Easyrider

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Easyrider

 • Rang
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto ('s)
  Kia Magentis 2.0 ex
 1. Lichtverklikker inbouwen.

  Zoemt zodra ik de lichten aanzet. Stadslicht/dimlicht maakt niet uit.
 2. Lichtverklikker inbouwen.

  Inmiddels een multimeter ter hand genomen en gefikst. Aangesloten op koplamp (LH) en achterlicht (TAIL). Vreemd, maar het werkt.. Inderdaad niet blindstaren op benamingen zoals je zegt Murcielaygo, het schakelt idd. Hartelijk dank voor het meedenken allemaal.
 3. Lichtverklikker inbouwen.

  Dat is het punt. Er zit geen zekering van het contact in de kast.
 4. Lichtverklikker inbouwen.

  Hoi, het probleem zit 'm niet in de deurschakelaar maar in een schakelaartje op het contactslot (die nu overbrugd is) dat er normaal gesproken voor zorgt dat de verlichting uitgaat bij uitgenomen contactsleutel en geöpende deur aan de bestuurderskant. Als ik die wil repareren moet er een nieuw slot in, en dat is me ff te duur. Ik heb de andere aansluiting van de zoemer (oranje draad) al op de zekering van resp.het klokje en de audio geprikt, maar dan doet de zoemer niks als de lampen nog branden en het contact uit. Of moet ik dan misschien de plus en de min van de zoemer omdraaien?
 5. Lichtverklikker inbouwen.

  Hallo, Omdat een schakelaartje op het contactslot van mijn Kia Magentis (2007) stuk is gaat de verlichting niet meer automatisch uit bij het openen van het portier aan de bestuurderskant, na het uitnemen van de contactsleutel. Daarom wil ik nu een lichtverklikker aansluiten. Ik heb er één met twee draden. De ene heb ik aangesloten op de zekering van de koplampen H/LP. Waar kan ik de andere op aansluiten? Ik wil de bedrading het liefst in het zekeringenkastje houden, en liever niet naar de deurschakelaar. Iemand een idee? Bij voorbaat dank.
 6. Auto: KIA Optima / Magentis 2 (2005->2010) Eigenaar: Easyrider Toegevoegd op: 2017-01-10 Bekijk deze auto: KIA Optima / Magentis 2 (2005->2010)
 7. KIA Optima / Magentis 2 (2005->2010)

  KIA Optima / Magentis 2 (2005->2010)
 8. Welkom bij Kiaclub Nederland : Easyrider

  Dag Jeroen, bedankt voor het toevoegen. Ik ben Gert en ben ruim 5 jaar in het bezit van een mooie Magentis 2.0 uit 2007.