peterderoos2

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over peterderoos2

 • Rang
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  DEN HAAG
 • Auto ('s)
  kia sportage 2l
 1. Beste Kia Niro rijders, sorry voor de wat late reactie van mijn kant, ben niet zo vaak actief op de computer. Maar ik lees best wel lovende berichten van jullie alvast bedankt hiervoor. Er zijn inmiddels al 3 maanden voorbij, dus ik denk dat ik vanaf nu op elk moment een berichtje kan ontvangen. Dat hoop ik eigenlijk wel zo snel mogelijk, want ik zit een beetje op hete kolen. Ben zeer benieuwd. groetjes Peet.
 2. Hallo Derrek dit is een goed bericht voor ons. Ik heb inmiddels de NIRO FIRST EDITION besteld, heeft een levertijd van 3 tot 5 maanden. Dat vind ik best nog lang duren maar geduld is een schone zaak.
 3. Beste NIRO rijders dank voor deze spontane reacties. Denk dat ik weer een stapje verder ben. En nirofen ik vind de e trailer wel een beetje aan de prijzige kant maar je weet maar nooit. Nu ga ik een beetje nadenken, gaan we voor een nieuwe of een demo waar proefritten mee gedaan zijn? Zo heb ik ook mijn sportage gekocht, dit kan best een paar duizend € uitsparen. Dit zou ik dan weer voor de e trailer kunnen reserveren.
 4. Beste nirofan bedankt voor de snelle reactie. Ik heb even op de link gekeken die je meegestuurd hebt, ziet er op zich redelijk uit niet heel goed maar ook niet heel slecht. Onze caravan mag beladen worden tot 1200 kg, en wij gaan ook niet meer door de bergen hooguit nog Duitsland of zo. Dus met deze info zijn we wel een stapje verder. De bedoeling is dat we hem van het voorjaar in mei of juni beslissen om hem te kopen. We hebben er al een korte proefrit mee gereden, en dit was ons erg goed bevallen,want hij rijd inderdaad erg fijn. Misschien zijn er in die tussentijd wel mensen die al op pad zijn geweest met de caravan dan hoor ik dit graag. Gr Peet.
 5. Beste kia rijders. Zijn er al mensen die ervaring hebben met het trekken van de caravan met de NIRO? Ik weet dat hij 1300 kg mag trekken. Ik rij nu in een sportage 2 liter en ben daar zeer tevreden mee, maar ik ben van plan om een NIRO aan te schaffen. Maar er zijn wat twijfels, of hij echt sterk genoeg is. Als er mensen zijn die mijn twijfels kunnen wegnemen hoor ik dit graag. Mvgr Peter de Roos.
 6. Hallo allemaal, Ik ben peterderoos2, Ik ben lid geworden op 26-02-17. Mijn profiel