Herman567

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Herman567

 • Rang
  Newbie
 1. Herman567

  Kan nergens de uit Laat vinden van de Kia Soul AM.

  Heren, Ik vraag me af of er een uitlaat in de onderdelen handel voor de Kia soul is. Ik heb niets kunnen vinden. Ik zou erg verbaasd zijn als er zoiets bestaat als een life time exhaust, zoals ik mij bij de distributie ketting verrast werd. Maar wie ben ik. Ik hoor het graag.
 2. Herman567

  Distributieriem set kopen, waar?

  Bij nader lezen en een goede auto onderdelen shop kwam ik er achter dat de soul 1.6 een longlife ketting heeft en er geen onderhoud of vervanging nodig is. En het verschil tussen een ketting of snaar/riem is me zonneklaar, zowel een ketting als een riem heb ik met succes vervangen op een motorfiets cq auto, dank u.
 3. Herman567

  Deurhendel rechtervoordeur heeft scherpe rand.

  Bij koraps voor heel weinig geld uiteindelijk besteld, aanrader!
 4. Herman567

  Distributieriem set kopen, waar?

  L.S., Ik wil van mijn vriendin's soul de grote beurt doen en de distributie riem vervangen, zoals gebruikelijk na 72 maanden. Helaas vind ipk nergens een distributie riem kit te koop. Ben ik abuis, is het verboden, heeft hij geen distributieriem riem? Wie helpt mij verder? Het is de 126 pk am benzine versie uit januari 2011.
 5. Herman567

  Deurhendel rechtervoordeur heeft scherpe rand.

  Ik woon vlakbij een Durmi (een Kia dealer) vestiging. Verkopen Kia dealers eigenlijk aan particulieren? Van Deyne zal ik morgen even benaderen.
 6. Herman567

  Deurhendel rechtervoordeur heeft scherpe rand.

  Helaas, Betominice, de chromen deur hendel van het interieur staat er niet tussen.
 7. Herman567

  Herman567 stelt zich voor

  Heren, dames, Ik ben Herman, en ik rijd op een fiets. Dat klinkt flauw, maar ik heb hier een vraag gesteld voor mijn ouders' Kia. Ik heb zelf een Citroen BX19GTi gestald staan, en heb wel eens dames geholpen aan- en later met een Peugeot 306. Op het 306 forum ben ik een vaker geziene gast.Ik ben gek op autotechniek en elektronica, zeg maar techniek in het algemeen. Het doet mij deugd dat uw merk zo weinig wordt geplaagd door storingen, en dan ook nog op de tweede hands markt zacht geprijsd, ah, het is een droom! Omdat de Rio van mijn ouders zo weinig problemen heeft, kan het zijn dat in de toekomst ik dat ik hier maar weinig ben. Zeg maar geen bericht goed bericht. Dat heeft niets te maken met een gebrek aan sociale vaardigheden, maar meer met de, nogmaals, geroemde kwaliteit van Kia auto´s. En pimpen is niets voor mijn ouders. Edoch: heeft iemand het werkplaatshandboek van de Rio 2009 in digitale vorm, dan houd ik mij zeker aanbevolen. Ik wens iederen vele veilige en plezierige kilometers, groeten van Herman.
 8. Herman567

  Deurhendel rechtervoordeur heeft scherpe rand.

  Heren, dames, Mijn ouders hebben een zwarte Kia Rio uit 2009. Het is een fijne auto met heel weinig problemen, helemaal goed. Echter: de rechter deur (voor) heeft een chromen hendel, om de deur te openen, die een scherp randje heeft gekregen, mogelijk is er plastic gebarsten onder invloed van de zon. Mijn vraag is: wat is het bestelnummer, en waar is dat te koop? Postorder is prima. Eventueel een gave 2ehands is ook goed. Naar de dealer gaan ze liever niet, bang om doorgezaagd te worden voor een nieuwe auto, deze is voor hun prima. Bovendien is mijn vader erg handig. Mocht er ergens een user manual/instructie filmpje zijn, of een garageboek van de auto, dan download ik deze graag, dan gaat hij dat met veel plezier inbouwen. Ik bedank jullie allen alvast, groeten van Herman.