Jump to content

Justin0451992

Leden
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Justin0451992

 • Rank
  Newbie
 1. Wat doorlezen? Zie geen link of iets dergelijks.
 2. Ah oke welke is dat? Heb namelijk wel parkeersensoren al erop zitten. Heb er wel een aantal gevonden, maar wellicht dat jullie goede ervaringen hebben en voor een goede prijs. Is de inbouw moeilijk of prijzig? Want heb er zelf geen verstand van..
 3. Wat raddn jullie me aan wat bij de Pioneer inbouw past? Het is een type AVIC-F840BT.
 4. Dan denk ik dat het niet erop zit, wel vreemd dat het wel inbegrepen zit bij de pioneer radio. Wanneer ik hem in zijn achteruit zet komt een zwart beeld en tekst dat het zicht in spiegelbeeld kan zijn..
 5. Beste mede Kia rijders, Heb eergister mijn Picanto ingeruild op een Rio uit 2013 met de superpack uitvoering. De vorige eigenaar heeft hier een Pioneer scherm met navigatie e.d in gezet. Ik zie ook een achteruitrijcamera erbij staan, maar kan hem achter in de auto nergens vinden. Als die aanstaat heb ik zwart beeld. Vraag me nu dus af of er iets fout is of dat die camera er helemaal niet inzit?!? Waar zou ik dat kunnen zien? De dealer is gesloten, dus kan daar even geen contact mee opnemen. Even langsrijden is ook niet te doen, omdat ik hem redelijk uit de buurt heb gekocht.
×
×
 • Create New...