Sawtooth75

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Sawtooth75

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zuid-Limburg
 • Werk
  Product Manager
 • Auto ('s)
  Kia Rio 2011 Zwart Super Pack
 1. Ja, dat heb ik gezien op je Facebook pagina...
 2. Ik krijg de auto vrijdag, dan ga ik het allemaal eens uitgebreid bekijken. Het is een Super Pack dus alles zit er eigenlijk al op en aan, alleen de verlichting is mijns inziens voor verbetering vatbaar. Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. Bedankt voor de uitgebreide uitleg. Ik had de sets van Pilot inderdaad al gezien en was wel benieuwd naar ervaringen van anderen. Ik denk dat LED op dit moment vooral interessant is voor de bochtverlichting en richtingaanwijzers, mogelijk ook nog wat lichten aan de achterzijde. Ik moet me nog even verdiepen in de lampen van de mistlampen aan de voorzijde, zover was ik nog niet gekomen. Klopt het dat de koplampunits er uit gehaald moeten worden om de xenon lampen in te bouwen? En dat daarvoor de bumper er af moet?
 4. Wat bedoel je met aansluiten met een relay kabel? Ik heb daar wat naar zitten zoeken, maar het is me niet helemaal duidelijk wat je er mee bedoeld.
 5. Bedankt voor je hulp. Ik ga eens graven en de situatie onder de motorkap bekijken zodra de auto er is...(nog een paar daagjes wachten) Zodra ik een keuze gemaakt heb zal ik wel een foto verslagje maken van de inbouw.
 6. Is LED op dit moment goed genoeg met projectiekoplampen of is XENON een betere optie? Ik zie zoveel verschillende sets, maar kan maar lastig beoordelen welke geschikt zijn. Kun je een bepaald merk/type adviseren?
 7. Ik besef dat het al een enigszins uitgemolken onderwerp is, maar de ontwikkelingen op het gebied van verlichting staan natuurlijk niet stil. Ik wil graag weten wat op dit moment de beste keuze is voor wat betreft verlichting voor mijn Kia Rio Super Pack. Ga ik voor LED of ga ik voor XENON? Ik zie verschillende XENON sets en LED sets, maar ik kan op dit moment moeilijk beoordelen wat een goede keuze zou zijn. Ik wil ook liever niet iets aan gaan passen aan de lampen, maar wil een plug en play set. Ik heb er geen probleem om de ballast ergens te moeten monteren, maar het aanpassen van de lamphouder vind ik geen goed plan. Adviseren jullie LED of XENON? Welke set(s) zijn aan te bevelen en zijn plug en play?
 8. Auto: KIA Rio 3 (2011->Heden) Eigenaar: Sawtooth75 Toegevoegd op: 2017-02-11 Bekijk deze auto: KIA Rio 3 (2011->Heden)
 9. KIA Rio 3 (2011->Heden)
 10. Hi! Even voorstellen, ik ben Sawtooth75 (veelal afgekort tot Saw), 41 jaar oud, vader van een opstandige tienerdochter, getrouwd met de liefste vrouw in de wereld en in het dagelijks leven Technisch Consultant/Product Manager. Na een heel lange tijd in mijn trouwe Toyota Corolla Stationwagon uit 1999 gereden te hebben is het toch tijd om afscheid te nemen. Hoewel dit al mijn 3e Toyota is ben ik helemaal om naar Kia. Ik heb een paar weken in de Kia Sportage van mijn schoonvader mogen rijden en daarna een paar dagen in de Kia Rio van een kennis. Om een of andere reden laat me de Rio niet meer los en was de keuze dan ook snel gemaakt. Op dit moment ben ik druk zoekende naar mijn ultieme Rio (UB, zwart, Super pack en leuke sloffen). Hopelijk staat er snel eentje op de oprit... Ik vind het heel prettig om het forum af te struinen en te zoeken naar leuke weetjes, nuttige tips en toekomstige projecten. Heb je vragen, stel ze gerust! De link naar mijn profiel is Bekijk Lid