Ga naar inhoud

RobT

Leden
  • Aantal Items

    7
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Algemeen

  • Geslacht
    Niet Opgegeven
  • Auto
    Kia Rio 1.2 pluspack 2013
    VW New Beetle cabriolet 2005

RobT's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

0

Reputatie

  1. RobT

    Gevoel in koppeling

    Ga met die van mij morgen naar de dealer,blijft ie een nacht staan. Koppelingsprobleem heeft ie alleen met koude motor. Kunnen ze gelijk naar de pioneernavi kijken. Usb en cd speler leest ie de helft van de tijd niet,telefoon kan die sinds 14 dagen ook niet meer vinden. Waardeloze prul. Start/stop systeem doet het ook al 6 weken niet meer,verder gaat het wel lekker...... Ben van de Koreaanse kwaliteit tot nu toe niet echt onder de indruk.
  2. RobT

    Gevoel in koppeling

    Heb voor ik de Rio 3 weken geleden heb gekregen een proefrit met een demo gemaakt. Bij terugkomst heb ik de eigenaar van de garage er op geattendeerd dat de koppeling niet in orde was. Bokken bij voorzichtig wegrijden. Klopt,zei de beste man,had ik zelf ook gemerkt. Zegt mijn vrouw nog:ik hoop dat die van ons dat ook niet heeft. Gaat echt niet gebeuren!,zei mijn dealer. Jullie raden het al,bij koude motor is er niet mee weg te rijden op een normale manier. Wel als je flink gas geeft en de koppeling snel laat opkomen dan is er geen probleem. Monteur er mee laten rijden,maar toen was de auto warm en deed het probleem zich niet meer voor. Inspecteur van Kia is naar de demo komen kijken(volgens dealer dan)en die zei dat er niets aan de hand was. Ik heb nog even garantie dus ga het nog een tijdje aankijken.
  3. RobT

    Claxons

    Is volgens bevriende automonteur niet nodig. Gewoon parallel aan bestaande claxon verbinden. Ga het van het weekend ff doen.
  4. RobT

    Claxons

    Heb een Stebel gemonteerd tegen het binnenscherm. Ga deze parallel aansluiten met de bestaande claxon zodat ze beiden tegelijk werken. Moet kunnen,toch?
  5. RobT

    Claxons

    Bedankt voor de antwoorden. Die kleine is idd voor het alarm,en het testen doe je zo: Ga in de auto zitten en sluit hem met je afstandbediening. Na 25-30 seconden gaat het lampje van de cv uit en kun je uitstappen. Dan gaat ie af,maar of iemand van dat geluidje onder de indruk is ga ik zwaar betwijfelen..... P.S uitzetten met je afstandbediening.
  6. RobT

    Claxons

    Hoi allen. Ff een vraagje over de claxon in de Rio. Er zit er eentje achter het rooster boven de bumper en eentje van voor de wagen gezien links tegen het binnenspatbord,een kleinere dan die achter het rooster zit. Iemand enig idee waar die kleine voor is? Groet,Rob.
  7. Mijn naam is Rob,ben 48 jaar en ben sinds vorige week in het bezit van een nieuwe Rio. Heb in het verleden wat apartere auto`s gehad zoals de Materia en de Cube,dus dit is weer heel iets anders. Moet alleen weer wennen aan de lage instap,dit is het enige nadeel tot nu toe. Groet,Rob.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...