Jump to content

PhiPhi

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About PhiPhi

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/08/1978

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Destelbergen Belgie
 • Auto
  Kia Sephia 1.5l 16v RS
 1. Zoals een paar van jullie weten,vroeg ik een Kia-dealer via telefoon om welk type bougie's er in een Kia Sephia 1999 gaan. Antwoordt- "Zulke informatie geven we niet over via telefoon meneer,breng hem een dagje hier en we komen er zeker achter " Ik denk dat ze daar geen PC's hebben om via VIN-nr uit te zoeken? PFFFFFFFFT.
 2. PhiPhi

  Nogal wat vragen.

  Tja,zo een antwoord is NIET wat ik zoek !!!!!!!! Maar heb intussen veel info gevonden hier en hebben me veel info gegeven.
 3. Bedankt iedereen,het zal ZEKER een plezier zijn om kms met de Sephia te doen. Maar;kga ze goed onderhouden. Na de remmen,krijgt ze een grote beurt. Greetz.
 4. PhiPhi

  Nogal wat vragen.

  Bedankt Pipercub!!! Na de kerstfeesten meteen eens doen;maar prefereer original Kia-parts. en als er iemand ondertussen een PDF-file moest hebben van een Kia Sephia 1999 1.5L 16v Distributie ketting? Zwier maar op de site,zou ik echt blij mee zijn.
 5. PhiPhi

  Nogal wat vragen.

  Kzoek eigenlijk een soort van PDF-file waar alles klaar en duidelijk opstaat. Van welk soort olie-filter tot welk soort bougie. Ik vind het nergens en blijkbaar zijn Kia-garage's in Belgie niet geschikt voor info via telefoon,want ze verdien er blijkbaar niks aan . Allesinds bedankt en een fijne kerst voor iedereen en veilige Kia-kilometers!!.
 6. Een zalige kerst voor iedereen en veilige Kia-kilometers!!!! .
 7. Bedankt!!!! Ik denk er nog veel te kunnen bijrijden. Ze rijdt echt super.
 8. Zo,een foto toen ik ze kwam ophalen. Nu stop ik ermee voor jullie er me afgooien . Greetz and a nice sunday!!!
 9. Heb er toch eentje op gekregen maar groter dan 500kb lukt dus niet. Greetz
 10. PhiPhi

  Nogal wat vragen.

  Creative; Tis een dubbele nokkenas,aangedreven door een ketting. Ze loopt als een naaimachientje en power genoeg. Greetz. xtra40: Nope,er zat geen handleiding erbij toen ik ze kocht. Daarom dat ik vroeg of jullie me konden helpen. Welk type bougie's enzo. Heb er dit jaar nu ongeveer 22.000kms gedaan. Dus wil ik erop tijd bij zijn. Greetz.
 11. PhiPhi

  Nogal wat vragen.

  Thanks, Ik wou er een picture bij doen,maar het lukt me niet? is steeds te groot. Maar komt nog wel. Alvast bedankt!!!
 12. PhiPhi

  Nogal wat vragen.

  Hallo iedereen; ik ben ik het bezit van een Sephia RS 1.5l 16v ( DB-ketting) bj 1999. Maar er zit geen handleiding erbij. Ze doet het altijd en echt een juweel!!! Ze heeft al een km-stand van 165.520kms,maar daar kunnen/komen er wel nog veel bij. (Verbruikt geen druppel olie!!!) Wanneer is het tijd om de bougie's te veranderen? Olie heb ik al 2 keer gedaan ( Castrol GTX 10W-40 H-S) en dat bij iedere 10.000km. Maar ik wil geen onaangename verassingen ivm met ontstekingsprobs. Voor kerst zijn voor/achter remmen aan de beurt. Ook am heb ik ze voor 450€ gekocht? Ze krijgt alle aandacht die ze verdiend,omdat ze me nooit in de steek laat. Ik heb er al gans Belgie mee doorkruist. Alvast bedankt voor komende tips. Greetz,een echte gek van model Sephia.
 13. Wel,ik ga me meteen effe voorstellen. Men naam is Philippe en ben van Belgie en ben nogal autogek . Ik ben sinds vorig jaar eigenaar van een Kia Sephia 1.5 16v RS 1999. ( 165.510kms ) De auto was normaal een tijdelijk bakske,maar hij bevalt me zo goed dat hij dus blijft. Dus rij ik spotgoedkoop!!!!!! (aankoopprijs 450€ )
×
×
 • Create New...