Jump to content

varshant29

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Geslacht
  Man

Recent Profile Visitors

672 profile views

varshant29's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

9

Reputation

 1. Thanx !! hahaha jaa die sub moet bij nog komen! die blauwe led komt dan onder m'n stoel haha Ja dat heb ik ook, boven tussen de leeslampjes bedoel je he? Ik vond dit niet echt voldoende licht geven waardoor ik niks kon zien in het bakje onder de usb/aux hub. Opzich geen ramp, maar vind dit wel fijn haha
 2. Ik vind alles super aan de rio, maar er was 1 ding wat ik niet begreep en dat is dat fotolijstje. Daarom heb ik hem vervangen voor het bakje wat normaal in de plus-pack en standaard zit. Veel beter dit bakje! Zelf vond ik het bakje onder de temperatuurregelaar vaak erg donker en kon niet zien wat er in ligt, vooral in de avond. Niet dat het een ramp is, maar ik heb toch maar een klein led-lampje geplaatst.
 3. Dankjewel ! Ja deze gaat idd ook automatisch dicht als ik m'n auto uit doe. Super handig! thanks voor de tip
 4. Thanks ! Jaa de prijs valt wel tegen inderdaad maar het is het zeker waard, je hoort qua geluid eigenlijk helemaal niks en de bediening is ideaal. Als je hem in stand 1 zet (alleen kantelen) dan hoor je wel een klein beetje wind en een gewoon een rustige windcirculatie. Zet je hem in stand 2 (dak schuift naar achter) dat hoor je wel de wind alsof je je raam open hebt en dat voel je ook, die kan niet op de snelweg. Hoewel er een zonnescherm onder zit denk ik dat het in de zomer wel een stuk warmer wordt als de zon erop schijnt.
 5. Hey xtra40, thanks ! het is de een schuifdak van Webasto. type: Hollandia 300 DeLuxe Large soft touch rollo Prijs: € 879,00 Djendura, nee ik heb 'm meteen de eerste dag getest met een tuinslang en alles blijft kurkdroog gelukkig.
 6. Hey allemaal, ik heb vrij recent een schuifdak laten plaatsen in mijn Rio. Ik dacht ik post het even, kijken wat jullie ervan vinden of misschien ter inspiratie. Ik heb het nog nooit eerder gezien bij een Rio namelijk.
 7. Haha ja dat zag ik al dat er hier veel voorbeelden zijn. Thanks you all!
 8. Auto: KIA Rio (2012) Eigenaar: varshant29 Toegevoegd Op: 22 februari 2014 - 11:19 Korte Omschrijving: Niks Opgegeven Bekijk Voertuig
 9. Hey ik ben Varshant, ik rij nu al ruim een half jaar een Kia Rio superpack. 1.2 benzine, zwart. Ik heb er 17" Evolution velgen onder gezet, andere banden, een Pioneer navi/media systeem, een soundsysteem en ik heb er een schuifdak in laten zetten. Nu ben ik nog láng niet klaar met mijn Rio.. en ik zag op kiaclub.nl echt hele vette dingen staan van jullie die ik zo ongeveer ook met mijn Rio wil doen (uitlaat bijv.). Ik zal snel even wat foto's uploaden!
×
×
 • Create New...