Hagens86

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Hagens86

 • Rang
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Breda
 • Auto ('s)
  Kia rio 1.2 GVVT Executiveline

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hagens86

  Underseat sub aansluiten/inbouwen

  Bedankt voor je reactie en uitleg. Ik denk ook dat ik er zelf aan ga beginnen. Moet ik hiervoor ook een andere iso stekker gebruiken achter de radio? Want in de huidige aansluiting zal ook de achteruitrijcamera aangesloten zitten. Daar heb ik nog schrik voor dat die het straks niet meer doet. Aangezien de auto net 2 weken oud is, weet ik niet of dit invloed heeft op de garantie.
 2. Hagens86

  Underseat sub aansluiten/inbouwen

  Ben sinds 2 weken de trotse eigenaar van een Kia Rio Executiveline. Alleen vind ik het geluid wat tegenvallen. Nu wil ik beginnen met een audio upgrade, en een underseat sub in gaan bouwen. Heeft iemand hier ervaring met een dergelijke sub van Pioneer of Kenwood? En zijn deze makkelijk aan te sluiten op het huidige audio systeem? Ben bang problemen te gaan krijgen met de navigatie/achteruitrijcamera. Bij de dealer kost en inbouwen van een Pioneer ts-wx120a een slordige €400,- terwijl de Pioneer sub momenteel aangeboden wordt voor rond de €150,- dit is voor mijn het overwegen waard om het zelf aan te gaan sluiten.
 3. Hagens86

  Welk navigatie systeem in de Kia rio executive line 2016

  Heb een zelfde systeem in mijn rio. is hier gemakkelijk een underseat sub van Pioneer of Kenwood op aan te sluiten? Zo ja hoe kun je dit het beste doen? Bij de dealer kost dit een slordige €400,- terwijl de sub nu rond de €150,- worden aangeboden.
 4. Hallo allemaal, Bij deze stel ik mijzelf voor, ik ben Hagens86, Ik ben lid geworden op 16-02-17. De link naar mijn profiel is Bekijk Lid