Jump to content
 • Sign Up

Ivan40

Leden
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Ivan40

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/12/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Geel
 • Hobby's
  Oude metalen en oude centen opzoeken met een metaaldetector.
 • Werk
  Zelfstandige schrijnwerker
 • Auto
  Citroën Berlingo 2011
  1.6 HDI
 1. U moet eens beter lezen. Mijn eerste nieuwe wagen!!! En dat is ondertussen al 20j geleden. Heeft mij heel veel moeite gekost om die wagen in te schrijven. Want in die periode is de inschrijvingmethode veranderd met streepjescodes in plaats van met nummertjes. Mvg Ivan.
 2. Ja dat is normaal! Mijn eerste nieuwe wagen heeft 3j in showrooms van de dealer gestaan. Voor mankementen aan die wagen zijn er genoeg mensen die jou dat hier gaan kunnen vertellen. Rij geen Kia, vanaf morgen ruil ik de Berlingo in voor een suzuki nadat de order voor een Kia pro cee'd door te laat leveren van de dealer uit, door mezelf is afgezegd. Groeten Ivan.
 3. Mij best je weet toch alles beter man . En die hoofd moderator doet goed zijn werk geen enkel pm beantwoorden. Makkelijke job is dat. Ivan stelt zijn eigen hier ook kandidaat voor!
 4. Wel op de kia website staat dit : Model Brandstof Interval Rio Diesel 30.000 km / 2 Jaar En dit heeft de dealer gisteren verteld tegen mijn broer zijn vrouw en is gisteren bevestigd per mail : Het onderhoud van de KIA RIO dient jaarlijks te gebeuren, dit staat foutief op de website van KIA BELUX en zal spoedig worden aangepast. Aja maar wat de dealer zegt dat is niet waar, die is een leugenaar. Dat waren we ook weer vergeten! En de naam is Ivan en niet Geert! Zal jou bericht dus doorspelen aan de andere moderator hier op het forum!
 5. Ga jij je Mercedes dealer nog maar wat verdere onzin verkopen en dan kan je achteraf tegen hem zeggen : Je liegt!
 6. 1. Er is 1 ander koelingmiddel voorzien omdat de wagen 2j oud en is volgens KIA voorschriften moet dit dan gedaan worden! Daarna hebben ze de airco getest en nog steeds kwam er geen koude lucht uit op de LO stand. Dan hebben ze de computer aan de wagen gehangen en die gaf op het eerste zicht GEEN foutmeldingen. 2. Daarna hebben ze een nieuw bedieningspaneel voor de climate control geplaats waar de binnentemprattuursensor inzit en niet alleen te vervangen is. En plots.... ja er kwam koude lucht uit mijn schoonzus was blij! Wie zulke uitspraken doet kan beter zijn mond houden en heel veel mensen hier! We hebben de vraag hier enkele weken geleden gevraagd, toe kwam er amper reactie op, nu de oorzaak gekend is gaan de specialisten hier komen vertellen dat het niet kan. Maar toen kwamen jullie toch ook niet vertellen wat het wel kon zijn, a neen want gisteren zei er hier iemand als excuus : Ik kan geen oordeel geven, als ik de wagen niet heb bekeken. En nu komt diezelfde persoon ondanks hij bij een Mercedes dealer werkt zeggen wat wel en wat niet kan. En komt hij nog vertellen dat gas het verhaa verzonnen is en dat je de dealers meestal niet mag geloven. Dan moeten we de Mercedes dealer waar die persoon werkt ook in twijfel trekken en zijn personeel . Maar a neen er werkt daar 1 iemand die altijd goed werk doet, en die geen leugens verteld. Juist ja. We hebben hier al genoeg gezien. Veel plezier nog specialisten onder elkaar. BTW natuurlijk kent mijn broer zijn vrouw niks van techniek en ik ook niet, daarom gaan we naar de dealer. Daarom heb je het woord garantie. Maar ja, de dealers zijn toch allemaal maar leugenaars en dieven omdat ze zoveel vragen voor een onderhoud. Maar ook dat laten jullie toch maar uitvoeren omdat jullie het zelf niet kunnen en bang zijn om die nutteloze garantie van KIA kwijt te spelen. Mijn broer volgt dit topic ook van bij hem thuis, en hij heeft nog niks anders gedaan dan met jullie gelachen nadat jullie weten wat het probleem is.
 7. Beter lezen xtra. Het is een andere gemakkelijke oplossing. En de dealer heeft mijn broer en zijn vrouw gezegd dat er iedere 2j ander koelmiddel in moet. Dit zijn de dealer zijn woorden niet die van mij. Maar wat weet een dealer daar nu allemaal van?
 8. Nee meerdere, maar dit was de enigste die ze snel konden verder helpen en die voortaan een klant bij heeft zijnde mijn broer zijn vrouw. Blijkbaar moet om de 2j het koelmiddel van de airco vervangen worden wat niet is gezegd tegen mijn broer zijn vrouwke, en is het systeem op lekkages getest, en als je een dealer hebt die zegt : Ik weet het niet. Wel ja dan verschieten ze ervan dat je klanten kwijt speelt. Mij heeft hij ook een wagen verkocht dat hij niet op tijd kan leveren, en doet hij met het airco probleem van men schoonzus alsof zijn neusje bloed. En de hoofdzetel in Brussel contacteren bij de dienst after sales is een verloren zaak. Echt erg...
 9. Hier is het antwoord van de simpele oplossing te vinden : http://www.kiaclub.nl/topic/15782-luchtcirculatie-aan-automatische-bij-19-graden-en-minder/?p=155881 . Blijkbaar wisten de heren pimpmasters toch niet .
 10. Probleem met de airco is opgelost bij mijn broers vrouw haar Rio. Zo simpel dat de dealer in Geel de moeite er nog niet heeft voor gedaan omdat te bekijken. Daarvoor moet je dan naar een andere dealer rijden aan de andere kant van t land.
 11. Maja blijkbaar heb je U doordat bedrijf wat laten wijs maken. Heb speciaal voor jou het tijdens mijn pauze gevraagd aan men schoonzus en zij heeft het dan aan mijn broer gevraagd die bij Pioneer werkt en desondanks zijn info koop je die 2 laatste spullen toch. Volgende maal doe ik de moeite er niet meer voor, de mensen laten het hen toch aansmeren.
 12. Dat is wat de dealer mij verteld heeft! Hij is ook 3 weken met vakantie. Daarom dat hij liever wat later zegt dan mij nog eens valse hoop te geven. Daarbij je kent er ook iets van om te wachten op jou wagen zou ik zo zeggen. Vandaag naar de suzuki sx4 gaan zien, en besloten deze te kopen. Binnen de week is hij de onze. We laten onze Citroën daar staan en de dealer gaat hem verkopen in onze plaats en dan regelen we die betaling achteraf met onze lening op de nieuwe wagen.
 13. Omdat de Pro Cee'd pas gestart is met te assembleren en we kregen de keuze van de dealer om hem te annuleren, omdat hij nu maar pas ergens in augustus kan geleverd worden. Vandaag gaan kijken naar een suzuki en we overwegen deze te kopen, er staan er in stock waar we nog een flinke korting op krijgen en een mooie overnameprijs van de huidige wagen ( 1000€ meer dan bij de Kia dealer ).
 14. Helaas de dealer zit in Geel en heeft van dit forum nog nooit gehoord. Maar bon als het probleem gekend is zal het op dit forum niet gemeld worden! En ik hoef er nu ook niet meer te zijn vermits de aankoop van de Pro Cee'd toch niet doorgaat.
×
×
 • Create New...