hier een paar experts die mij kunnen helpen!
  • By jmourik
   ik heb een sportage 1.6 uit 2011 met trekhaak gekocht. helemaal mooi maar toen we de fietsendrager er op zetten deed de verlichting raar geen knipperlicht bij het remmen wel kniperlicht geen remlicht ect.. dus terug naar de garage deze heeft een module vervangen alle verlichting werkt alleen als ik de auto van slot haal en wil starten hoor ik twee "toeter"geluidjes ( binnen en buiten) het komt niet van de claxon maar echt van de module! terug geweest volgens de garage wel vreemd maar alles is goed aangesloten en werkt conclusie "hoort bij de module"?? er zou nog navraag gedaan worden bij de leverancier ... 
   heeft iemand  hier misschien een idee wat het kan zijn.. het lijkt mij in iedergeval niet kloppen...
   alvast bedankt..
  • By Richarda
   Sinds kort hebben wij een venga uit 2011 en het dashboard kraakt de garage heeft er naar gekeken en wat geprobeerd er wat aan te doen.
   maar hellaas het mocht niet baten is dit probleem wel op te lossen?
   het stoort voor al op straatklinkers asvalt geen probleem.
    
   R.Alink
  • By WDP
   Het leek me een leuk idee om de halogeen koplampen  te vervangen voor de LED units,  dus de héle koplampunit en niet alleen deze lichtjes, maar blijken de stekkers/ connectors anders te zijn. 
   (Hoe ) Is dit op te lossen? 
  • By Arjan-N
   Ik heb sinds kort een achteruitrijcamera geïnstalleerd in de bumper van mijn Sorento 2008. Deze zit nu aangesloten op mijn 2din Sony radio. Echter de Sony schakelt niet automatisch over op de camera als ik in mijn achteruit schakel. In mijn achteruit kan ik op de Sony op de camera “knop” drukken en dan heb ik gewoon beeld.  Maar handiger is als de camera automatisch schakelt als ik schakel in de achteruit. 
   Dat kan op 2 manieren. De eerste is dat er een power kabel meeloopt met de video draad. Deze dus aansluiten op dezelfde voeding als de camera en deze draad dan aansluiten op de speciale draad op de Sony. Nadeel is dat deze voedingsdraad dan doorverbonden moet worden onder de bumber dus bloot ligt aan opspattend water en vuil. 
   Tweede methode is om de voedingsimpuls voor de Sony te halen bij de schakel bak zelf. Dus als je in je achteruit schakelt krijgt je dashboard en de lampen achter een seintje. Volgens de handleiding van Sony de methode. Echter hoe gaat de schakel tunnel open? Ik vermoed voorzichtig wrikken. En welke stekker moet ik aftappen bij de pook? 
×
×
 • Create New...