Jump to content

Swatje

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Swatje

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. Dan hoop ik nog van hem een reactie te krijgen. Alvast bedankt. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 2. Dat is een hele goede vraag xtra40. De dealer had mij die toen aangeboden, en ik wist niet dat je van die knoppen kan krijgen voor op het stuur. Dus nu zit ik eigenlijk met zo'n lelijk ding aan de zijkant van mijn stuur. Wat maar eigenlijk half werkt. Denk dat het gewoon geldklopperij is. Maar heb jij enig idee wat voor instellingen het beste zijn voor mijn cruise control? Mvg Jeffrey kerver. Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 3. Goedenavond, Ik heb even een vraag. Ik heb een aftermarket Cruise Control van John Gold laten inbouwen bij de kia dealer. Maar ik vindt hem niet echt fijn afgesteld. Weet iemand wat de fijnste afstellingen zijn voor deze cruise control? En over afstelling bedoel ik dus de Reactie tijd en de gevoeligheid. Type cruise control= Cm5 cruise control van john gold. Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen want ben al bijna 2 maanden naar opzoek. En nog ben ik niet tevreden met hoe de cruise control functioneert. Mvg Jeffrey kerver!
 4. Hoi Marcel. Het gaat hier om software programmering. Niks van piggybag ofzo. En ben tot nu toe nog super tevreden [emoji6]
 5. Dat is een hele goeie vraag. Volgens mij moet dat in beide gevallen verschil maken.
 6. Heb sinds gisteren ook 98 octaan (BP ultimate) getankt, maar denk dat je het verschil pas merkt als je al aantal tanken vol gegooid hebt met 98. Normaal zou je zeggen dat elke auto zelfde Tuning moet hebben? Maar ik mag zeker niet klagen met hoe de rio nu reageert en rijd. Ik ga nog paar weken die 98 octaan (BP ultimate) tanken en dan kijken als er verschil is tussen 98 en 95 [emoji106]
 7. Ha kan het dat het verschil van Koppel zo groot is bij jou en mij? En maakt dat verschil uit als je ongelood 95 tankt of 98 octaan?
 8. Verzekering heeft Unlimited Tuning op zich genomen van de motor dus geen problemen minimaal 2 jaar en daarna kan je hem verlengen.
 9. Heb er €375,- voor betaald en ik vind het persoonlijk zeker de moeite waard. Maar het ging mij meer om de koppel dan de pk's en daar ben ik heel tevreden over.
 10. Na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan naar chiptuning, leek Unlimited Tuning in Amersfoort de beste keus. Voor mij wel een eindje rijden, maar het was het waard. Unlimited Tuning biedt je de keus of je er een rollerbank test bij wilt of niet. Deze was voor mij een must en daardoor (en vanwege de prijs) vielen vele andere af. Door onvoorziene complicaties liepen de afspraken iets uit, maar het was het wachten waard. Er werd een mooie wachtruimte met gratis WiFi, tv en koffie geboden en daarnaast was er de mogelijk om buiten te zitten. Ik werd goed betrokken bij het proces. Hij legde goed uit wat het schema betekende dat gemaakt werd uit de rollerbank test en wat het effect van de chip zou zijn. Na de plaatsing is opnieuw een test gedaan en het verschil getoond. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid een testrit te maken om te kijken of alles naar wens en behoren werkt. Mocht dit niet het geval zijn werd het opgelost of verwijderd. Gelukkig was alles gelijk in orde en het resultaat mag er zijn! Van 86 naar 96pk in een uurtje werk! Zie hieronder de grafiek naar aanleiding van de rollerbank tests.
×
×
 • Create New...