Obelix

Leden
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over Obelix

 • Rang
  Newbie
 1. Verbinding TomTom Services slecht

  Blijft vreemd, in de ochtend nooit problemen, avondspits vrijwel altijd. Terwijl mijn tomtom wel direct services krijgt.
 2. Verbinding TomTom Services slecht

  Hij koppelt wel goed, volledige verbinding, geen wifi allen 4g, maar geen services. Ook niet na 2 of drie minuten. En dus alleen in de avondspits gaat het mis. Maar ik verneem van collega's die een échte tomtom hebben geen problemen, kunnen gewoon verbinden. Kia misschien een B of C abonnement?
 3. Verbinding TomTom Services slecht

  Wanneer ik 's ochtens verbinding laat maken met mijn telefoon heeft de navigatie direct contact met de tomtom services. Ik zie ook direct het witte flitsicoon in het display Wanneer ik dit in de avondspits doe, krijgt de navigatie negen van de tien keer geen verbinding met de services. Ik zie wel dat de navigatie een verbinding heeft met de telefoon, maar geen flitsicoon, of kort in het grijs. Herkend iemand dit probleem?
 4. Recall Navi unit Optima 2017 model

  Vandaag mijn auto naar de garage gebracht voor winterbanden. Ik kreeg separaat te horen dat mijn navigatie unit vervangen gaat worden. Blijkbaar een recall actie van Kia. Weet iemand hier meer over?
 5. Dealer verandering Den Bosch

  Ik ben onlangs overgestapt naar Eindhoven. Prima ervaring tot nu toe.
 6. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Ik heb een iPhone, het enige dat ik iedere keer moet doen, is het scherm personal hotspot openen op de telefoon. het gaat nu altijd goed.
 7. Beltoon

  Ik krijg de normale beltoon van mijn telefoon over de speakers. Heb hiervoor niets aangepast. (iPhone)
 8. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Vorige week maandag heb ik op mijn navigatie een update gekregen. vanaf dat moment heb ik geen problemen meer met het koppelen. ben weer helemaal happy
 9. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Software versie is niet nodig. Ik doe het nu inderdaad vergelijkbaar. Heb inmiddels een usb 3g/4g hotspot stick besteld. Die ga ik aansluiten in het zekeringen compartiment. Dan moet alles vanzelf gaan..
 10. DAB radio logo's

  Ik heb het ook niet kunnen vinden, volgens mij kan dit niet. Sommige zenders hebben een extra afbeelding, maar hier schiet je niet veel mee op.
 11. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  En hot spot uit, en aan, ook als je al rijdt? Bij mij nml soms wel, maar vaker geen verbinding. Welke software versie heb je op de navigatie? Misschien nml iets nieuwer dan ik heb..
 12. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  @jona7876 Dit is inderdaad wat ik ook constateer, echter het is niet altijd zo eenvoudig dat hotspot aan en uit alles oplost. Vanochtend moest ik zelfs de iPhone uitschakelen om verbinding te krijgen, echter een andere telefoon kon tegelijkertijd wel verbinding maken met mijn iPhone. Ik heb ondertussen een mifi ding besteld, een 12v -> 5v converter, en een kabeltje om alles aan te sluiten op een reeds bestaande zekering. Daarmee zou alles opgelost moeten zijn. Nu alleen nog een geschikte data sim provider vinden. (prepaid)
 13. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Ik ga het ook eens met mifi proberen. Heb net zo'n hotspot besteld. welke sim adviseren jullie?
 14. Koppeling iPhone tbv verkeersinformatie

  Lijkt dan inderdaad een compatibiliteit probleem. Vaak gaat het weken goed, nu al weer een week dat ik bij iedere rit een aantal keer de hot spot aan en uit moet zetten. Werkt het koppelen misschien alleen als de Automaat in P staat?
 15. Iedere keer wanneer ik ga rijden is het weer een verrassing of er een wifi verbinding opgebouwd wordt tussen de navigatie en mijn iPhone. Ik open altijd het menupunt persoonlijke hotspot op mijn telefoon, maar vaak wordt er geen verbinding opgebouwd met de navigatie. Soms moet ik tot 10 keer proberen om de wifi verbinding tot stand te brengen. Wanneer laptops aan mijn iPhone gekoppeld worden, hebben deze nooit problemen. Lijkt dus dat er ergens in de navigatie iets mis gaat. Herkent iemand dit probleem? Is er een bepaalde volgorde die gebruikt moet worden om verbinding tot stand te laten komen?