Jump to content
Alexkoel

Schuifdak Sportage II automatisch sluiten

Recommended Posts

Ik heb een Sportage II met schuifdak. Ik vraag mij af of ik met een slimmigheidje kan zorgen dat het dak automatisch sluit als ik het contact afzet of de auto afsluit. Probleem is dat ik geen schema heb en dus niet kan zien of ik de noodzakelijke voeding daarvoor al bij het dak heb zitten.

Dus heeft iemand dit al eens gedaan, of wil iemand schema's met me delen. Ik ben elektrotechnicus dus dat is het probleem niet.

 

Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit. Ik heb alleen een 2009 model. Een Fifteen uitvoering, maar verwacht niet dat hier vel verschil in zal zitten.

Bedankt

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By Rick
   Hoi Hoi,

   Inmiddels heeft KIA een nieuw logo zag ik.
   Is er al iemand die het nieuwe logo ergens los te koop heeft gezien ter vervanging van het 'oude' logo? 
   Of kan een dealer een logo los bestellen? Weet ook niet of het past, maar vaak is het formaat wel hetzelfde zoals ook de Grill soms van de Sportages.
  • By Leonocento
   Mijn Sportage heeft 116000 km gereden , wanneer moet de automatische transmissie olie worden vervangen. 
  • By Johan Reibestein
   beste allemaal
   vraagje van mij
   als ik de deuren afsluit met de afstand bediening
   moet er dan een geluid te horen zijn of moeten de alarm gaan knipperen?

  • By Leonocento
   Hallo, ik zit met een probleem?
   ik heb sind 2 maanden een Kia Sportage uit 2012, na het starten  hoor je de motor nogal tikken, ik zal proberen te omschrijven wat ik hoor en wanneer.
   als ik in de ochtend de auto voor het eerst start hoor je de motor behoorlijk tikken , dit tikken hoor je vooral bij gas geven dus wegrijden bij stoplicht of bij verkeersdrempels  laat je het gaspedaal los dan is het een stuk minder maar bij,gas geven harder. 
    ik ben ermee terug geweest omdat ik 6 maanden bovag garantie heb. Eerste keer zeiden ze dat dit een bekend probleem is en inherent aan deze motor ligt. Na 1 maand ging het me irriteren , ben weer teruggeweest en toen hebben ze een motor flush uitgevoerd ( spoelen van het motorblok) , dit heeft niks geholpen er is ook een toevoeging in de tank gedaan om eventueel vuil op te lossen. De auto is altijd dealer onderhouden geweest, al zijn service beurten gehad, en heeft nu 116000 km gelopen. Heeft iemand een idee wat dit geluid kan veroorzaken. Zou het de distributieketting kunnen zijn met hydraulische spanner? De garage zegt ga gewoon rijden , je heb dit gemeld dus we weten ervan. Maar ivm de Corona maak ik eigenlijk nauwelijks kilometers. Het is jammer dat ik mijzelf behoorlijk irriteer aan het geluid. Hopelijk hebben jullie ideeën wat het tikken veroorzaakt.
  • By TovenaarvanFop
   Wegens aanschaf vierseizoenenbanden te koop 4 velgen 17" origineel KIA met Continental winterband 215/65R17. De banden kunnen hooguit nog 1 seizoen mee dus zijn aan vervanging toe. Vraagprijs 125 euro. Ophalen in Rotterdam of Zuid-Beijerland.


×
×
 • Create New...