Ga naar inhoud

peterderoos2

Leden
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutraal

Over peterderoos2

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  DEN HAAG

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. peterderoos2

  caravan trekken

  Ja we hebben de bosal van de dealer. Nee de hoogte nog niet gemeten. wat is er precies mis met de constructie? welke trekhaak is beter? gr peter
 2. peterderoos2

  caravan trekken

  Ik ben met de caravan achter de Niro op vakantie geweest. Ik ben in Nederland gebleven. Eerst de caravan gewogen, deze bleek best zwaar te zijn, 1400 kg. Wat spullen eruit gehaald. De auto trok de caravan goed. Accu is niet helemaal leeg geweest. Veel in de S stand gereden dan zoekt hij niet niet veel of eerder de goede versnelling. Verbruik over 230 km was 1 op 9/10. Ik ben zeer tevreden met resultaat. De auto rijdt heel relaxed. Gr Peter PS wel vind ik de trekhaak laag zitten. Wat bij drempels soms lastige kan zijn. Ik heb de driehoek verwijdert van caravan dissel. Heeft iemand hier ook ervaring mee gehad?
 3. peterderoos2

  caravan trekken

  Hoi Nirofan. ik lees gunstige berichten, wij zijn inmiddels terug van vakantie. Heb ook al bericht van levering, kan hem donderdag 20-07-17 ophalen. Gaan hem rustig aan inrijden, en over een week of 5 weer een weekje met de caravan op pad. Ben zeer benieuwd. Ik laat het wel weten hoe het is gegaan. gr Peet.
 4. peterderoos2

  caravan trekken

  Hoi proceed Frankie. Bedankt voor dit mooie verslag, wij zijn nu op vakantie in beekbergen NL. Maar nog met de sportage, als het goed is komt de Niro deze week nog bij de garage binnen, dan kan ik hem volgende week misschien ophalen. Dan zijn we ook al thuis van vakantie en kunnen we hem eerst een beetje inrijden, zonder caravan. Onze caravan is wel boven de 1200 kg, maar ik ben vol vertrouwen dat het helemaal goed komt. gr Peet
 5. peterderoos2

  caravan trekken

 6. peterderoos2

  caravan trekken

  Beste Kia Niro rijders, sorry voor de wat late reactie van mijn kant, ben niet zo vaak actief op de computer. Maar ik lees best wel lovende berichten van jullie alvast bedankt hiervoor. Er zijn inmiddels al 3 maanden voorbij, dus ik denk dat ik vanaf nu op elk moment een berichtje kan ontvangen. Dat hoop ik eigenlijk wel zo snel mogelijk, want ik zit een beetje op hete kolen. Ben zeer benieuwd. groetjes Peet.
 7. peterderoos2

  caravan trekken

  Hallo Derrek dit is een goed bericht voor ons. Ik heb inmiddels de NIRO FIRST EDITION besteld, heeft een levertijd van 3 tot 5 maanden. Dat vind ik best nog lang duren maar geduld is een schone zaak.
 8. peterderoos2

  caravan trekken

  Beste NIRO rijders dank voor deze spontane reacties. Denk dat ik weer een stapje verder ben. En nirofen ik vind de e trailer wel een beetje aan de prijzige kant maar je weet maar nooit. Nu ga ik een beetje nadenken, gaan we voor een nieuwe of een demo waar proefritten mee gedaan zijn? Zo heb ik ook mijn sportage gekocht, dit kan best een paar duizend € uitsparen. Dit zou ik dan weer voor de e trailer kunnen reserveren.
 9. peterderoos2

  caravan trekken

  Beste nirofan bedankt voor de snelle reactie. Ik heb even op de link gekeken die je meegestuurd hebt, ziet er op zich redelijk uit niet heel goed maar ook niet heel slecht. Onze caravan mag beladen worden tot 1200 kg, en wij gaan ook niet meer door de bergen hooguit nog Duitsland of zo. Dus met deze info zijn we wel een stapje verder. De bedoeling is dat we hem van het voorjaar in mei of juni beslissen om hem te kopen. We hebben er al een korte proefrit mee gereden, en dit was ons erg goed bevallen,want hij rijd inderdaad erg fijn. Misschien zijn er in die tussentijd wel mensen die al op pad zijn geweest met de caravan dan hoor ik dit graag. Gr Peet.
 10. peterderoos2

  caravan trekken

  Beste kia rijders. Zijn er al mensen die ervaring hebben met het trekken van de caravan met de NIRO? Ik weet dat hij 1300 kg mag trekken. Ik rij nu in een sportage 2 liter en ben daar zeer tevreden mee, maar ik ben van plan om een NIRO aan te schaffen. Maar er zijn wat twijfels, of hij echt sterk genoeg is. Als er mensen zijn die mijn twijfels kunnen wegnemen hoor ik dit graag. Mvgr Peter de Roos.
 11. Hallo allemaal, Ik ben peterderoos2, Ik ben lid geworden op 26-02-17. Mijn profiel
×