Jump to content
 • Sign Up

Geerenstein

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Geerenstein

 • Rank
  Newbie
 1. Geerenstein

  Wat is dit..

  Heb dat kastje eruit gelaten want was idd van de afstandsbediening. Draden geisoleerd zodat er geen kortsluiting kan optreden. Zekering vervangen want die was idd gesprongen. Nu alleen nog een keertje een nieuw slot kopen en vervangen want dat is nog niet opgelost en daar was alles mee begonnen.
 2. Geerenstein

  Wat is dit..

  Volgens de kia dealer die ik vanmiddag sprak is het er later ingebouwd. En ik vermoed dat het voor de afstandbediening is. Maar die deed het al vaker niet dan wel en gebruikte ik daarom ook eigenlijk niet meer. Kan ik die relais er dan niet gewoon uitlaten?
 3. Geerenstein

  Wat is dit..

  Ja is echt top. Scheelt ook weer klauwen met geld omdat je je auto niet naar de garage hoeft te brengen. Nu alleen dat kastje nog goed aansluiten en dan weer terug naar het probleem waar het mee begon......
 4. Geerenstein

  Wat is dit..

  Die is volgens mij niet stuk, want die heeft onder de gezekerde onderdelen o.a audio. Maar ook relais 10A en start 10A. Maar scheelt wel dat ie in ieder geval weer start. Nu idd dat kastje nog....
 5. Geerenstein

  Wat is dit..

  Moet zekering ig key1 nu ook vervangen worden?? Of heeft dit verder niets met elkaar te maken?
 6. Geerenstein

  Wat is dit..

  Nou even snel gekeken en de zekering van ig key2 was stuk, vervangen en hij start nu weer!
 7. Geerenstein

  Wat is dit..

  Moet ik dan één specifieke zekering nakijken of allemaal. Heb nu de "stop" zekering en de "start" zekering nagekeken en die waren nog heel
 8. Geerenstein

  Wat is dit..

 9. Geerenstein

  Wat is dit..

  zo ver waren wij ook al. Gaat er vooral om hoe die weer aangesloten moet worden, welk draadje waar moet.... Zwart zit aan een schroef aan de deur vast. Rood gaat naar voren. Blauw en groen zitten aan het slot. Op de relais zitten 4 aansluitpunten, maar welk draadje hoort waar?? Sinds ik die met mijn stomme kop heb losgehaald doet de hele auto het niet meer.......je hoort alleen nog maar een klik als je wilt starten.
 10. Geerenstein

  Wat is dit..

  Op het kastje staat gedrukt CEPT LPD 1 en er zitten 2 stickertjes op eentje met 31kia02.2 de ander PT 12/ 2 180624 De zwarte draad zit aan eens schroef in de deur Rood gaat naar voren. Blauw en groen gaan naar het slot Wij hebben de auto tweede hands dus weten niet of het er al in de fabriek is opgezet. Net kia gebeld en volgens hun is het er later ingekomen. Maar weten niet de aansluitingen.
 11. Geerenstein

  Wat is dit..

  Nee het zat aan 4 kabels. Ik heb problemen met de centrale deurvergrendeling, tijdens het rijden ging hij vanzelf open en dicht wel 100x. Als ik de deur van slot wil halen springt hij meteen weer op slot. Ben zo stom geweest om niet de volgorde van de draden te noteren.
 12. Geerenstein

  ff voorstellen :)

  Zal mezelf maar even voorstellen. Ik ben Henk en (helaas) in het bezit van een Kia rio uit 2002. Veel problemen maar als hij rijdt is er niets aan de hand
 13. Geerenstein

  Wat is dit..

  Kan iemand mij vertellen wat dit kastje is. Het zat in de bestuurdersdeur. En weet iemand dan ook toevallig de aansluit volgorde van de draden.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.